insanları anla anlayabilirsen...

evlilik ne büyük sınav arkadaşlar, hayatı toz pembe görenler girip bu forumu okusun bence :)

evlilik değil de k.valideler tabii bazen de gelinler büyük sınav.en iyisi duymamak,görmemek..

bazen k.validem bana laf vurur eğer yanındaysam duymamazlıktan gelirim o konuşur konuşur susar telefonda laf vuruyorsa anne sesin kesik kesik geliyo hiç bişey anlamıyorum der teli kapatırım o laflar içinde patlar kadıncağızın :KK70:

evlilik değil de k.valideler tabii bazen de gelinler büyük sınav.en iyisi duymamak,görmemek..

bazen k.validem bana laf vurur eğer yanındaysam duymamazlıktan gelirim o konuşur konuşur susar telefonda laf vuruyorsa anne sesin kesik kesik geliyo hiç bişey anlamıyorum der teli kapatırım o laflar içinde patlar kadıncağızın :KK70:

hamileydin sanki sen öyle hatırlıyorum...

Esra için demiş bunları kaynana kendi düşüncesini söylemiş hiç hoş değil gelini de herkesin içinde yermiş ama şöyşe düşünmüyor o zaman o da kendin kaynanası için el o da gelin olmuş gökten düşmemiş o zaman o da iyi biri insan değil değil mi bu çıkarımı yapmak o da b lazım söylediğine göre herkes bir şekilde br eve gelin olduğuna göre ve o evin yabancısı dışarıdan geleni olduğuna göre, o zaman dünyada iyi insan yok :-)

Evli değilim ama ben olsam kayınvalideme evet haklısınız hiç bir zaman elin iyisi olmaz derdim.
Bu kadar ince düşünüp böyle laf sokan kaynana bu cevabın altındaki niyeti de anlardı :KK62:

Valla bazen el öz anneden iyi olur.
Gerçekten bu insanlıkla ilgili birşey. Bizim bir komşumuz eski kocasının önceki karısından olan engelli ve hasta oğluna bakıyor.
Kadının bakmaya hiç bir mecburiyeti yok sonuçta.

hic hazzetmem böyle sacma seylerden..
klasik kadin hasetligi kiskancliginin bir kilifi
illa birsey bulunur begenilmez laf sokulur iste..
öyle konusan kayinvalide de "el" durumlarini yasamisdir eminim

Back
X