İnsanları Görmek İstememek ve Huzursuzluk

Böyle sıkıntıları çok şey yaşamış insanların yaşadığını düşünüyorum..Zor şeyler yaşayıp atlatıp yada atlatmış gibi yapıp sonra hiçbir şeye tahammül edememe durumu oluşuyor bana kalırsa..

Son zamanlarda çoğu kişi bu dediklerinizi yaşıyor bende dahil korkarımki ilerde çok daha fazla insan yaşayacak..

herşeyı aşmış bırcok seyı yasamıs olmak, acıya dayanıklılık ,bakınca ınsanın ne oldugunu gormek ve bol betonlu elektrık yuklu yasam esıttır yasadıgınız durum

topraga basın

Galiba. Tatmadigim ne kaldi diye düşününce astronomik seyler dışında bisey gelmio aklima iyi ya da kötü. Bu dunyadaki gorevimi tamamlamis gibiyim adeta var olma sancisi cekiorum.

Sevgili ölümü, aileden birinin kaybi, şiddet, sefalet, zenginlik, kazalar, yikimlar, hayalkirikliklari, yeni baslangiclar. Ne ararsan var gercekten de.

Vallaha çoğu insan konuşulacak gibi değil.Alın bendende o kadar.Takıntı ve obsesif bozukluk ayrıca ağır depresyomdaymışım.Artık dayanamayacak duruma gelınce guttım doktora.İlaclarımı alıorum şu anda.Öyle agrasif öyle hırçınlaşmıştımki.Allah kimseye hastalık vermesin.Önce güzel bir psikiyatriye gıdın.Madem ılac etkı etmıo doktorunuzu degıstırın.Sonra her hafta bir psıkolog.Evlılıgınızdemı mutsuzsunuz.Yada sorun neyse bu sorunu bulup ışerler doktorlar.Gerekıosa cevrenızıde degıstırın.Bırde tatıle gıdın telefonu kapatın.Bunu yapmak bana terapı gıbı gelıyo.Çok zor psıkolojık hastalıklar ama boşa hastalanmadık.Bu mubarek gunlerın yuzu gozu hurmetıne rabbım senı aydınlıga cıkarsın.

Sevgili ölümü, aileden birinin kaybi, şiddet, sefalet, zenginlik, kazalar, yikimlar, hayalkirikliklari, yeni baslangiclar. Ne ararsan var gercekten de.

İşte boşa değil bir sürü şey yaşamışsın her şey anlamsız geliyor..özellikle ölüm yaşamış insanlar böyle..umarım bulunduğun ruh halinden çıkabilirsin :)

Teşekkür ederim canim sana da kolayliklar diliyorum

Beni anksiyetem bi çok şeyden mahrum bıraktı bırakıyor...Bi geleceğim yok,korkudan endişeden bıktım saldım bu sefer de hissiz bişey olup çıkıverdim.İnsanın artık gülememesi,şaşıramaması çok acayip.Arada anksiyete,panik atak geliyo da yaşadığıma dair sinyal veriyo onların dışında hiç bişey heyecanlandırmıyo

Mesela neyden mahrum bıraktı ?

Mevsim değişikliği etkilemiş olabilir. Bir de bende bazen ölecek olmamizdan huzur duyuyorum. Sebebi de bütün yaşadığımız acıların bir gün mutlaka ama mutlaka bitecek olması.. Bence bu düşünce kötü bir düşünce değil.

ee az insan cok huzur diye bosuna demiyolar
skliyosunuz cunku surekli insanlarin kendini bos bos ovmesi, gereksiz ayrintilar, milletin arkasindan sallayip canciger
olma gibi durumlar tum insanlari skyor gorunen o ki
peki bu cekmek istemedigimiz diger insanlar kim

Elinde olmadığını biliyorum ama insana en büyük kötülüğü kendisi yapıyor malesef

Çevrenin yakınlarının da bunda payı azımsanmayacak kadar çok.Sizin başarısız ahmak olduğunuzu düşünen insanlar varken inanın aşmak çok zor.

Nasıl bi tedavi yöntemi mi ?

Bi kaç yerde daha yazmıştım.
Theta healing, bi araştırmanı tavsiye ederim.

Bende de kayıp sonrası anksiyete miras kaldı. Çok şükür yönetim şu an benim elimde. Ola ki elimden kaçarsa ilk gideceğim yer olacak.
Okb’li arkadaşımı günde 4 değişik hap alıp etki etmezken ( intiharı bile düşündü ), insan içine karıştırdı.

Tabi önce inanacaksın. İnanmazsan bence etki değeri sıfıra yakın olur. Çünkü tamamen inanmak üzerine kurulu.

Gunde 1 tatlı corekotu cignesene
Faydalari inanilmaz
Ne gibi faydaları var, anlatır mısınız feyz alalım.
Ben evrenin ritm ve enerjisine çok inanıyorum. Tamam bazen ya da çoğu zaman elinizde olmayabilir, ama olumlu bir ruh halindeyken şartların oldukça iç açıcı, olumsuz ve karamsar bir ruh halindeyken evrenin o duygu ve düşünceleri emir kipi olarak algılayıp daha da beter kötüleştirdiği zamanlar oldukça çok. Birebir yaşadım..

Kizmayin ama, uyuşturucuyu bırakın demeye geldim. Tamam sentetik değil ot diyeceksiniz. Olsun farkı yok. İşteyken bile kullanıyorsunuz, kendiniz söylediniz bi konuda burda. Yazık bünyenize

Nasıl bi tedavi yöntemi mi ?
İçeriğini bilmiyorum
Biyoenerji uzmanı imiş kadın.
Hem konuşuyor, hem elleri ile vücudun belli noktalarına dokunarak bir şeyler yapıyor hem bazı aletleri var dedi Teyzem, daha detayın sormadım :)

Anksiyete o an seni kotu etkiliyorsa benim aldigim ve iyi gelen bir ilac var.Dideral tb .Dr danışarak dene.insan tanımak ben de istemiyorum artık bezmişim bıkmışım kafam ses de kaldırmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…