İnsanların beni beğenmesine şaşırıyorum.

nevin17

Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2023
76
110
8
40
Ben dış görünüşümü hiç beğenmem. Ondan dolayı da bakımlı biriyimdir. Yani kendimle çok uğraşırım. Ama yine de beğenmem. İşin enteresan tarafı arkadaşlarım, etrafımdaki insanlar beni hep beğenir. Bugün yine dinlenme odasında ne kadar güzel olduğumu konuşmuşlar. Ben bunları duyunca hiç inanamıyorum. Yani beni nasıl güzel bulurlar diyorum. Bu neden olabilir bilmiyorum.

Nerden biliyorsun belki de güzeldir.

İnsanın içi temiz olacak demi yüz nedir ki

Cok kiricisiniz, sizinle herhangi bir sekilde iliskilenmek istemezdim cok sukur ki zaten oyle degiliz...

Sanırım arkadaş bu konuyu buraya açtığı için biraz sinirlenmiş zira bende sinir oldum, bu dert mi?

Cok kiricisiniz, sizinle herhangi bir sekilde iliskilenmek istemezdim cok sukur ki zaten oyle d

İnsanın içi temiz olacak demi yüz nedir ki
Sanırım arkadaş bu konuyu buraya açtığı için biraz sinirlenmiş zira bende sinir oldum, bu dert mi?
herseyinsanlaricin sukur ki degiliz, rahat olun, sizin adiniza sevindirici

Kemalim yapmaz evet, cunku yarama tuz biber basildi. Zira yillar once kaza gecirip, yuzumun bir tarafi kalici olarak zarar gordum, ve Fotograf cektirmek benim icin kabus. Dert kosesinde bunu okuyunca kendimi aynada gordugum o ilk gun geliyor.

Demekki güzelsiniz, insan hep kendinde kusur görür zaten. Yaşınız kac

Kimin ne olacağı belli değil, geçmiş olsun, yinede kırıcı konusmayin

Çok geçmiş olsun. Ben kırıcı olduğunuzu düşünmüyorum zira dediğim gibi bende konunun bdv a açılmasına sinir oldum

Resim atta bakalım kız. Yoksa nerden bilelim öylesinemi diyorlar yoksa şakamı

bakımlı insan güzel görünür. ama neden kendinizi hiç beğenmiyorsunuz ki bende bazen beğenmiyorum bazen beğeniyorum normal siz her zaman böyle mi düşünüyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…