- 7 Ekim 2016
- 6.598
- 4.323
- 173
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaaa doğumuna çok az kalmış.
Sağlıkla doğumlar olsun inşalah.
Konuya gelince kedi köpekleri çok severim özellikle köpekler.
Fakat ben almayı düşündüğüm halde almadım.
Zaten gün içinde kendime bile fırsatım olmuyor.
Doğumdan sonraki süreç yorucu ve yoğun geçiyor malesef.
Yardımcın var mı bilmiyorum ama bakabileceksen,
Bebeğini de kedileri de ihmal etmeyeceğini düşünüyorsan duymamazlıktan başka çare yok malesef.
İyiki de hayvan sahiplenmedim diyorum.
Asla bir hayvana ayıracak vaktim yok zira![]()
Ya gerçi evde büyük bir baş hayvanım var.
O yetiyor sanırım..![]()
Hayvanlari cok severim. Kedileri ozellikle cok severim. Hastanede bir hasta yakini ile gorusmustum. Hastanin akcigerine hayvan tuyu yapismis bayago kotu durumda diye. Sizi korkutmak istemem ama gercekten de tehlikeli ve riskli.
Canım vazgeçmeyecekler sürekli aynı şeyleri gelip gidip söyleyecekler ben 20 aydır sürekli aynı şeyleri duyuyorum kediyi evden gönder! Önceleri nazikçe anlattım sonra duymamazlıktan geldim baktım tok başa çıkamıyorum bağırdım size ne kedi benim bebek benim sonuç şimdi kimse ağzını açmıyor
Teşekkür inşallah sağlıkla doğsunlar.Evet az kaldı,çok şükür bitti sayılır :) senin de az kalmış Allah kucağına almayı nasip etsin sağlıklı bir şekilde..
İlk başlarda zorlanacağımın farkındayım,ama onlara ayıracak vakti muhakkak ayırırım. Zaten büyüdüler genelde uyuyarak geçiriyor vakitlerini.
4 senedir besliyorum vakit bulamadığım için ikinci kediyi aldım iyi ki de almışım birlikte oyun oynuyorlar :)
Çalışırken bende bitek akşamları geldiğimde vakit ayırırdım..
bakalım bebek doğduğunda ilk 15 gün zorlanıcam ama sonradan düzene sokarım umarımm.
Amin sağlıkla doğsunlarTeşekkür inşallah sağlıkla doğsunlar.
İnlallah o düzeni oturtabilirsin. :)
Kardeşlerim evime gelmiyor neymiş kedi varmış eşim milletin gazına gelip kediyi evden kaçırdı yavrum ölümlerden döndü o kadar gözüm döndü ki kim kedim ile ilgili ağzını açsa nefret kusuyorum. Kediye bakan benim b.kunu ben temizliyorum tüyün ben süpürüyorum mamasını suyunu ben tazeliyorum kimsenin söz hakkı olamaz. Ölmesin diye gece gündüz veterinere ben taşıdım bir kolumda kedim bir kolumda bebeğim onun gurlamasına dünyayı değişmem herkes kendi işine baksınOoff bıkmamışlar mı 20 yıldır :)
Bende tersliycem bundan başka çare göremiyorum. Hep sabırla anlattım bilmiyorlar diye,ama artık cılkı çıktı bu işin. Ters tarafımı görsünler dimi :)))
Kardeşlerim evime gelmiyor neymiş kedi varmış eşim milletin gazına gelip kediyi evden kaçırdı yavrum ölümlerden döndü o kadar gözüm döndü ki kim kedim ile ilgili ağzını açsa nefret kusuyorum. Kediye bakan benim b.kunu ben temizliyorum tüyün ben süpürüyorum mamasını suyunu ben tazeliyorum kimsenin söz hakkı olamaz. Ölmesin diye gece gündüz veterinere ben taşıdım bir kolumda kedim bir kolumda bebeğim onun gurlamasına dünyayı değişmem herkes kendi işine baksın
Altı üstü kedi sanki kaplan Görmüş koltuğa niye çıkıyorBenim de görümcelerim gelmiyor :) yani geliyor ama geldiklerinde kedileri uzaklaştırıyorum kanapenin üzerine çıkıp bağırıyorlar ay kedi geliyor diye :) halbuki kedi bana geliyor onların yüzüne sadece şaşkınlıktan bakıyorlar.
