Insanlara iyilik yaramıyormuş!!!

keşke sakinleştikten sonra açsaydın konuyu....
herkeş gibi benide rahatsız etti anlatma şeklin...
öfkesine yenilmemeli insan..
kimin ne hale geleceğini kimse bilemez...
konuya gelince bidahaki arayışında aç konuş ve olmayacağını hayatında biri olduğun vs anlat.
yanınızda çalışan beyle bu olanların hiçbi alakası yok...
benı anladgın ıcın tesekkur ederım ben bıle saskınım bunları nasıl yazdım dıye ama anlatmam lazımdı cok rahatsız oldum bu durumdan ve bu yazdıklarımdan daha kotulerını ısıttım yanımızda calısan bey bunları bana soyledı zaten bende buna uzuluyorum ve kızıyorum

:nazar:
benım sevıyemı sen agzına alamazsın... aklının alamayacagı derecede sevıyem kımse bana ıyılık seversın desın dıyede acmadım anlatmak ıstedım sadece ıstemezsen okumazsın bu kdr basıt

işte dediğin gibi ağzıma alıncak bişi olmadığı için gerekte yok. burda açılan konuya ister yorum yaparım ister yapmam bu da benim keyfim sen negatif yorum kaldıramıyorsan buraya konu falan açmıcaksın bu kadar basit..

benı elestıren yorumlara cevap bıle vermeyecegım, rahatsız edılmemek ıstedgımı soyledım cocuga aramaya hala devam edıyor bu arada o kısının yanı cocugun enıstesının bna soyledgı sozlerden sonra cvplarım bu sekılde oldu ve onun once dedıklerını yazmadm ben .. numaramı vermek ıstemıyordum evet ama burada tek bayan benım ve adam bna demısdıkı esım bana ulasamazsa senı arasın erkeklerle muhattap olmasın bn bu yuzden tamam dedım ve sınırlerımı cok bozdular ddaha kotu laflar kullanmadgma pısmanım ıyılıkler soylenmez ama soylemıssn dıyenler demekkı ıyılık yapıp ınsankların bı tarafnı kaldırmamak lazımmıs adam bana sen sakın soyleme sakın kımsenın haberı olmasın yoksa sze soyle yaparlar boyle yaparlar dıye konusunca sınırım bozuldu zaten bız hıcbırseyı eskıyalıkla halletmeyız ama bunlar o dılden anlıyor galıba gerekırse onuda yaparklar kımsesız degılım cok sukur

Beni yanlış anlamayın ama hatta yanlışta anlayın ! Bu Türkçe ile yani sesli harfleri yutmanız, noktalama işaretlerini kullanmamanız hele cümlelerdeki devrik yapı hatta hatta cümlelerinizin (cümle denebilirse) devrikliği ile konunuzu anlamakta ciddi zorluk çektim 2-3 kez okudum gene anlayamadım. Okurken dahi ciddi olarak sinir bastı ki derdinizi ya anlatamamışsınız ya da benim kafam çok çalışmadığı içinn alayamadım içimden size burada yazılı olarak saldırı geçiyor.

yukarıdaki cümle arkadaşların size söylemek istediği ama söyleyemedikleri ben tercüman oldum kendilerine ve sonuna kadar da katılıyorum.

bu yazı şeklinizle size cevap vermelerine bile anlam veremiyorum zira siz onlara saygı gösterip yazmamışsınız ama onlar size saygı gösterip cevap veriyor bence siz haklısınız cevap verenler haksız.....

bendede çok hata var bazı konuları 2 kez tekrar etmişim demek ki sinirle yazınca böyle oluyor ....

yahu etmesin teşekkür ne olacak.. bu onun ayıbıdır.... sen de sürekli şöyle yaptım diyerek onun yaptığından farklı bir durum mu sergilediğini sanıyorsun... evet adam terbiyesizlik etmiş... sonuçta ondan kaynaklanan sebeplerden ötürü sen zor bir durum yaşıyorsun.. madem ki o kişiye söylediğinde hallolmuyor durum, git babana söyle... erkek arkadaşına söyle... senin aranıp rahatsız edilmenle adın çıkmaz korkma.. hatta babana anlatırken o işe aldığın adama söylediğini onun da sana cevap olarak neler dediğini de söyle.... çözüm belliii...

erkek arkadasıma soyledım zaten babama da soyleyecegım... kendını bılmezler yuzunden ortalıgı karıstrmak ıstemedım...adamın esını cok severım adam sonradan geldı zaten o cocukta sonradan geldı buraya bu yuzden kımse kırılmasın dedım ama ne olursa olsun artık

:nazar:

işte dediğin gibi ağzıma alıncak bişi olmadığı için gerekte yok. burda açılan konuya ister yorum yaparım ister yapmam bu da benim keyfim sen negatif yorum kaldıramıyorsan buraya konu falan açmıcaksın bu kadar basit..

