İnsanlardan kaçıyorum:((

blge_03

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2016
822
560
103
Daha önce sivilcelerimle ilgili birçok konu açtım. Evet geçmiyorlar geçmediği gibi yüzümde çukurlaşmaya başlıyorlar gitmediğim doktor kullanmadığım ürün kalmadı. Cildim çok hassas olduğu için kafama göre hiçbir şey yapamıyorum. Bitkisel şeyler kullanayım diyorum yüzümde milyonlarca ayva tüyü var onları besliyor. Ders çalışmak istiyorum aynaya bakıp ağlamaktan odaklanamıyorum.Yüzümün hassaslığından dolayı lekelerimin olduğu bölgeler kıpkırmızı. İnsan içine çıkmak istemiyorum insanların yüzüne bakıp tüy ya da sivilce var mı diye bakıyorum kendimi dışlanmış hissediyorum.. Tek isteğim pürüzsüz bir cilde sahip olmaktı, olmadığı içinde insanların yüzüne bakamıyorum :(

canım bunun sanırım tek çaresi roaccutane doktor kullanmanı önermesi mi ya da yazmadı mı? acaba sen mi abartıyorsun sivilcelerin ne boyutta
daha once kullandım ondan sonra daha kötü oldu cildim çok hassaslastı ve tüylerimin sebebi de o :(

Sakın oynama sivilcelerle , bir de belki yaştan dolayı çıkıyordur

sivilce tedavisi çok sabır gerektiren bi süreç verilen ilaçları ürünleri istikrarlı bi şekilde kullanmalısın. Ben de çok sivilceliydim. roaccutane kullandım ilaca ek iz kalmasını önleyici kremler ve tabii ki güneş koruyucu. şu an hiçbir şey kalmadı herkes soruyor hatta yüzüne ne kullanıyorsun cildin ışıl ışıl diye ve inan bana cildim in düzelmesinde, düzenli yaptığım maskeler peelinglerden daha etkili bi şey varsa o da ALOE VERA kesinlikle tavsiye ederim

kaç ay kullandın ki ben kullanıp da şikayetleri geçmeyen kimseyi görmedim
Bende kullandım yüzümde bir tane sivilce kalmadı sivilce konusunda süper bir hap doktorum bana 6 ay kullanıcaksın demişti ilk 1ay içinde etkisini gördüm ama devam ettim kullanmaya yüzümde tüylenme falanda yapmadı.

Bende kullandım yüzümde bir tane sivilce kalmadı sivilce konusunda süper bir hap doktorum bana 6 ay kullanıcaksın demişti ilk 1ay içinde etkisini gördüm ama devam ettim kullanmaya yüzümde tüylenme falanda yapmadı.
ilacı bitireli kaç ay oldu? ilk 1 yıl benimde çok güzeldi sonra eski haline döndü.

Daha önce sivilcelerimle ilgili birçok konu açtım. Evet geçmiyorlar geçmediği gibi yüzümde çukurlaşmaya başlıyorlar gitmediğim doktor kullanmadığım ürün kalmadı. Cildim çok hassas olduğu için kafama göre hiçbir şey yapamıyorum. Bitkisel şeyler kullanayım diyorum yüzümde milyonlarca ayva tüyü var onları besliyor. Ders çalışmak istiyorum aynaya bakıp ağlamaktan odaklanamıyorum.Yüzümün hassaslığından dolayı lekelerimin olduğu bölgeler kıpkırmızı. İnsan içine çıkmak istemiyorum insanların yüzüne bakıp tüy ya da sivilce var mı diye bakıyorum kendimi dışlanmış hissediyorum.. Tek isteğim pürüzsüz bir cilde sahip olmaktı, olmadığı içinde insanların yüzüne bakamıyorum :KK43:
Yaşınız kaç ?

daha once kullandım ondan sonra daha kötü oldu cildim çok hassaslastı ve tüylerimin sebebi de o :KK43:
o ilacın etkileri arasında zaten onlar var.doktoruna söylersen sana tüylenme karşıtı bir hap da yazar sana bu ilacın tedavisini gören tüylenme eğilimli insanlara verilen bir hap var.ortalama 6 ay devam eden bir tedavisi var.cildinin korkunç derecede sivilce bastığı dönemlerden de geçiceksin tedavi sürecinde.tedavi sivilceleri geçirmeye yönelik.bu bittikten sonra kalan lekelerin tedavisine geçilir.skarlar için lazer falan deniyor ama skar izi pek geçmez.bence sen tedavileri kafadan yarıda kesip duruyorsun.

