ya canım valla okuyamadım paragraf flan yapsan
şu an liseye gidiyorsun ve 2. sınıfta yaşadığın olaylara çocukluk diyerek gülümse yemiyorsun... bu üzücü...
ama emin ol lise bittiğinde her şeye bakıp çocukluk ve saçmalık diyeceksin...
binlerce arkadaşın varsın olmasın inan bu sorun değil..
şu günümüzde hayatta tek bir dost bile edinebilirsen bu büyük nimet sayılıyor...
üzme bence kendini..
ben sadece özet gectimdetaylı bi sekilde yazsaydım siz bile yazık derdiniz
peki, insanlar sence neden seni sevmesin?
insan kendini eleştiremez kolay kolay ama bunu hiç düşündün mü?
mesela yok saçınla oynuyormuşsun havalıymışsın falan...
evet saçıyla oynuyor diye insan havalı olmaz ama başka davranışlarınla insanlara samimi gelmiyor olabilir misin...
insanlar haklı olabilir mi ?
Ay kıyamam ağlama kuzum ya daha çoook arkadaş gelecek gidecek bak ben 23 yaşındayım o kadar kişi yakınım oldu sonra yakınım olanlar düşmanım oldu sonra başka yakın arkadaşım oldu ohooo çok değişir daha.Çok sallama arkadaş olayını diyeceğim ama henüz küçüksün o yaşlarda çok önemli oluyor arkadaşlar arkadaşlıklar biliyorum.
Sen anladığım kadarıyla güzel ve alımlı bir kızsın seni kıskanmasa o kızlar gelip omuz atmazlar sana gelen o teklifler güzel kızların hep yakın arkadaşlarına kendisinin çirkin olduğunu düşündürür. Ondan da ister istemez morali bozulabilir arkadaşının. Senin özellikle bu yaşlarda samimi arkadaşlıklar kurman zor ama imkansız değil.Zor çünkü hep bir çekişme olma ihtimali var. Ne yap biliyor musun böyle sınıfa bak kim sessiz sakin kendi halinde bir kız ama böyle süste püste gözü olmayan onunla takıl o sana gerçek dost olacaktır.Ama senin yaşlarında tabi dış görünüşe çok önem veriliyor eğer böyle havalı bir tip ararsan arkadaşın olmaz olsa da emin ol geçici olur ve sonu büyük ihtimal kavgalı biter.Bu dönemler böyle maalesef..
Bir de annen de rica edebilirsin bir öğrenci toplantısından sonra sınıfta bir anneyi evine davet ederse kızıyla onunla iletişim kurmanız aileler aracılığıyla olunca da kolay olur. Kendini üzme olur mu senin bir kabahatin yok, iyi insanın karakterli yumuşak huylu insanın kıymetini ancak kendi gibi olanlar anlar. Bir büyüğüm söylemişti : Bülbülün dilinden bülbül anlar
tekesekkür ederim abla bu ilac gibi geldi gene
Yaa ben başka birşeyi merak ettim konuyla alakasız diye özelden yazacaktım ama cevap veremezsin:44: şu profilindeki arapça yazının türkçesi ne acaba vallahi çok merak ettim:44:
hımm teşekkürler cevap için
ben bunları çok düşündüm ama beni sadece yakından tanımak isteyenler seviyor oda şansım varsa aslında sorun şu insanlar yanımda durmak bile durmuyolar beni tanımayanlar zaten bi arkadaslık nası kurulur ki sevilmiyorum yani benim varlıgım insanlara kabus gibi
bu kadar karamsar olmaman gerekir..
neden insanlar senden kaçsın ki... sana öyle geliyordur...
bence zamanla bunu aşacaksın...
insanları fazla önemseme...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?