boyum 1.62 kilom 55 insanlar ısrarla bana kı9sasın ya.minyonsun ya diyip duruyorlar.bence ben normalim.neden olduğumdan daha ufak tefek gösteriyorum.ve neden sürekli insanlar bunu söyleyip duruyorlar.çok sinir oluyorum.benden 10cm kısa lar bile bana sen minyonsun diyorlar.allah allah yaaaaaaaaaaaaaaa.....kızlar içim şişti bu kodan saçma olabilir ama bu dertten yakınanlar varsa bi el atsınlar lütfen :2:
o da bişey mi benim boyum 166 civarı....annemin gıcık bir kız arkadaşı var 155 falan bana demez mı sen kısa kalmışssın diye
teyze falan da değil ha 35 yaşında bişey....kuduruk kıskanççççç pireeeeee
sonra kilomu beğenmez....çok zayıfmışım ama kızı da benle aynı kilodacanım öyleleri çok maalesef
eleştirecek yer arıyolar işte
sonra kilomu beğenmez....çok zayıfmışım ama kızı da benle aynı kiloda
eşimin yaanında ayyy ıyy çok zayıfsınn ben erkek olsam sevmem öyle falan der eşim lavoboya gitti mi başlar beni okşamaya bi yandan da anneme ama güzel kzın varr surata bakk yeşil gözlerini yerim der
yok kızı 15 yaşında daha ....ama işte ego tatmini ...sadece bana değil ki anneme de bi ara lafın arasından gençken güzeldin diyoriki yüzlülüğün de böylesi yani
bi taraftan göçertiyo
bi taraftan seviyo hayret sonra da yüzüne bakabiliyo
heralde kocanı kendi kızına mı düşünüyo napıyotövbe yarabbim ya zorla kötü söz söyletiyolar
yok kızı 15 yaşında daha ....ama işte ego tatmini ...sadece bana değil ki anneme de bi ara lafın arasından gençken güzeldin diyorhalbuki ciddi anlamda söylüyorum annem azcık makyaj yapsın suratı bebek ben bile sönük kalırım o derece...
sonra kimi görse ayyy yüzü sapsarı kesin hasta diye dövünmeye başlar ...acayip bi cins..cidden o piskolojiyi anlayamıyorum .....ve hepimizin etrafında bunlardan o kadar çok var ki....çoğu insanın özgüvensizliği kendini beğenmeme durumu hep bu kişilerden dolayı....birde çirkin olsan bi dert beğenmezler...güzel olsan bi dert bu sefer de beğenmezler ...böyle kişilere de cidden okkalı cevap vermen gerekki akıllansınlar....
seni o kadar iyi anlıyorum ki....illa bir kusur buluyolar....mesela benim de yüzüm çok güzel herkes çok beğenir ve görür görmez söyler
ama boyuma kiloma takıyolar sürekli
halbuki 53 kiloyum ben 1,62 boyum heralde
keşke boyun da uzun olsaydı diyolar
hayır ben sorun etmiyorum ama bunlar yüzünden moralim bozuluyo yani
vücudum da orantılıdır benim bakınca kısa da görünmüyorum o kadar ama böyle işte
seni o kadar iyi anlıyorum ki....illa bir kusur buluyolar....
halbuki Allah vergisi biz seçmedik ki ....hadi burnunu gözünü kaşını memeni dudağını vs değiştirebiliyorsun artık da( ki bence fazla oynanmamalı ne olursa olsun)....ama boy konusunda laf atmak ne ya......
e bakmışlar ki surat bebek fizik iyi eh geriye boy kalıyor.....onda da bi kaç santim üstün ..kaçırır mı hiç fırsatı.....moral bozacaklar ya ondan
ben normalde hiç takan bi insan değilim ama 2-3 kişi var onlar sürekli aynı şeyi eleştirince sinir oluyorum
kendileri de benimle aynı boyda nerdeyse ben 1,63sem o da 1,65tir yani kendini uzun beni kısa sanıyo öyle düşünüyo ya gülüyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?