İnsanları anlamiyorum..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Xeniapooh

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mart 2012
1.084
1.047
333
İstanbul
hiç iyi değilim Konu başlığla pek alakalı şeyler sölicek değilim ama şöyle söyleyeyim 15 yaşındayım şu yaşıma kadar genel olarak yalnızdım ben ne kadar nazik ne kadar anlayışlı bi insan olsamda okulda arkadasım diyebilceğim yalnızca 1 kişi olurdu ve insanlar arkadaslarımla iletisim kurar, benden biraz uzak kalırlardı gene konusurlardı ama hani dost arkadaş muhabbetleri kurmazlardı ve neden bilmiyorum asla istenmezdim yüzüme söylemezlerdi tabi ama belli edicek şekilde davranırlardı anlardım. Kücükken yani 8 yasima kadar insanlarla iletisimim hep iyi olurdu zaten 2. sınıfda sınıfım deismisti ve çok iyi hatirliyorum hoca kim arkadasınzla oturcak dediğinde herkes itiraz etmisti sonunda bi kızın yanına oturmustum o da istemiyodu ama seçeneği yoktu iste gene bu cocuklar hep beni aralarında dısladılar dalga geçtiler, güldüler hicbi zaman benimle konusmadılar konusmaya calısmadılar gene kendim gibi bi kız buldum arkadas edindim onunla yer onunla içerdik o da çok kibirli bi insandı ve boşboğazdı herneyse 4 yıl oyle gecti. orta okulda özel okuldaydım ilk iste kızlar herzamanki gibi soru soruyordu ama aradan iltifat almıstım sasırmıstım ilk günler bunlar beni dost edindiler bana iyi davrandılar daha sonra bisey yapmadıgım halde bigün bana mektup yazmislar kızlardan biri gelip "al" dedi okudum özet "dersde sacınla oyniyosun, geri atıyosun, sen çok havalısın melek yüzlü şeytan bunu arkadasımla birlikte yazdık" aklımda kalanlar daha sonra bi süre yalnız kaldım sonra bi kızla yakınlastık oda onlarla arkadastı kız ama benimle zoraki geziyomus gibi gözikiyodu baska secenek yok gibilerinden 2. sene o kız gitti zaten baska bi kızla yakınlastım gene o bana mektup yazan kızlarla konusiyodum ama cok nadir iyi deildi pek aramız 2. yılın sonlarına dogruda baya yakınlastık o mektubu yazan kız bizim servise gelince 3. yıl sondu zaten sınıfım deisti tüm kızlarla aram iyiydi zaten 6 kızdık o kızlarlada tenefüslerde karsilastıkmı oturup konusuyoduk vs. hersey daha iyiydi agzım burnum derken liseye gectim yeni bi okul yeni bi çevre zaten herkes soguk kimse kimsenin yüzüne bakmaz ilk günü 3 kızdık daha kimse gelmemisti o 2 kız zaten hemen kanka oldular 2. günü bi kız geldi oda benim yanıma gecti konustuk genelde ben konustum zaten kıza ilk yanıma oturdugunda "rahatsız olduysan baska biyere gecebilirim" di. O kızla baya iyi anlastık çok kafa dengi bi kızdı zaman zaman tartısmalarımız oluyodu ama gecici hemen gülüsmeye basliyoduk hatta millet artık görünce "ya siz hiç ayrılmaz mısınız" , "kankin nerde" gibi şeyler söylüyolardı aynı zamanda bi çok çıkma teklifi almistim ve çekinen, utanan arkadasimi cagırıp ondan söylemesini istiyodu ve arkadasimin gercekten bozuldugunu görüyordum. Çok tatlı bi kızdı zaten sürekli övüyordum onu o da bana karşı hep dobraydı güzelse güzel kötüyse "olmamış" derdi gene okulun bütün kızları bana cephe almis gibi davraniyordu kolidorda yürürken bilmiyorum kaç defa kol yedim çekiliyorum çarpmasın diye taa yanıma gelip omuz atiyo bi garip garip davranıslar Wc'den kovmalar sert davranmalar tabi bunları yapanlar genelde büyük kızlar tabii ben çok alıngan, duygusal, sakin, sulugöz ama yeri geldimi çileden çıksamda bana iyi davranan herkese karşı iyiydim şu yaşıma kadar kimsenin kalbini kırmadıgımı düsünüyorum. Tabii ben bu yasadıgım olayların üstüne hep günlerce ağladım konuscak kimsem yoktu bi kuzenim vardı derdimi anlatabildigim onunlada oldukca uzagız ve ben onuda sorunlarımla boğmakdan bıktım. Bu geçen yıllar içinde ben, Agresif, melankolik, karamsar, özgüvensiz ama gene herkese karşı nazik, güler yüzlü, konuskan oldum yani kimseye yansıtmadım bu gelen huylarımı diğer insanlara bakiyorum, bakiyorum imreniyorum Allah için şu koskoca dünyada yapa yalnız kaldım kardesim bile Arkadasın bile yok senin .-. dediginde annem onun annesi ve ablası var arkadaşları olarak dedi. Gene küçük büyük demeksizin herkes beni ezmeye calisiyo insanlarla konusmayi denedigimde cevap bile vermiyolar ,s yani o kadar kötü durumdayım Kendimi aşağlayıp durmaya basladim ben de. giyinmek istemiyorum, süslenmek istemiyorum sadece ölmek istiyorum kendimi asaglık pislik gibi hissediyorum.

