İnsanların beni beğenmesine şaşırıyorum.

Kendini bir goklerde görüyorsun gibi ben öyle sezdim.K... havalarda
Evinde başak vardır diyene evde babam başak diyen, çok da anlamıyordur bu işlerden. Kendin de yazmışsın zaten anlamıyorum diye. . Açıkça sor dedim ben de. Bana bulaşma istersen. Sana saygımı koruyorum sabrımı zorlama benim.

Bende çok çirkinim ama makyajla çok değişiyorum hemen biri beğendiğini söylüyor .Ama nasıl yapıldığını öğrendim iyice yüzlerce makyaj videosu izledim eskiden makyajla çirkin olurdum şimdi tam tersi bambaşka biri oluyorum

Ayyy aynı bensin kız.
Napıcaz biz bu güzellikle.
Nazar olup çatlarız bi yerde mazallah:)))
Bacım kafan iyi galiba senin:)
Fazla gaza gelmiş olmayasın.
Allah sahibine bağışlasın da burdan alıcın çıkmaz boşa uğraşma kuzum. :KK76:

Evinde başak vardır diyene evde babam başak diyen, çok da anlamıyordur bu işlerden. Kendin de yazmışsın zaten anlamıyorum diye. . Açıkça sor dedim ben de. Bana bulaşma istersen. Sana saygımı koruyorum sabrımı zorlama benim.
Başak kısmını anlayamadım.
Başak burcu mu yoksa?
Ben de başak burcuyum da:) dikkatimi çekti kaçırdığım bişey mi var :)

Yok evinde başak olunca noluyormuşki
Telden giriyorum da okumak geri sayfaları zor oluyor :))))
Aslanın etkisini kırmıştır demiş. Benim de çok bildiğim bir konu değil, kendisine sorun isterseniz. dimaam dimaam cevaplamıştı
Screenshot_2023-09-24-00-05-54-396_com.android.chrome.webp

Arkadaşlarınız öz güvensizliğinizi fark edip öz güveninizi biraz yükseltmek için öyle söylemişlerdir. Güzel değilim, diye üzülmeyin en azından iyi dostlar esinmişsiniz.

bence herkes kendini sevmeli ve beğenmeli
etrafa şöyle bi baksanız kendinizden çok daha az güzellikte insanlar olduğunu göreceksiniz
ama aura ve özgüvenlerine bakın onlardaki özgüven sizde yoktur

Back
X