İnsanların davranışları

Bende ona inanamıyorum ya Zaten arkadaslarım bana sen manyak mısın diyor ama vicdanım el vermiyor üstelik o benim düşüncsli olduğumun farkında değil bile en acısı da bu

O zaman yapılacak şey belli ailenizin üzülceğini sanmıyorum. Nişanlılık süreci birbirini tanımak için var zaten siz de tanımış oldunuz. Bir ömür birilerini üzmemek için böyle geçmez.

ailemin alacagını bildiği için 800 cok diyorum tamam diyor 650 liralık göndermiş en sonda hayır alınır ailem beni mahcup etmez ama bu düşüncesizlik nedem
Almak zorunda mısın ya bi erkek böyle bişey isteyemez hele ki durumunuzu biliyorsa
Ben de düğünüme 1 ay kala attım nişanı ha 2 kere ha 5 kere belliki mutlu değilsin ömür boyu bu yüzsüzlüğü mü çekeceksin senin kendine aldığın bi toka bile adamın gözüne batacak, çocuğuna bez bile almaz be böylesi

Bende aynısını söylüyorum değersiz hissettiriyorsun bana kendimi bu ssmi rahatsız etmiyor mu diyorum sen kendin öyle hissediyorsun öyle birşey yok diyor

Bu gidişle öyle olacak zaten ama yine ben kahrolucam erkeklere birşey olmuyor

Almak zorunda değiliz de şimdi bi kere lafı oldu ya alamayız desem o zaman bende sana almayım birşey diyecek gücüme gidecek Ztn istediğim birşey yok ama bazı şeyler mecburi gelinlik gibi

Bence aklın başında değil...bu mantıkla evlenirsen ve evliliğin yolunda gitmezse boşanamazsın da sen...o bu ne der annem babam üzülür mantığıyla...nişandan ayrılmak nedir ki allahaşkına.....zaten sevmiyorsun ama farkında değilsin...sadece evleneyim de bitsin mantığındasın sanki nisandan döndüğün için....hem aldatmayacagini nerden biliyosun kimseye güven olmaz ...hem de pintilik bencillik de sıradan eksiklikler değil yani...yazık sana...

Boşanmak daha mı iyi peki nişan atmayı bu kadar dert ediyorsun bence iyi düşün iyi karar ver nişan tanıma süresidir zaten

Bence kendine bir gel. Yapacak tabi ki birseyleri kendi içinden geldigi icin yapmiyor ki sirf mecburiyetten yapiyor yapsin bari anlayışlı olsun. O da yok burnundan getiriyor büyük ayıp valla. Aklını basina al ailemi uzmek.istemiyorum diye de hayatını mahvetme. Yarın daha buyuk sorunlar yaşadığında ailen yine üzülecek hemde inan suankinden daha cok.

Durumunuzu bildigi halde boyle yapiyorsa cok cok ayip. Utanmiyor mu acaba? Sogumuyor musunuz bu tavırlarından dolayi? Ne kadar itici.

Doğru söylüyorsunuz değersiz hissettiğimi anlamıyor bile kardeşleri karılarını sürekli övüyor benimki bana sürekli espri yapıyor yanlarında ben yemek yapamıyorum diye uyarıyorum takılıyorum herşeye alınma ama diyor evet ben zaten alıngan bi yapıya sahibim doğru ama yapma o zaman

Yüzüğü atmak için daha ne bekliyosun?

Bi de yanlış anlama ama evlilikte mutluluk için kalın derili olacaksın biraz.Öyle iki adımlık yola bile ay ben napcam diyecek kadar hassassan hiç evlenme bence.Ne sen mutsuz ol ne evlenecegin adamı mutsuz et.Tabi bunu nişanlından bağımsız söylüyorum ileriye yönelik daha çok.

Durumunuzu bildigi halde boyle yapiyorsa cok cok ayip. Utanmiyor mu acaba? Sogumuyor musunuz bu tavırlarından dolayi? Ne kadar itici.
hemde cok sogudum yarın buluşucaz konusucaz artık gercekten yeter istediğim tek şey değer bilsin benim yaptıklarımı artık görsün ona sorarsanız herkes yapıyor ben ne yapmısım ki

Cok dogru yarın karşılıklı konusacagım artık pskolojik şiddet gördüğümü düşünmeye başladım

Siz nişanlınızın alacaklarının en uygununu seçip ailenizin alacaklarında özen gösteriyosunuz.Nişanlınıza çok yüz vermişsiniz her dediğine boyun eğmişsiniz sırf mutlu olmak için he deyip geçmişsiniz ama ilerde de hep içinizde kalmış olcak keşke aileme bu kadar harcatmak yerine ona harcatsaydım diyeceksiniz.Bence oturup konuşun böyle devam etmeyeceğini söyleyin eğer sen bilirsin derse kaçın o adamdan kaçınnnn

Yarın bu konusmayı yapıcam ama inanın kafam o kadar karışık ki birde bende cok kötü bir huy var genelde herzaman kendimi hatalı görürüm 2 cümle kursa haklı cocuk derim aslında huyum kötü değil ama hep kötüye kullanılıyor o nedenle tam olarak kendimi nasıl ifade edeceğimi bilemiyorum

hemde cok sogudum yarın buluşucaz konusucaz artık gercekten yeter istediğim tek şey değer bilsin benim yaptıklarımı artık görsün ona sorarsanız herkes yapıyor ben ne yapmısım ki
Üslubu cok cirkin ya. Ailenize masraf yaptırmayın daha fazla. Onlar size ev, araba alip 10 tane bilezik mi takacaklar da ailenizin yok halinde degmeyen biri icin masraf yapiyorsunuz? Mantıklı dusunemiyosunuz belli. Kendinizi buna layik gormeyin cok daha iyilerini hakediyosunuz hem siz hem aileniz.

Ailesi tüm gelinlerine taktıgını bana da takacakmıs ben bunu söylememize gerek yok o zaman belki müsaittiniz şimdi değilsinizdir olabilir isterseniz hiç takmayın huzurumuz olsun dedim bunu içten söyledim ama şimdi gecmişe bi bakıyorum bu kız bunu bile söyledi diyip değer bilmiyor yada anlamıyorum bana öı hissettirmiyor

Deger bilmeyene bildiremezsin ki. Ailen arkandaymis bak üzmek olmaz falan deme. Bu durumlari biliyolarsa daha cok uzuluyolardir. Adam cok ama cok düşüncesiz saygısız itici bi tip. Ve bunlar unutulmaz evlenirsen hatırlayıp hatırlayıp durduk yere kinlenirsin.

Sorsanız beni cok seviyor peki ne yaptın sevgin için deseniz evleniyorum ya der öyle bi zihniyet aslında kötü biri değil ama çözemedim kör mü işine mi gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…