Nerden biliyorsun belki de güzeldir.Guzel filan degilsin, bakimli oldugun icin goze guzel gozukmussun, ondan öyle demisler. Kendine bakmamaya basla da, burada yazdigin gibi "guzel olmadigini" gorup, bunu konusmaya baslasinlar ki senin de aklindaki soru isaretleri son bulsun.
Tovbe Ya Rabbim. Dert var, dert var...
İnsanın içi temiz olacak demi yüz nedir kiGuzel filan degilsin, bakimli oldugun icin goze guzel gozukmussun, ondan öyle demisler. Kendine bakmamaya basla da, burada yazdigin gibi "guzel olmadigini" gorup, bunu konusmaya baslasinlar ki senin de aklindaki soru isaretleri son bulsun.
Cok kiricisiniz, sizinle herhangi bir sekilde iliskilenmek istemezdim cok sukur ki zaten oyle degiliz...Guzel filan degilsin, bakimli oldugun icin goze guzel gozukmussun, ondan öyle demisler. Kendine bakmamaya basla da, burada yazdigin gibi "guzel olmadigini" gorup, bunu konusmaya baslasinlar ki senin de aklindaki soru isaretleri son bulsun.
Tiye aldigimi farketmek icin, yorumumun sonuna extra ilave mi edeyim?!?Nerden biliyorsun belki de güzeldir.
Uslubunuzu kırıcı buldum. Tiye almaktan çok kırıcı bir yorum olmuş.Tiye aldigimi farketmek icin, yorumumun sonuna extra ilave mi edeyim?!?
Sanırım arkadaş bu konuyu buraya açtığı için biraz sinirlenmişGuzel filan degilsin, bakimli oldugun icin goze guzel gozukmussun, ondan öyle demisler. Kendine bakmamaya basla da, burada yazdigin gibi "guzel olmadigini" gorup, bunu konusmaya baslasinlar ki senin de aklindaki soru isaretleri son bulsun.
Cok kiricisiniz, sizinle herhangi bir sekilde iliskilenmek istemezdim cok sukur ki zaten oyle d
İnsanın içi temiz olacak demi yüz nedir ki
Sanırım arkadaş bu konuyu buraya açtığı için biraz sinirlenmişzira bende sinir oldum, bu dert mi?
Demekki güzelsiniz, insan hep kendinde kusur görür zaten. Yaşınız kacBen dış görünüşümü hiç beğenmem. Ondan dolayı da bakımlı biriyimdir. Yani kendimle çok uğraşırım. Ama yine de beğenmem. İşin enteresan tarafı arkadaşlarım, etrafımdaki insanlar beni hep beğenir. Bugün yine dinlenme odasında ne kadar güzel olduğumu konuşmuşlar. Ben bunları duyunca hiç inanamıyorum. Yani beni nasıl güzel bulurlar diyorum. Bu neden olabilir bilmiyorum.
Kimin ne olacağı belli değil, geçmiş olsun, yinede kırıcı konusmayinherseyinsanlaricin sukur ki degiliz, rahat olun, sizin adiniza sevindirici
Kemalim yapmaz evet, cunku yarama tuz biber basildi. Zira yillar once kaza gecirip, yuzumun bir tarafi kalici olarak zarar gordum, ve Fotograf cektirmek benim icin kabus. Dert kosesinde bunu okuyunca kendimi aynada gordugum o ilk gun geliyor.
Çok geçmiş olsun. Ben kırıcı olduğunuzu düşünmüyorum zira dediğim gibi bende konunun bdv a açılmasına sinir oldumherseyinsanlaricin sukur ki degiliz, rahat olun, sizin adiniza sevindirici
Kemalim yapmaz evet, cunku yarama tuz biber basildi. Zira yillar once kaza gecirip, yuzumun bir tarafi kalici olarak zarar gordum, ve Fotograf cektirmek benim icin kabus. Dert kosesinde bunu okuyunca kendimi aynada gordugum o ilk gun geliyor.
Ben dış görünüşümü hiç beğenmem. Ondan dolayı da bakımlı biriyimdir. Yani kendimle çok uğraşırım. Ama yine de beğenmem. İşin enteresan tarafı arkadaşlarım, etrafımdaki insanlar beni hep beğenir. Bugün yine dinlenme odasında ne kadar güzel olduğumu konuşmuşlar. Ben bunları duyunca hiç inanamıyorum. Yani beni nasıl güzel bulurlar diyorum. Bu neden olabilir bilmiyorum.
bakımlı insan güzel görünür. ama neden kendinizi hiç beğenmiyorsunuz ki bende bazen beğenmiyorum bazen beğeniyorum normal siz her zaman böyle mi düşünüyorsunuzBen dış görünüşümü hiç beğenmem. Ondan dolayı da bakımlı biriyimdir. Yani kendimle çok uğraşırım. Ama yine de beğenmem. İşin enteresan tarafı arkadaşlarım, etrafımdaki insanlar beni hep beğenir. Bugün yine dinlenme odasında ne kadar güzel olduğumu konuşmuşlar. Ben bunları duyunca hiç inanamıyorum. Yani beni nasıl güzel bulurlar diyorum. Bu neden olabilir bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?