sosyal medyaya takip etmiyorumİçinde bulunduğumuz çağın laneti heralde. Hepimiz içten içe bu kadar çok çalışmamak istiyoruz sanırım. Instagrama bi giriosun millet geziyor boyna aşağı kaydır imren imren durKendi hayatına bakıyorsun tam tersi. Özelde çalışan patrondan şikayetçi, memur olan üretememekten, kendi işi olan stresten. Şahsen üçünü de denemiş biri olarak üçünün de kötü olduğunu en güzelinin emeklilik olduğunu düşünüyorum artık. Ama bu boş oturduğun bi emeklilik değil. Dışarıya çok çıkma mecburiyeti olmadan ufak tefek zevk aldığın bi iş yaparak hayatını devam ettirdiğin bi emeklilik. Benim idealimdeki o. Ama şu konjonktürde çok zor. Bundan beş sene önce daha yakındım. Hırslarımın kurbanı oldum adeta :)
sosyal medyaya takip etmiyorum;
bak o yönden iyiym:)
insanin bişey öğrenmeye ihtiyaci var bence faydali tarafa bakmalısın.
insan bişey deyince aliniyor demi ben öleyim mesela.Ben zaten bos duramam ya insanlarin geneli oyle diye yazdim kimsenin bisey urettigi yok.
Bi kaç yerde daha yazmıştım.
Theta healing, bi araştırmanı tavsiye ederim.
Bende de kayıp sonrası anksiyete miras kaldı. Çok şükür yönetim şu an benim elimde. Ola ki elimden kaçarsa ilk gideceğim yer olacak.
Okb’li arkadaşımı günde 4 değişik hap alıp etki etmezken ( intiharı bile düşündü ), insan içine karıştırdı.
Tabi önce inanacaksın. İnanmazsan bence etki değeri sıfıra yakın olur. Çünkü tamamen inanmak üzerine kurulu.
İçeriğini bilmiyorum
Biyoenerji uzmanı imiş kadın.
Hem konuşuyor, hem elleri ile vücudun belli noktalarına dokunarak bir şeyler yapıyor hem bazı aletleri var dedi Teyzem, daha detayın sormadım :)
Keske adini vs ogrenip bize aktarsaniz. Deneyim sahibi kisiler en iyi yol gosterici cunku insan kime guvenecegini bilemiyor ve hepsi cok pahali
Bir hafta önce aynı düşüncedeydimYaklaşık 10 yıl önce yani 30'lu yaşların başında bünyemde vuku bulan anksiyete problemi şu sıra tekrar pat diye düştü hayatımın ortasına. İnsanların söylediklerini yaptıklarını çok takar oldum. Ani bir kararla evlenmiş olmamın da payı büyük sanırım. Gün içinde çok huzursuzum uykularım bölünüyor. İşlerimi erteliyorum. Belli ki depresyondayım tamam ama ölümümü düşünmek acayip bir huzur veriyor. Hayatın velvelesiyle uğraşmak yerine mutlak bir dinginlik fikri cezbediyor ne yalan söyleyim. Hipokratın zamanında ömür ortalaması 40mış ya kötü mü yaptık acaba insan ömrünü uzatarak. Libidom desen yerlerde aldığım ilaçlar fayda etmiyor, anında etki eden sakinleştiriciler bile etki etmiyor artık. Doktora git yazmanıza gerek yok çünkü hali hazırda gidiyorum zaten bir dizi psikaytrist arkadaşım var. Alternatif tıp olur çok absurd bile olsa sizde etki eden herhangi bir şey varsa paylaşır mısınız? Ben çoğu insanda anksiyete bozukluğu olduğunu düşünüyorum. Yakın çevremdeki arkadaşlarım da benden farklı değiller zira. Yeni insan tanıyım desem çok konuşuyorlar genelde tanımanın kıyısından vazgeçiyorum. Susmuyorlar dinleyemiyorum. Çoğunlukla tek başınayım. Ama bu kendi kabuğuna çekiliş artık kimseyi görmek istememe haline geldi bende. Var mı diyeceğiniz iki kelam aynı dertten mustaripsek konuşsak bile yeter. Hoş benim gibilerle konuşuyorum da ne oluyorNeyse anladınız siz...
Şans eseri gördüm yorumunuzu bildirim gitmesi için başına @ koymanız gerekiyor, yani @ sonra kullanıcı adı bitişik olarak. Özelden yazayım belki reklama girerlittle bird, meditasyonla ilgili bahsettiğiniz uygulama hangisidir, rica etsem bilgi verebilir misiniz
Ya evet '#' falan koydum olmadı, bi türlü '@' koymak aklıma gelmedi, kaldım öyleŞans eseri gördüm yorumunuzu bildirim gitmesi için başına @ koymanız gerekiyor, yani @ sonra kullanıcı adı bitişik olarak. Özelden yazayım belki reklama girer
Ne demek umarım faydası olurYa evet '#' falan koydum olmadı, bi türlü '@' koymak aklıma gelmedi, kaldım öyle
Tekrardan teşekkür ederim, sağolun
Hepsinin sıralaması var. Nasıl hastalıklarda direk ameliyata alınmıyorsa bunu da ona göre uyguluyorlar.Ben cok inaniyorum ama nereden baslayacagimi kime guvenip bilincaltimi emanet edecegimi bilmiyorum..bi de bir suru cesidi var..derin kazma, dna, alan temizligi vs. Kafam karisik. Saplantili dusuncelerimden olumsuz bakis acimdan kurtulmak istiyorum. Theta konusunda yonlendirebilir misiniz cok memnun olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?