Yazım kurallarına imla kurallarına dikkat edemedim bu sefer zaten ağlamakdan 1 saatte yazdım.

şu an liseye gidiyorsun ve 2. sınıfta yaşadığın olaylara çocukluk diyerek gülümse yemiyorsun... bu üzücü...
ama emin ol lise bittiğinde her şeye bakıp çocukluk ve saçmalık diyeceksin...

binlerce arkadaşın varsın olmasın inan bu sorun değil..
şu günümüzde hayatta tek bir dost bile edinebilirsen bu büyük nimet sayılıyor...

üzme bence kendini..

ben sadece özet gectim detaylı bi sekilde yazsaydım siz bile yazık derdiniz

ben sadece özet gectim detaylı bi sekilde yazsaydım siz bile yazık derdiniz

peki, insanlar sence neden seni sevmesin?
insan kendini eleştiremez kolay kolay ama bunu hiç düşündün mü?

mesela yok saçınla oynuyormuşsun havalıymışsın falan...
evet saçıyla oynuyor diye insan havalı olmaz ama başka davranışlarınla insanlara samimi gelmiyor olabilir misin...

insanlar haklı olabilir mi ?

Son düzenleme:

ben bunları çok düşündüm ama beni sadece yakından tanımak isteyenler seviyor oda şansım varsa aslında sorun şu insanlar yanımda durmak bile durmuyolar beni tanımayanlar zaten bi arkadaslık nası kurulur ki sevilmiyorum yani benim varlıgım insanlara kabus gibi

Ay kıyamam ağlama kuzum ya daha çoook arkadaş gelecek gidecek bak ben 23 yaşındayım o kadar kişi yakınım oldu sonra yakınım olanlar düşmanım oldu sonra başka yakın arkadaşım oldu ohooo çok değişir daha.Çok sallama arkadaş olayını diyeceğim ama henüz küçüksün o yaşlarda çok önemli oluyor arkadaşlar arkadaşlıklar biliyorum.

Sen anladığım kadarıyla güzel ve alımlı bir kızsın seni kıskanmasa o kızlar gelip omuz atmazlar sana gelen o teklifler güzel kızların hep yakın arkadaşlarına kendisinin çirkin olduğunu düşündürür. Ondan da ister istemez morali bozulabilir arkadaşının. Senin özellikle bu yaşlarda samimi arkadaşlıklar kurman zor ama imkansız değil.Zor çünkü hep bir çekişme olma ihtimali var. Ne yap biliyor musun böyle sınıfa bak kim sessiz sakin kendi halinde bir kız ama böyle süste püste gözü olmayan onunla takıl o sana gerçek dost olacaktır. Ama senin yaşlarında tabi dış görünüşe çok önem veriliyor eğer böyle havalı bir tip ararsan arkadaşın olmaz olsa da emin ol geçici olur ve sonu büyük ihtimal kavgalı biter.Bu dönemler böyle maalesef..

Bir de annen de rica edebilirsin bir öğrenci toplantısından sonra sınıfta bir anneyi evine davet ederse kızıyla onunla iletişim kurmanız aileler aracılığıyla olunca da kolay olur. Kendini üzme olur mu senin bir kabahatin yok, iyi insanın karakterli yumuşak huylu insanın kıymetini ancak kendi gibi olanlar anlar. Bir büyüğüm söylemişti : Bülbülün dilinden bülbül anlar

