İnsanların beni beğenmesine şaşırıyorum.

Ben dış görünüşümü hiç beğenmem. Ondan dolayı da bakımlı biriyimdir. Yani kendimle çok uğraşırım. Ama yine de beğenmem. İşin enteresan tarafı arkadaşlarım, etrafımdaki insanlar beni hep beğenir. Bugün yine dinlenme odasında ne kadar güzel olduğumu konuşmuşlar. Ben bunları duyunca hiç inanamıyorum. Yani beni nasıl güzel bulurlar diyorum. Bu neden olabilir bilmiyorum.
Verin ablama ilgiyi

Kendinizle çok uğraştığınız için buna ihtiyaç duyduğunuzu düşünüyor olabilirler. Uğraşınızı takdir ediyor olabilirler. Çirkin kadın yoktur. Bakımsız kadın vardır. 🤪

Ben dış görünüşümü hiç beğenmem. Ondan dolayı da bakımlı biriyimdir. Yani kendimle çok uğraşırım. Ama yine de beğenmem. İşin enteresan tarafı arkadaşlarım, etrafımdaki insanlar beni hep beğenir. Bugün yine dinlenme odasında ne kadar güzel olduğumu konuşmuşlar. Ben bunları duyunca hiç inanamıyorum. Yani beni nasıl güzel bulurlar diyorum. Bu neden olabilir bilmiyorum.

Madem bu kadar guzelsiniz, madem herkes guzelliginizi konisuyor gecen gun insanlar artik araci olmuyor mu diye soran arkadasiniz miydi? Bu kadar guzellikle evlilik icin araci beklemek pek akil kari degil sanki.

İnsan önce kendini sevecek.Burcunuz aslan mi.

Nasıl aslan olsun Allah aşkına? Kimse beğenmese bile aslan burcu dünyanın en güzel insanıdır. O kadar kendini sever ve o kadar kendisi ile barışıktır ki kendisi ile alakalı tek olumsuz cümle kurmaz.
Bende aslanım.Ama kendimi beğenmem bazen.Mukemmellik ararım.

Back
X