ıstedıgın yorumu yapabılırsın tatlım zaten yorum yapmanız ıcın actım konuyu...
negatıf yorumları kaldıramadıgımıda nereden cıkardın , buraya konu actıysam her turlu goruse de saygım var sadece ıstedıgınız yere cekmeyın konuyu

Beni yanlış anlamayın ama hatta yanlışta anlayın ! Bu Türkçe ile yani sesli harfleri yutmanız, noktalama işaretlerini kullanmamanız hele cümlelerdeki devrik yapı hatta hatta cümlelerinizin (cümle denebilirse) devrikliği ile konunuzu anlamakta ciddi zorluk çektim 2-3 kez okudum gene anlayamadım. Okurken dahi ciddi olarak sinir bastı ki derdinizi ya anlatamamışsınız ya da benim kafam çok çalışmadığı içinn alayamadım içimden size burada yazılı olarak saldırı geçiyor.

yukarıdaki cümle arkadaşların size söylemek istediği ama söyleyemedikleri ben tercüman oldum kendilerine ve sonuna kadar da katılıyorum.

bu yazı şeklinizle size cevap vermelerine bile anlam veremiyorum zira siz onlara saygı gösterip yazmamışsınız ama onlar size saygı gösterip cevap veriyor bence siz haklısınız cevap verenler haksız.....

eee napalım sımdı burası derdımızı anlatamayacaksak neden var ?
sınırle bazı seylerı yazdıgımı soyluyorum anlamıyorsunuz

kapat konumu hatta uyelıgımı ıptal et laftan anlamıyorsunuz

Babana söylersen ne yapar cezasını keser infazını uygun görür adamı asar mı ?
Herkes böyle konuşuyorsanız size verilen tepkiler normaldir,
Ufacık bir kız çocuğu gibi ortalığı ayağa kaldırmışsınız
Hepimizin başına bir şekilde böyle tipler musallat olmuştur ne babamız katil oldu ne de adımız çıktı.
Siz namusunuzla yaşadıktan sonra kim sizin adınızı niye çıkartsın.
Evliyim, 30 yaşına yaklaştım şu an böyle bir sapığım türese adamın emdiği sütü burnundan getiririm.
Babama,kocama milleti tehtid etmeye ne hacet siz bu kadar ZENGİNsiniz kendi işinizi kendiniz halledemeyecek kadar aciz misinz?
Sokak jargonunda atıp tutmakla olmuyor işte sosyal hayatta lafını sözünü geçirecek kadar özgüvene sahip olması gerekiyor insanın.
Telefonu açıp güzel kardeşim derdin nedir amacın nedir diyemiyor musunuz ?
bir gün ama bir gün Allah düşürmesin açlıktan nefesinizin kokmayacağına dair bir sözleşme mi imzaladınız yaradanla?
Bu yazıyı yazanın 18 civarı ergen bir kız olmasını dilerim aksi halde durum vahim..

eee napalım sımdı burası derdımızı anlatamayacaksak neden var ?
sınırle bazı seylerı yazdıgımı soyluyorum anlamıyorsunuz

buradaki bütün üyelerin bayan olduğunu baz alırsak,bir bayanın kaleminden bu tarz kelimelerin çıkmaması gerekirdi..sinirlendiğiniz zaman etrafınızla böyle mi iletişim kuruyorsunuz?

biz burada seviyeli bir şekilde muhabbet edip,dert paylaştığımız için eğreti durdu konunuz..

szi hergün bu şeklide mi konuşuyorsunuz ki size normal geldi?

benim ergen erkek kardeşimden bile duymadım ben bu lafları..

bu forumda herkesın derdıne yardımcı olmaya calıstım elımden geldıgı kadar
benım uslubumu tartısacagınıza bır kısıde kalkıp desınkı adam haksız adam yanlıs yapmıs demedınız ısınıze gelmedı cunkı yıne soyluyorum evet uslubum yanlıs cunkı sınırle yazdım bazı seylerı ve daha kotu sozler ısıttım dıyorum anlamak ıstemıyorsunuz nedense yada ısınıze gelmıyor dıyelım...umarım benım gıbı bırgun bu sekılde bı kazık yemezsınız hepnız hoscakalın

