12 ay roaccutane kullanmak mıSadece ilacın çok iyi geldiğini ve tüylenme yapmadığını söyledim diğer tüm ilaçlar kullandığım halde bana mısın demedi uzun sürebilir sivilce tedavisi AA bu bana iyi gelmedi deyip tedaviyi yarıda bırakmamak gerekiyor arkadaşımda 12 ay kullandı ayrıca yüzünüze bitkisel birşeyler kullandıysanız tüylenme ondan olabilir kara ciğerinizede baktırın derim ondan kaynaklana bilir geçmiş olsun.
Bilemiyorum doktoru öyle söylemiş cenesinde iri iri intahaplı sivilceler vardı bundan dolayı demiş olabilir her ay doktor kontrolünde kullanıyor zaten o hap ters giden bir durum olsaydı tedaviyi keserdi doktor12 ay roaccutane kullanmak mıkaraciğerine yazık ya
demek ki düsük dozda kullanıyor yoksa 12 ay cok uzunBilemiyorum doktoru öyle söylemiş cenesinde iri iri intahaplı sivilceler vardı bundan dolayı demiş olabilir her ay doktor kontrolünde kullanıyor zaten o hap ters giden bir durum olsaydı tedaviyi keserdi doktor
Tüylenme karşıtı ilacı doktora sordum roaccutane ile beraber, öyle bir ilacın olmadığını söyledi.. Siz hangi ilactan bahsediyodunuz acaba ismi varsa birde öyle sorayımo ilacın etkileri arasında zaten onlar var.doktoruna söylersen sana tüylenme karşıtı bir hap da yazar sana bu ilacın tedavisini gören tüylenme eğilimli insanlara verilen bir hap var.ortalama 6 ay devam eden bir tedavisi var.cildinin korkunç derecede sivilce bastığı dönemlerden de geçiceksin tedavi sürecinde.tedavi sivilceleri geçirmeye yönelik.bu bittikten sonra kalan lekelerin tedavisine geçilir.skarlar için lazer falan deniyor ama skar izi pek geçmez.bence sen tedavileri kafadan yarıda kesip duruyorsun.
Canim seni cok iyi anliyorum biri 20 biri 24 yasimda olmak uzere iki kez roaccutane kullandim. bi sure sonra geri geliyorlar ve bende de tuylenme yapmisti. Evlendikten sonra belki de stresimin azalmasiyla birlikte ciddi derecede azaldi sivilcelerim sadece adet donemlerinde tek tuk cikiyordu. Bu son iki ay hormon ilaci kullanmam gerekti ve kabusum resmen geri dondu.Yurtdisindayim facial cupping yapan birine gidicem. Eger turkiyede olsam her ay guvenilir bi guzellik merkezine giderdim duzenli derinlemesine temizlik cok onemli. Ve yuz havlusu olarak kagit pecete kullan at derim. Yastik yuzunu de ne kadar sik degistirsen o kadar iyi. Ben su an neutrogena stubborn acne spot gel kullaniyorum cok ilac kullandim ama en etkilisi bu oldu diyebilirim. La Roche Effaclar setinin de faydasini cok gordum. Allah yardimcin olsun.Daha önce sivilcelerimle ilgili birçok konu açtım. Evet geçmiyorlar geçmediği gibi yüzümde çukurlaşmaya başlıyorlar gitmediğim doktor kullanmadığım ürün kalmadı. Cildim çok hassas olduğu için kafama göre hiçbir şey yapamıyorum. Bitkisel şeyler kullanayım diyorum yüzümde milyonlarca ayva tüyü var onları besliyor. Ders çalışmak istiyorum aynaya bakıp ağlamaktan odaklanamıyorum.Yüzümün hassaslığından dolayı lekelerimin olduğu bölgeler kıpkırmızı. İnsan içine çıkmak istemiyorum insanların yüzüne bakıp tüy ya da sivilce var mı diye bakıyorum kendimi dışlanmış hissediyorum.. Tek isteğim pürüzsüz bir cilde sahip olmaktı, olmadığı içinde insanların yüzüne bakamıyorum
doktorum kesinlikle roaccutane kullanmam gerektiğini söyledi tekrardan. Çünkü yüzümdeki şeyler demodeks parazitleriymiş ve hiçbir tedaviyle ölmedi üstüne sivilce tedavisi uygulayarak yaydım onları.Tüylenme olmaması için napmam lazım bilmiyorumCanim seni cok iyi anliyorum biri 20 biri 24 yasimda olmak uzere iki kez roaccutane kullandim. bi sure sonra geri geliyorlar ve bende de tuylenme yapmisti. Evlendikten sonra belki de stresimin azalmasiyla birlikte ciddi derecede azaldi sivilcelerim sadece adet donemlerinde tek tuk cikiyordu. Bu son iki ay hormon ilaci kullanmam gerekti ve kabusum resmen geri dondu.Yurtdisindayim facial cupping yapan birine gidicem. Eger turkiyede olsam her ay guvenilir bi guzellik merkezine giderdim duzenli derinlemesine temizlik cok onemli. Ve yuz havlusu olarak kagit pecete kullan at derim. Yastik yuzunu de ne kadar sik degistirsen o kadar iyi. Ben su an neutrogena stubborn acne spot gel kullaniyorum cok ilac kullandim ama en etkilisi bu oldu diyebilirim. La Roche Effaclar setinin de faydasini cok gordum. Allah yardimcin olsun.
