İnsanların beni beğenmesine şaşırıyorum.

Ne kadar çirkin cümleler, ne çirkin bi zihniyet. İnsan konuşurken biraz olsun düşünmeli, benim fikirsizce kullandığım tek bi kelime, kurduğum tek bi cümle karşımdakini yaralar mı, günlerce üzer mi demeli.
(Şimdi hatayı anlamak yerine muhtemelen "yaranız var gocundunuz herhalde" falan dersiniz, bu kafa yapısından farklı bi cevap beklemem, atış serbest)

Nasil yani bi arkadasin gelip " biliyor musun bugun oturup senin guzelliginden konustuk hep beraber" mi dedi
Benim de aklımda aynı soru belirdi.
Tamam dışınız belki size göre güzel değil ama içinizi güzel tutun sayın konu sahibi.
Kapı dinlemek çok ayıp bir şey:)

gerçekte güzelde olabilirsiniz, ayıp olmasın diye söylüyorda olabilirler siz kendinizi beğenin önce gerisi fasa fiso.

Niye güzellik bulunmaz bir nimet mi
Bence bütün kadınlar güzel önemli olan insanın kendini sevmesi
Başkalarının güzel bulması çokta önemli değil
Güzellikle niye bu kadar kafa bozuldu anlamıyorum
Dışınıza değil kalbinize yatırım yapın İnanın sizi daha mutlu insan yapar

Güzel olsanız 40 yaşına kadar çoktan evlenirdiniz ne demek yahu bu nasıl bir üslup ben de sizin gibi şaşırdım
İşte belli bir yaşa gelen kadınlar bekarsa toplumda kusurlu mu bu damgası yiyor biz boşuna bu bekar kişilere bekarlığı takmayın yiyin için gezin diye motive ediyoruz gerçek hayatta bu yorumu yapan gibi kişiler gelip bu kişilerin moralini alt üst ediyor sanki tüm evlenenler kainat güzeli şimdi yaran mı var da gocundun yorumu bana da gelir

Aynen öyle. İnsanlar hayatlarına devam edip keyfine bakmaya çalışırken böyleleri yüzünden kendilerini mecbur hissediyorlar evliliğe, çocuğa. Eleştirip, yargılayıp canımı sıkmasınlar diye düşünüyorlar, eksik hissediyorlar.
Ne kadar ilerlersek ilerleyelim bu tipler yok olmayacak, yazık.

Evlilik statü bu ülkede çoğu zır cahil arkadaş her topalın bir kör alıcısı var evlenen insanların tiplerini görüyoruz bir yerde şişman geline şey dediler damadı yer bu. Doğum yapsın aaa kendini de saldı bu ne falan ? Ben savaşmayı bıraktım bu insanlarla
Ne kadar ayıp yani evlenseniz bile bu ülkede ki tip üzerinden faşizm devam etmekte. Zır cahiller çünkü. Kendi tipim turşu demezler ama hahah

Size ne ki milletin derdinden. Dert bekçileri var burda ne negatif kadınlar var yahu insan konu bile açmak istemiyor.
Dilber hala gibi güzel degeelsinciler sanki görmüş kadını da sırf maydonozluk olsun negatifliğinizi dökmek için yazmışsınız vallahi.

Kadının bu konuda takıntısı var demek ki veya biraz motive olmaya ihtiyacı var, yazmış öyle.
Yok bence güzel değilsin, yok yalan söylüyorlardır, yok o zaman niye evlenemedin.. şaka gibi gerçekten.

İnsanlardaki en temel problem hadsizlik bence. Hepsi bu yüzden oluyor.

kendinize biraz güvenmeye çalışın canım. herkes öyle diyo madem elbet güzelsinizdir ama önemli olan başkasının demesi değil sizin güzel olduğunuzu bilmeniz.

E o kadar beğeniyorlarsa neden aracı olmuyorlar ki? Beklentinizi anlamadım. Güzelim ama aracı yok mu diyorsunuz. Geçen konunuzda da 40a geldim aracı gelmiyor diyordunuz

Eğer annen sana sürekli beceriksiz ise yaramaz çirkin beş para etmez biri olduğunu vs sürekli söylediyse dünya söylese güzel biri olduğuna inanmıyorsun

Kadının bu konuda takıntısı var demek ki veya biraz motive olmaya ihtiyacı var, yazmış öyle.
Yok bence güzel değilsin, yok yalan söylüyorlardır, yok o zaman niye evlenemedin.. şaka gibi gerçekten.

Biraz onay versek ne kaybederiz ki.. Kimsenin kimseye tahammülü bile yok arkadaş ya. Olumlu olalım ne var yani. Zaten kendini beğenmiş biri değil ki özgüven eksikliği var böyle deyince ne oluyor ödül mü alcaksın kösteklik işte.
Saçma sapan evlilik konusuna kadar nasıl gelebiliyorsun neden evlenemedin gibi vs birde bekar kadınları rahibe sanıyorlar acınması gerekenler bence mutsuz evlilik içinde birbirinden uzak çiftler diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Burada toplumdaki zorbaları eleştirenlerin bazıları daha beter zorbalık yapıyor. Terslenmeyi cool olmak zannedenler, komik bi yorum yaptığını düşünüp etkileşim almaya çalışanlar vs.
Neyse, sinirlenmeyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…