Kim ne derse desin hiç umurumda değil.
Terslemeye kararlıyım devam ederlerse o zaman anlarlar umarım.
Geçmiş olsun iyi dimi şuan kediniz?
Bebeğim kopeklerimin kuyruklarını kulaklarını çekiyor tanımak için. Buna engel olmak mümkün değil. Tam emekleme ve yürüme aşamasında dolayısıyla evde sabit tutamıyorum. Aynı şekilde köpekleri ayrı odaya kapatsam onlara eziyet. Ama köpekler iç güdüsel olarak bu cekistirmelere ben yanlarında olsam da olmasam da tepki vermiyor hatta bebeği korumaya alıyorlar. Bir iki defa kedim (ki çok uysaldir) Aynı cekistirmelere karşılık tehdit tislamasini yapip kamburunu çıkardı. Ben orada olmasam mesela mutfakta falan olsam patiyi yemişti oğlum. Bir kac denemeden sonra vazgeçtim. Bebekle çok iyi anlaşan kediler de var bildiğim ama nadir. Umarım sizinki de nadirlerden olur. Bu arada biliyorsunuz aşılar tam da olsa tırnak içleri tehlikelidir kedilerin. Dikkatli olun ama elbette ki terk etmeyin kedinizi. O ev ve aile artık onun da evi ve ailesi.Bir bahçem yok malesef :)
Ne güzel hayvansever olarak köpek ile yan yana tutuyorsunuz.. peki ne yaşadınız da zarar verdiğini gördünüz? Ben çünkü hiç etrafımda bir kedinin bebeğe zarar verdiğini görmedim.
Özellikle uysal kedilerin.
İnşallah öyle bir durum olmaz ama ben tam tersi bebeğimin onlara büyüdüğünde zarar vereceği için endişeleniyorum :)
Bebeğim kopeklerimin kuyruklarını kulaklarını çekiyor tanımak için. Buna engel olmak mümkün değil. Tam emekleme ve yürüme aşamasında dolayısıyla evde sabit tutamıyorum. Aynı şekilde köpekleri ayrı odaya kapatsam onlara eziyet. Ama köpekler iç güdüsel olarak bu cekistirmelere ben yanlarında olsam da olmasam da tepki vermiyor hatta bebeği korumaya alıyorlar. Bir iki defa kedim (ki çok uysaldir) Aynı cekistirmelere karşılık tehdit tislamasini yapip kamburunu çıkardı. Ben orada olmasam mesela mutfakta falan olsam patiyi yemişti oğlum. Bir kac denemeden sonra vazgeçtim. Bebekle çok iyi anlaşan kediler de var bildiğim ama nadir. Umarım sizinki de nadirlerden olur. Bu arada biliyorsunuz aşılar tam da olsa tırnak içleri tehlikelidir kedilerin. Dikkatli olun ama elbette ki terk etmeyin kedinizi. O ev ve aile artık onun da evi ve ailesi.
Benimde ilk gebeliğimde Hollanda lop tavşanım vardı. Gebeliğim gelişim geriliğinden,organ eksikliğinden dolayı sonlanmak zorunda kaldı ama gelde bunu insanlara anlat. Kime söylediysem eee tavşan var evde dediŞimdiki bebeğime hamileliğimin başında, minnoşum zehirlenmiş böcek yemiş, kurtaramadık. İnsanların yüzüme bir iyi oldu demediği kaldı. Gerçekten anlam veremiyorum ben. Sanki bebeği benden daha çok düşünebilecekmiş gibi davranışlar, o minik cana kuduzlu uyuzlu gibi davranışlar falan ne gerek var ki? Kılın tüyün yanında insanlar birde bana tavşanın gözüne baktın uğursuzluk falan getirdi dediler. Cahillik diz boyu gerçekten.