yahuu dayanamayacağım artıkk ..nadia ne bu sinir??? birileri seni kzıdırdı diye burdaki herkesee aynı öfkeyle yaklaşman üstüne bir de talihsiz cümleler kurman hoş değil ama..insanlar buna takılmış durumda...hatta derdinin de önüne geçmiş durumda...kazen bile gelip olaya el atmış,kendisini tanımam ,hoş burda kimse kimseyi tanımıyor çoğunlukla ama ona bile-ona bile diyorum çünkü en azından yaşça bizden büyük ve herkese olduğu gibi saygı duymamız gerekiyor- kullandığın kelimelere bakıyorum elle tutulur bir yanı yokk:26: derdimiz ne olursa olsun sükunetimizi korumak zorunda olduğumuz ortamlar vardır...burası da öyle bir yer işte...sen gelip burda bağıra çağıra ben haklıyım dersen ,haklıyken haksız durumuna düşersin...ne yazık ki böyle....

ben bu derdı cok buyuk bı dert olarak gormedıgım ıcın yorum yapma geregıde duymadım acıkcası.burda ılgımı ceken tek sey senın asagılamaların oldu. sinirle yazdım dıosun ama artık duzelt bu yazdıklarını yoksa daha cok tepkı alcaksın bana kalırsa

yaptigin iyilikle bu cocugun seni aramasini ne diye bagdastiriyorsun,
madem cok rahatsizsin git yasal yollara basvur ne diye gelmis burda yok acliktan nefesi kokuyordu yok iki kurusluk bi sefilken ne bicim laflar bunlar,
bi arkadasinda dedigi gibi sen iyilik yapma arkadasim !:51:

benım uslubumu tartısacagınıza bır kısıde kalkıp desınkı adam haksız adam yanlıs yapmıs demedınız ısınıze gelmedı cunkı yıne soyluyorum evet uslubum yanlıs cunkı sınırle yazdım bazı seylerı ve daha kotu sozler ısıttım dıyorum anlamak ıstemıyorsunuz nedense yada ısınıze gelmıyor dıyelım...umarım benım gıbı bırgun bu sekılde bı kazık yemezsınız hepnız hoscakalın

Adamla aynı seviyedesin yani adam sana ana avrat küfür edince sen de ediyorsun.
Ekmeğini verdiğin işe aldığın fakir nefesi kokan adam sana küfür etti öyle mi
adam herkesin içinde küfür mü etti sana emin misin buna sende pıstın oturdun mu
kendi söylediğin yalana kendin inan önce
kovdur ya açlıktan nefesi koksun biraz akıllanır nadia ya yüksek sesle konuşmak neymiş öğrenir
arkadaşım burası kreş mi gelip sen birilerine küfür edeceksin biz de seni pohpohlayacağız
işimize neden gelmesin ne zengin işveren seni tanırız ne de piss fakiri (!)
kavga etmenin bile adabı var,bizi boşver babana söyle adamı idam ettirsin
konuda kapanır böylece

Niye işimize gelmesin, sizin iyilik yaptığınız kişi babamızın oğlu mu sanki? Biz burada tarafsız gözlem yapıyoruz. Ayrıca daha ilk cümlenizde maaşınızın yüksekliğini yazmışsınız, konuyla ne alakası var?

Niye işimize gelmesin, sizin iyilik yaptığınız kişi babamızın oğlu mu sanki? Biz burada tarafsız gözlem yapıyoruz. Ayrıca daha ilk cümlenizde maaşınızın yüksekliğini yazmışsınız, konuyla ne alakası var?

İnan ki ben de buraya takılmıştım"yüksek maaş" :) Zaten konudan bişey anlamadım benim yorumum şu olacaktı;
Bana da yüksek maaşlı iş bulsana :))))

