- 18 Ekim 2014
- 7.801
- 35.893
- 748
Güzelliğimi konuşacağınıza birini ayarlayın heba oluyorum deyin.Ben yokken konuşuyorlarmış ama. Sonradan kulağıma geliyo![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güzelliğimi konuşacağınıza birini ayarlayın heba oluyorum deyin.Ben yokken konuşuyorlarmış ama. Sonradan kulağıma geliyo![]()
Kendini bir goklerde görüyorsun gibi ben öyle sezdim.K... havalardaKonum bilgisi gelebilir. Açık açık yazsana harita ne demek![]()
Kiz banlancan yani degdi miKendini bir goklerde görüyorsun gibi ben öyle sezdim.K... havalarda
Buradaki bazı tipler alaya alınca kendilerini birşey zannediyorlar da.Hayirdir benden ne üstünlüğü var.Once kendi altına baksın.Kiz banlancan yani degdi mi
Ustelik noktali yazdin yani agiz dolusu da degil
Sansurlemen kurtarmaz seni![]()
Ben yokken konuşuyorlarmış ama. Sonradan kulağıma geliyo![]()
Evinde başak vardır diyene evde babam başak diyen, çok da anlamıyordur bu işlerden. Kendin de yazmışsın zaten anlamıyorum diye. . Açıkça sor dedim ben de. Bana bulaşma istersen. Sana saygımı koruyorum sabrımı zorlama benim.Kendini bir goklerde görüyorsun gibi ben öyle sezdim.K... havalarda
Başak kısmını anlayamadım.Evinde başak vardır diyene evde babam başak diyen, çok da anlamıyordur bu işlerden. Kendin de yazmışsın zaten anlamıyorum diye. . Açıkça sor dedim ben de. Bana bulaşma istersen. Sana saygımı koruyorum sabrımı zorlama benim.
Hayır aslan burcuymuş. Bir üye evinde başak vardır dedi. Babam başak diye cevap verdi. Bu konunun önceki sayfalarında diyalog.Başak kısmını anlayamadım.
Başak burcu mu yoksa?
Ben de başak burcuyum da:) dikkatimi çekti kaçırdığım bişey mi var :)
Yok evinde başak olunca noluyormuşkiHayır aslan burcuymuş. Bir üye evinde başak vardır dedi. Babam başak diye cevap verdi. Bu konunun önceki sayfalarında diyalog.
Aslanın etkisini kırmıştır demiş. Benim de çok bildiğim bir konu değil, kendisine sorun isterseniz.Yok evinde başak olunca noluyormuşki
Telden giriyorum da okumak geri sayfaları zor oluyor :))))
Ben onu gördüm nur çok güzel bir kadın. Havalardaysa da hakkıdırKendini bir goklerde görüyorsun gibi ben öyle sezdim.K... havalarda
Aman aman o konulara girme hiç. En k... havada o olmalı, çünkü biz kaldırdık. İndirmesini de biliriz.Ben onu gördüm nur çok güzel bir kadın. Havalardaysa da hakkıdır![]()
Niye iltifatlar yağdırıyorsunuz yalansa, yani gerekli miKimse kimseye çirkin demez beğenmiyorum da demez. Biz okulda birbirimize iltifat yağdırıyoruz. Ama içimizden gelen, söylediklerimizin yüzde 25i.![]()
Ne alaka ya?Kendini bir goklerde görüyorsun gibi ben öyle sezdim.K... havalarda
Bilmem onlar bana ben onlara bu döngü böyle gidiyorNiye iltifatlar yağdırıyorsunuz yalansa, yani gerekli mi![]()