İlacı daha kullanıyorum yan etkileri çok oldugu için düşük gramlı günde 1 kere kullanıyorum.
o zaman bu yorumu yapmanız çok anlamsız ilacın etkisi altındasınız tabiki bebek gibi olucak. Bıraktıktan 6-7 ay sonra anlarsınız sonucu.

o ilacın etkileri arasında zaten onlar var.doktoruna söylersen sana tüylenme karşıtı bir hap da yazar sana bu ilacın tedavisini gören tüylenme eğilimli insanlara verilen bir hap var.ortalama 6 ay devam eden bir tedavisi var.cildinin korkunç derecede sivilce bastığı dönemlerden de geçiceksin tedavi sürecinde.tedavi sivilceleri geçirmeye yönelik.bu bittikten sonra kalan lekelerin tedavisine geçilir.skarlar için lazer falan deniyor ama skar izi pek geçmez.bence sen tedavileri kafadan yarıda kesip duruyorsun.
Doktor kontrolunde kesiyorum kafadan kesmiyorum. Vücuda ilaç yüklemesi yapmak iyi değil kendimde sağlıkcıyım sizden daha bilgisiz değilimdir.

o zaman bu yorumu yapmanız çok anlamsız ilacın etkisi altındasınız tabiki bebek gibi olucak. Bıraktıktan 6-7 ay sonra anlarsınız sonucu.
Sadece ilacın çok iyi geldiğini ve tüylenme yapmadığını söyledim diğer tüm ilaçlar kullandığım halde bana mısın demedi uzun sürebilir sivilce tedavisi AA bu bana iyi gelmedi deyip tedaviyi yarıda bırakmamak gerekiyor arkadaşımda 12 ay kullandı ayrıca yüzünüze bitkisel birşeyler kullandıysanız tüylenme ondan olabilir kara ciğerinizede baktırın derim ondan kaynaklana bilir geçmiş olsun.

İnsanlar gayet normal bir şekilde yorum yapmış niye hemen atarlanmışsınız ki?

Buraya ilaç, tedavi önerisiyle gelmedim.
Kafaya takmayın demeye gelmiştim.
Pürüzsüz bir cilde sahip olmayı herkes ister ama olmayınca da depresyona girmeye gerek yok. Geçen yıllarınıza üzülürsünüz.
İşin güzellik boyutunu düşünüyorsanız da erkekler sandığınız gibi kıla tüye, ciltte lekelere, sivilceye bakmıyorlar.

İnsanlar gayet normal bir şekilde yorum yapmış niye hemen atarlanmışsınız ki?

Buraya ilaç, tedavi önerisiyle gelmedim.
Kafaya takmayın demeye gelmiştim.
Pürüzsüz bir cilde sahip olmayı herkes ister ama olmayınca da depresyona girmeye gerek yok. Geçen yıllarınıza üzülürsünüz.
İşin güzellik boyutunu düşünüyorsanız da erkekler sandığınız gibi kıla tüye, ciltte lekelere, sivilceye bakmıyorlar.
atar yapmıyorum ki sanki yalan söylüyormuşum gibi o ilacın iyi gelmediği insanlar yok, tüy yapmıyor. Siz tedavilere uymuyosunuz gibi yargılara sinirleniyorum. Yoksa herkes kendi fikrini tabikii söyleyebilir ben sadece başımdan geçenleri anlatıyorum. Herkes bir değil ki burda istediğim ilaç önerisi falan değil ben zaten çoğu ilacı biliyorum. Ve ne olursa olsun içerden gelen bir problem olduğunu da biliyorum buna müdahele edilemez. Sadece takmamak istiyorum:(

Back
X