İnsanlardan kaçıyorum:((

ben de anlattığınız şeyleri yaşadım. 7 ay kullandım o ilacı. düzelmişti ama tekrar eski haline döndü. haftada 2 tane muhakkak kalıcı sivilce cıkıyordu. 6ay önce dogum kontrol hapına basladım. ağrılı regl sebebiyle. tüylenmeyi azalttı. 6 ayda sanırım 2 tane sivilce falan cıktı, onlar da iz bırakmayanlardan. bırakınca ne olu r bilmiyorum

ben de anlattığınız şeyleri yaşadım. 7 ay kullandım o ilacı. düzelmişti ama tekrar eski haline döndü. haftada 2 tane muhakkak kalıcı sivilce cıkıyordu. 6ay önce dogum kontrol hapına basladım. ağrılı regl sebebiyle. tüylenmeyi azalttı. 6 ayda sanırım 2 tane sivilce falan cıktı, onlar da iz bırakmayanlardan. bırakınca ne olu r bilmiyorum
hangi doğum kontrol hapını kullandınız acaba hormonlarım temiz ama tekrar baktırıcam

Yasin kac? Bende seneler boyunca sivilcelerle savastim ve su an 25 yasima girdim. Bence yas ilerledikce sorun azaliyor.
Yada kendini daha iyi biliyorum diyelim.
Su an mesela saten yastik kilifi kullaniyorum diger yastik kiliflarina gore antibakteriyel ozelligi var. Yuzumu her gun temizliyorum yuz temizleme jeliyle( yves rocher sebo vegetal). Bu jel hem kurutmuyor cildimi hemde yaglanmasi cok cok azaldim eskiden burnum ve alnim parlardi. Artik bu sorunda yok sivilcede yok. Sivilce cikinca hemen diger taraflara dagilmasin diye acne pad dedikleri akne yapiskani yapistiriyorum. Ayrica antibakteriyel losyon kullaniyorum. Bi baska ayrinti, cevize alerjim varmis! Gecenler bilincsizce yine ceyiz yedim ve haftalarda sivilceler gelmeye basladim. Artik cok dikkat ediyorum. Yuzumde kalan sivilce izlerinede zamaninda cok sey dedim ama en en guzeli ve basidi yumurta aki surmek. Icindeki proteinler cok guzel yeniliyor cildi. Aloe vera jelinide kullanirim bazen.

Son düzenleme:
hangi doğum kontrol hapını kullandınız acaba hormonlarım temiz ama tekrar baktırıcam
yazz 24 diye bi hap. sanırım cilde falan en iyi gelen dkp lardan bu.
yani makyajsız cıkmıyorum cünkü izlerim var . bb krem pudra falan sürünce yakından bakılmadıgı sürece cok sorunlu durmuyor şükür

benimde çok tüylü genel olarak vücudum ve yüzümde ne yazıkki ayva tüyü dolu.çok rahatsız oluyorsanız iple tüm yüzünüzü aldırın ama hassas cilt olduğu için sıkıntı çıkarır mı bilemedim.ayda bir tekrar aldırmak gerekiyor sanırım çok hassas cildi olan bir arkadaşım yapıyordu onda sorun olmadı.bende denemeyi düşünüyorum.eskiden kapalı tarzda sivilcem vardı ama şimdi pek yok.bu sivilcelere beslenmeye dikkat etmek dışında pek birşey çare etmiyor sanırım.o kadar ilaç kullandım bir işe yaramadı yaşla birlikte azaldı.çoğu insanın cildi zaten tamamen pürüssüz değil.çoğu insan hafif de olsa bb krem vs kullandığı için öyleymiş gibi görünüyor.sivilce yoksa kızarıklık o yoksa kılcal damar vs illa birşey oluyor genelde.

benimde çok tüylü genel olarak vücudum ve yüzümde ne yazıkki ayva tüyü dolu.çok rahatsız oluyorsanız iple tüm yüzünüzü aldırın ama hassas cilt olduğu için sıkıntı çıkarır mı bilemedim.ayda bir tekrar aldırmak gerekiyor sanırım çok hassas cildi olan bir arkadaşım yapıyordu onda sorun olmadı.bende denemeyi düşünüyorum.eskiden kapalı tarzda sivilcem vardı ama şimdi pek yok.bu sivilcelere beslenmeye dikkat etmek dışında pek birşey çare etmiyor sanırım.o kadar ilaç kullandım bir işe yaramadı yaşla birlikte azaldı.çoğu insanın cildi zaten tamamen pürüssüz değil.çoğu insan hafif de olsa bb krem vs kullandığı için öyleymiş gibi görünüyor.sivilce yoksa kızarıklık o yoksa kılcal damar vs illa birşey oluyor genelde.
aynen bendede leke kızarıklık vs coktu onlara cok taktım sivilce sandıgım seyler parazit cıktı, suan metrin kullanıyorum ama doktor ümitsiz yaymısım cünkü tekrar roaccutane kullanırsan hepsini bir anda öldürebilirsin dedi ahh ahh hersey stresten.. Yüzümdeki tüylere iğneli yaptırdım ama milyon tane tüy var hangi biri alınsın ki bunlarla yasamayı oğrenmem lazım🥺