Son düzenleme:
ben sadece yıllardır yasadıgım en büyük sorunumu burda bircok insanla paylaşmak istedim. burda cevap vercek kimsenin psikiyatrist olmadıgınıda biliyorum ama bazı insanlar olur ya aramızda psikiyatrist den de öte (bizzat yaşamış ve bu sorunları aşmış insanlar) gene herkesin fikrini düşüncesini çekinmeden yazmasını istiyorum sizin düsünceleriniz de benim icin önemli sizi tanımam gerekmiyor belki yardımcı olur söylediğiniz 1-2 cümle destanlar yazmanızıda beklemiyorum hikayeme karşılık :/

tekesekkür ederim abla bu ilac gibi geldi gene

Yaa ben başka birşeyi merak ettim konuyla alakasız diye özelden yazacaktım ama cevap veremezsin:44: şu profilindeki arapça yazının türkçesi ne acaba vallahi çok merak ettim:44:

Yaa ben başka birşeyi merak ettim konuyla alakasız diye özelden yazacaktım ama cevap veremezsin:44: şu profilindeki arapça yazının türkçesi ne acaba vallahi çok merak ettim:44:

bunu arap bi arkadasıma cevirttirmistim "Senin icin bekleyecegim" gibi bisi, gibi bisi derken fazla anlasamiyorduk öyle çevirdi diye sanıyorum

bu kadar karamsar olmaman gerekir..
neden insanlar senden kaçsın ki... sana öyle geliyordur...
bence zamanla bunu aşacaksın...

insanları fazla önemseme...

yaşadıklarının benzerlerini bende yaşadım ve 21 yasındayım hala yaşıyorumm ama ben kendimdede hatalar oldugunu farkındayım mesela insanlara karşı mesafeliyim pek konusmuyorum toplumda çekik içine kapanık duruyorum bence sende bi özeleştiri yaparsan mutlaka hatalarını göreceksindir..kızların sana çarpması falan emın ol bunu yaşamayan kadın yok denecek kadar azdırr çok olmadı kızın biri yanımdan geçiyo 'nekadar çirkin yaaa bide kendını güzel sanıyo ' dedi naptım biliyomusun sadece güldümmmmm

özel bi okulda okumandan maddiyatının fena olamdığını anlıyorum ve sürekli teklif alan dikkat çeken bi tip olduğundan da hoş bi genç kız olduğunu düşünüyorum.şimdi malesef hem maddiyatı iyi hem güzel olan kızın yanında diğerleri kendini ezik hissederler.grup halinde oturduğunuzda hep erkeklerin ilgisini sen çekiyorsan bu belli bi müddet etrafındakileri kıskançlığa ve moral bozukluğuna itmiştir.sana yansıtmamyıp kendi aralarında ya ben böyle düşünüyorum vs deyince diğeri de aa ben de aynı vs deyip birleşmişler.. malesef güzel alımlı çekici kızların en fazla 1 tane arkadaşı olur o yaşlarda :) o da büyük ihtimal aşıır duygusal bi tiptir yalnız kalmaktansa senin yanında güzelliğinin altında ezilemyi kabul eder başta :) sonra duruma alışır senle arkadaşlığını idame ettirmeye çalışır. benim yanıma da çok sert ve havalı göründüğüm için erkekler yaklaşmaktan çekinirmiş.kızlar da bu çok havalı diye nefret ederlermiş:) ben bunu ünide de yaşadım ve söyledğim tek şey şu ; E be bey..siz insan daha benle konuşmadan neciyim ne düşünrüm vs bilmeden saçıma kıyafetime yürüyüşüme bakarak beni nasıl yargılarsın .... varsın senin gibi ezik önyargılı arkadaşlarım olmasın :) zamanla senin güzelliğinden ziyade senin ne kadar iyi ggün kötü gün dostu olduguna bakılcak .ne zaman mı? malesef akraanların OLGUNLUK çağına geldiklerinde ...ama bana inan şuan arkadaşım yok diye üzülme ,şuan okuyan arkadaşların ilerde üniversite hayatlarında senden daha çok sevecek hatta aynı yurtta evde kalacak arkadaşlar edinceklerdi:) senle eskisi gibi görüşemeyeckelrdi en fazla faceten selam kelam ..o da kendi çok yalnız hissettiğinde ya da dur bi ya bu görüşmeyeli neler yapıo hayatında biri var mı diye :) sen üniye gel..üni ortamı farklı..orda KEZBAN tipli olan (bizlerde bi zaman öyleydik:) bağımısz olmanın verdiği cesaretle kendilerine bakmaya daha çok özencekleri için senle arayı kapatmış artık senin ne kadar samimi yardmsever(tshirtünü veren vermeyen-sabah kahvaaltısını birlkte yapan-sıkıştıgında borç para veren vs vs ) olduguna bakacaklar.ne zaman mı dostun olur.sen evlendiğinde hala irtibatı ve samimiyeti koparmamışsa edindiğin dost işte o zaman anlarsın..ZAMAN ... ZAMAN ... ZAMAN .. herkes geçici....

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…