merhaba bayanlar ;
kurumsal bı fırmada calısıyorum ısım ve maasım gayet ıyı bundan 5 ay once aynı muhıtte oturdugumuz aılemın cok cok eskıden tanıdıgı ve bır kımseyı ıse aldırdım,
(bu kısının esıyle benım babam koyden bırbırlerını tanıyorlar cok eskıden yaklasık 30 senedır aynı muhıtte otururuz),
ben ıse aldırmadan once aclıktan nefesı kokan ucan kusa borcu olan ıkı kurusluk bı sefılken suan kalkıp bana yaptıgına bakın cok sınırlıyım cok
bundan bır ay once hattımı degıstırmıstım baska bır konum daha var orada okuyanlar bılır ,
ısyerınde sabıt telefonumuz var ama bazen acıl durumlar oluyor dıye bu kısıye numaramı vermek zorunda kaldım
buda esının telefonuna kayıt etmıstı benım numaramı buradakı tek bayan ben oldugum ıcın ,
zaten esınıde tanırım esım bana ulasamazsa senı arasın demıstı dırek bnmle muhattap olsun dıye aldı kaydettı numaramı
bu kadının bulundugumuz yere calısmaya gelen yegenı var cocukla bır ıkı kere karsılasmamız oldu ama kesınlıkle ne konusmuslugumuz ne muhabbetımız olmustur
bu ....... ınsan gıdıp o bayanın telefonundan ( teyzesı oluyor ) benım numaramı almıs benı aradı bundan bır hafta once
benı aramamasını soyledım o kadar sınırlıydımkı olay cıksında ıstemedım gelıp bızım ısyerındekı abıye soyledım
(enıstesı oluyor) tamam ben konuscam aramaz bır daha dedı hatta oda sınırlendı kızdı...
dun ızınlıydım dun sabahın korunde basladı bu cocuk benı aramaya bende telefonu anneme actırdım kı cekınsın bır daha aramasın
madem vırusvıruste ne cekınme ne haysıyet varmıs ondan sonra defalarca ozel numaradan arandım...
bugun ısyerıne gelır gelmez adama tekrar soyledım yıne kızdı ona bu sefer aradı neden arıyorsun rahatsız edıyorsun hanı aramayacaktın dedı
ben kotu nıyetle aramadım dıyormus bende adama dedımkı bak dedım ben senı buyuk bılıp soyledım
aıleler eskıden berı bırbırını tanıyor ben bı hıc ıcın bozulmasını ıstemem kaldıkı o kısı kımkı benı rahatsız edıyor
babamın haberı olmasın dedım cok kotu seyler olur dedım babam cok sınırlı ve asabıdır dayılarımda oyledır
babam daha gecen gun sordu rahatsız eden bırı varmı dıye korkumdan soyleyemedım ve adamın bana dedıgı lafa bakın ;
sadece senın babana bırsey olmaz onun cok tanıdıgı var bence babanı ısın ıcıne sokma bulastırma !!!
dedımkı sen kım oluyorsun o kısı (benı arayan cocuk ) kımkı benı rahatsız edecek haddını bıldırmesını bılırız ona dedım
sen babanı supermenmı zannedıyorsun dedı bana :)
dedımkı sen daha bızım kım oldugumuzu ogrenememıssın ben sustuysam aılelerın gecmısı ıcın sustum haddını bılsın dedım
sonrada gelıp bana dedıkı bana kusme ben senın bı abınım onunla konusurum rahatsız etmez dedı
bende dedımkı ben gerekırse bu hattımı ıptal ederım bana ulasamaz mevzu bu degıl ben kotuluk olsun ıstemıyorum dedım
bırde su var bızım oturdgmuz cevre cok kotu ufak bı laf duyulmasın 40 katarlar ustune adımın cıkmasını ıstemedgm ıcın sustum en cok
yapılan ıyılık soylenmez ama esı ne zaman evımıze gelse annem elı kolu dolu gonderır esıne aynı sekılde ben ıs konusunda yardımcı oldum
defalarca para verdım hanı yabancı gormedım adamın kalkıp dedıgı lafa bakın babana da zarar gelır
benım babamın haberı olsa hepsını cıktıkları delıge tekrar sokmasını bılır ama soylemycem
sevgılımlede aram kotu suan ona da soyleyemıyorum en ıyısı bu cocugu benım arayıp haddını bıldırmem mı lazım ?
canım cok sıkıldı sabah sabah yazmak ıstedım okuyan herkese tesekkur ederım

kotu kelımeler kullanmıssam ozur dılerım okuyanlardan cok sınırlıyım

kurumsal bir firmada ancak birini refere edebilirsin, kimseyi işe aldıramazsın.
kurumsallığı buradan gelir zaten
ayrıca gene kurumsal bir firmada hele ki yazı dilinde bu kadar büyük anlatım bozuklukları yapan birini iyi bir maaşla çalıştırmazlar, çalıştırıyorlarsa gene onların kurumsallığından şüphe ederim.
yapılan iyilik söylenmez demişsin maşşallah ne etmediğin hakaret kalmış ne de söylemediğin iyilik.

bence de siz ne kimseyi refere edin, ne de iyiilk yapın

zira, her yardımcı olduğunuzun kayıtsız şartsız köleniz olmasını ve ömrü boyunca size şükretmesini istiyorsunuz sanırım

Bu mesajınızdan konunuzun kapatılmasını istediğiniz anlamını çıkarıyorum.. Umarım yanılmıyorumdur.

Edit :Üyelik iptali de istemişsiniz şimdi gördüm...

Son düzenleme:
Back
X