aynen bendede leke kızarıklık vs coktu onlara cok taktım sivilce sandıgım seyler parazit cıktı, suan metrin kullanıyorum ama doktor ümitsiz yaymısım cünkü tekrar roaccutane kullanırsan hepsini bir anda öldürebilirsin dedi ahh ahh hersey stresten.. Yüzümdeki tüylere iğneli yaptırdım ama milyon tane tüy var hangi biri alınsın ki bunlarla yasamayı oğrenmem lazım🥺
önce bakteri işini hallet,doktorun ne diyorsa yap sonra yüzünde leke kalırsa lazer birşey çözüm bulursun.benimde çok damarlıydı yüzüm ve çok üzülüyordum ama lazer yaptırdım 3 seferde bitti daha damar yok.tüy için yüze pek yapılacak birşey yok en iyisi iple aldırmak bence.ağdayla tahriş olup sarkar,lazerlede çok zor bitirmek ince olduğu için pek etkisi yok.mükemmel olmak zorunda değilsin bu kadar kafaya gerçekten takma.mesela ben burnumu çok takıyordum gidip yaptırdım şimdi yandan güzel önden hafif yamuk.tekrar ameliyat gerekiyor yani.ne kadar kafana takarsan o kadar aksilik çıkıyor,biraz boşverceksin.

daha once kullandım ondan sonra daha kötü oldu cildim çok hassaslastı ve tüylerimin sebebi de o :KK43:
Sonuna kadar kullandınız mı. Oda arkadaşım kullanmıştı bir dönem eskisinin 4 katı sivilce vardı. Tedavi sonunda hepsi geçti gitti

Eegenlikten itibaren hep sivilce problemim vardı. Üniversite 3. Sınıfta yazın başladım tedaviye ben roac değil de benzeri ilaç aknetrent kullandım. İlk başlarda hiç bir işe yaramadı sonra aşırı aşırı sivilce çıkardı bütün yüzüm soyuldu. Çevremdeki herkes işe yaramıyo ilaç bırak yazık karaciğerine dediler dinlemeyip devam ettim. Sonuç 8 ay sonunda tertemiz bir cilt. Tedavi üzerinden 6 yıl geçti cildim hala temiz adet dönemlerinde küçük 1 2 sivilcem çıkar. Hamilelik döneminde biraz çıktı doğum yapalı 3 ay oldu onlarda çok azıcık kaldı.

Geçmiş olsun.kantron yağı deneyin mutlaka yüzünüze.sizin gibi bir tanıdığım vardı hatta onun artık heryeri çukurlaşmıştı sabah akşam kantron yağı kullanmış şu an nE iz ne çukur nE de kıl..bebek cildi gibi
kılları icin napmıs ki? kantoron cukurlarını mı gecirmiss

Madem her yolu denedin birde şu üzerinde civciv resmi olan meşhur bebek şampuanıyla sabah akşam yıkamayı dene benimde cildim bir ara hafif problemliydi geçti valla şaşırdım.Tüy içinse buz lazer olur sanırım...

Merhaba seni çok iyi anlıyorum 2 sene belki daha uzun bu sorunla ugrastım. Ayşe Çakar sivilcelerimden nasıl kurtuldum videodunu ve Naturally Serein adlı kanalın sivilcelerden nasıl kurtulunur videosunu mutlaka izle. Vana çok yardımcı oldular. Kore cilt bakımına başladıgımdan beri cildim iyileşti. Ben de cok aglardım sivilcelerimden dolayı fondotensiz gezemezdim tum yuzum leke kapalıydı sivilce lekesi. Makyaj yaptıgımda insanları kandırıyormuş gibi hissederdim. Ama ümitsiz olma ben kurtuldum inşallah sen de kurtulursun.

yüzündeki tüyler için ya ağda yaptır yada lazer.Agda dokunuyor diyosan iple kendinde alabilirsin.Sivilceler öyle çukurlu cukurluysa geçmiş olsun o zor geçiyor.Cildiyeue gidin özele. Benim arkadaşlarım kullandı 6 aylık bi süreç var kış ayında kullanılıyor.sonra bebek gibi oldular ama onlar bi an önce tedaviye başladı sizde başlayın iyice mahvolmadan

ankarada devlet- özel hepsine gittim. Cilt bakımı vs hepsi yapıldı. Sonuç aynı
Ben de o kadar uğrastım ki ankarada güven hastanesi proflarına, kliniklere taşındım. Ne zaman ki yüzümle uğraşmayı bıraktım gecti. Bide tanecikli peeling yapmayın sakın benim biraz da o tetikliyordu bence. Ayrıca makyaj malzemelerimi toptan değiştirdim loreal, Max factor gibi gratis ürünleri kullanıyordum dermokozmetiğe gectim cilt makyajını azalttım ve asla yüzümü yıkamadan uyumadım ayrıca o zamanlar hiç su içmezdim şimdi 3 lt altına içmiyorum. Sağlıklı beslenme, spor(özellikle koşup yüzünden şıpır şıpır ter akacak) spa(sauna ve buhar odası) çok çok iyi geliyo. Azelderm de ii gelmişti ama ona bile ihtiyacım kalmadı yaşam seklini değiştir önce mutlaka

Back
X