ek note: Dugunum olmasaydi ikinci roaccutane tedavisine baslamazdim. ayrica bilimsel dayanagi yok ama 3 yildir cocuk sahibi olamamazi bu ilaca cok bagliyorum benim gibi roaccutane kullanan bir arkadasimin da cocugu olmuyor. Kullanip cocugu olanda vardir tabii bu sadece benim vicdanimin dedigi.
Yaşın kaç canım.Zamanla geçiyo sen stres yaptıkca daha cok cıkarDaha önce sivilcelerimle ilgili birçok konu açtım. Evet geçmiyorlar geçmediği gibi yüzümde çukurlaşmaya başlıyorlar gitmediğim doktor kullanmadığım ürün kalmadı. Cildim çok hassas olduğu için kafama göre hiçbir şey yapamıyorum. Bitkisel şeyler kullanayım diyorum yüzümde milyonlarca ayva tüyü var onları besliyor. Ders çalışmak istiyorum aynaya bakıp ağlamaktan odaklanamıyorum.Yüzümün hassaslığından dolayı lekelerimin olduğu bölgeler kıpkırmızı. İnsan içine çıkmak istemiyorum insanların yüzüne bakıp tüy ya da sivilce var mı diye bakıyorum kendimi dışlanmış hissediyorum.. Tek isteğim pürüzsüz bir cilde sahip olmaktı, olmadığı içinde insanların yüzüne bakamıyorum
o zaman durum cok baska ihmal etme basla artik roaccutane bitince cilt topladiktan sonra epilasyona gidersin artik. parazitse cok dikkat etmen gerek saclarini toplu kullan uzun sure yoksa tasiyabiliyor. Hormon testi hic yaptirmadiysan emin olmak icin onu da yaptir derim.doktorum kesinlikle roaccutane kullanmam gerektiğini söyledi tekrardan. Çünkü yüzümdeki şeyler demodeks parazitleriymiş ve hiçbir tedaviyle ölmedi üstüne sivilce tedavisi uygulayarak yaydım onları.Tüylenme olmaması için napmam lazım bilmiyorumcilt bakımı vs kesinlikle bu cilde olmaz yayarsın dedi ki yaptırmıştım yayılmış
teşekkürler yaptıracağımo zaman durum cok baska ihmal etme basla artik roaccutane bitince cilt topladiktan sonra epilasyona gidersin artik. parazitse cok dikkat etmen gerek saclarini toplu kullan uzun sure yoksa tasiyabiliyor. Hormon testi hic yaptirmadiysan emin olmak icin onu da yaptir derim.
Sivilceleri geçtikten sonra çukur kalan görmüşsündür ama ya da okumuşsundur
zaten kalıcı bir ilac değil, kistik akne dısında kullanılmasını doğru bulmuyorum her ne kadar şuan kullanmaya mecbur kalsamda..Evet onlardan biri benim. Doktorlar kabul etmiyor ama patates tarlası gibi oldu yüzüm. Roaccutane ı bıraktığımda porselen gibiydi, sonra bir baktım çukur çukur... 4 sene sonra da sivilcelerim geri çıkmaya başladı. Roaccutane ı da 12 yıl önce kullandım. Hala daha sivilcem var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?