- 18 Eylül 2016
- 2.007
- 7.280
- 158
Bende ona inanamıyorum ya Zaten arkadaslarım bana sen manyak mısın diyor ama vicdanım el vermiyor üstelik o benim düşüncsli olduğumun farkında değil bile en acısı da bu
Almak zorunda mısın ya bi erkek böyle bişey isteyemez hele ki durumunuzu biliyorsaailemin alacagını bildiği için 800 cok diyorum tamam diyor 650 liralık göndermiş en sonda hayır alınır ailem beni mahcup etmez ama bu düşüncesizlik nedem
Ben de düğünüme 1 ay kala attım nişanı ha 2 kere ha 5 kere belliki mutlu değilsin ömür boyu bu yüzsüzlüğü mü çekeceksin senin kendine aldığın bi toka bile adamın gözüne batacak, çocuğuna bez bile almaz be böylesiBen daha önce nişanlanıp ayrıldım evlenmeme 1 ay kala o beni aldatmıştı onun damatlığı herşeyi alınmıştı şimdi aynı şeyi aileme yaşatmak istemiyorum gerçi babam arkandayız diyor ama yine de olmaz işte yaşlı insanlar bu adamı da aldatmayacak bi ruha sahil diye istedim daha öncekinden dolayı offff y
Bende aynısını söylüyorum değersiz hissettiriyorsun bana kendimi bu ssmi rahatsız etmiyor mu diyorum sen kendin öyle hissediyorsun öyle birşey yok diyorİyi de burada hiç okumadın mı erkekler kendilerine temizlikçi,annelerine köle,azarlayacağı ve istedikleri her türlü pisliği yapacakları kişilerle de evlenir.bunların hangi birinde değer pırıltısı var.
Bu gidişle öyle olacak zaten ama yine ben kahrolucam erkeklere birşey olmuyorAlmak zorunda mısın ya bi erkek böyle bişey isteyemez hele ki durumunuzu biliyorsa
Ben de düğünüme 1 ay kala attım nişanı ha 2 kere ha 5 kere belliki mutlu değilsin ömür boyu bu yüzsüzlüğü mü çekeceksin senin kendine aldığın bi toka bile adamın gözüne batacak, çocuğuna bez bile almaz be böylesi
Almak zorunda değiliz de şimdi bi kere lafı oldu ya alamayız desem o zaman bende sana almayım birşey diyecek gücüme gidecek Ztn istediğim birşey yok ama bazı şeyler mecburi gelinlik gibiAlmak zorunda mısın ya bi erkek böyle bişey isteyemez hele ki durumunuzu biliyorsa
Ben de düğünüme 1 ay kala attım nişanı ha 2 kere ha 5 kere belliki mutlu değilsin ömür boyu bu yüzsüzlüğü mü çekeceksin senin kendine aldığın bi toka bile adamın gözüne batacak, çocuğuna bez bile almaz be böylesi
Ben daha önce nişanlanıp ayrıldım evlenmeme 1 ay kala o beni aldatmıştı onun damatlığı herşeyi alınmıştı şimdi aynı şeyi aileme yaşatmak istemiyorum gerçi babam arkandayız diyor ama yine de olmaz işte yaşlı insanlar bu adamı da aldatmayacak bi ruha sahil diye istedim daha öncekinden dolayı offff y
Boşanmak daha mı iyi peki nişan atmayı bu kadar dert ediyorsun bence iyi düşün iyi karar ver nişan tanıma süresidir zatenBen daha önce nişanlanıp ayrıldım evlenmeme 1 ay kala o beni aldatmıştı onun damatlığı herşeyi alınmıştı şimdi aynı şeyi aileme yaşatmak istemiyorum gerçi babam arkandayız diyor ama yine de olmaz işte yaşlı insanlar bu adamı da aldatmayacak bi ruha sahil diye istedim daha öncekinden dolayı offff y
Ben kurtuldum diye 3 Ay sonra göbek attım valla sadece hayallerin yıkılması üzücü ama evlenip boşanmaktan daha iyidirBu gidişle öyle olacak zaten ama yine ben kahrolucam erkeklere birşey olmuyor
Doğru söylüyorsunuz değersiz hissettiğimi anlamıyor bile kardeşleri karılarını sürekli övüyor benimki bana sürekli espri yapıyor yanlarında ben yemek yapamıyorum diye uyarıyorum takılıyorum herşeye alınma ama diyor evet ben zaten alıngan bi yapıya sahibim doğru ama yapma o zamanBence aklın başında değil...bu mantıkla evlenirsen ve evliliğin yolunda gitmezse boşanamazsın da sen...o bu ne der annem babam üzülür mantığıyla...nişandan ayrılmak nedir ki allahaşkına.....zaten sevmiyorsun ama farkında değilsin...sadece evleneyim de bitsin mantığındasın sanki nisandan döndüğün için....hem aldatmayacagini nerden biliyosun kimseye güven olmaz ...hem de pintilik bencillik de sıradan eksiklikler değil yani...yazık sana...
hemde cok sogudum yarın buluşucaz konusucaz artık gercekten yeter istediğim tek şey değer bilsin benim yaptıklarımı artık görsün ona sorarsanız herkes yapıyor ben ne yapmısım kiDurumunuzu bildigi halde boyle yapiyorsa cok cok ayip. Utanmiyor mu acaba? Sogumuyor musunuz bu tavırlarından dolayi? Ne kadar itici.
Cok dogru yarın karşılıklı konusacagım artık pskolojik şiddet gördüğümü düşünmeye başladımBence kendine bir gel. Yapacak tabi ki birseyleri kendi içinden geldigi icin yapmiyor ki sirf mecburiyetten yapiyor yapsin bari anlayışlı olsun. O da yok burnundan getiriyor büyük ayıp valla. Aklını basina al ailemi uzmek.istemiyorum diye de hayatını mahvetme. Yarın daha buyuk sorunlar yaşadığında ailen yine üzülecek hemde inan suankinden daha cok.
Yarın bu konusmayı yapıcam ama inanın kafam o kadar karışık ki birde bende cok kötü bir huy var genelde herzaman kendimi hatalı görürüm 2 cümle kursa haklı cocuk derim aslında huyum kötü değil ama hep kötüye kullanılıyor o nedenle tam olarak kendimi nasıl ifade edeceğimi bilemiyorumSiz nişanlınızın alacaklarının en uygununu seçip ailenizin alacaklarında özen gösteriyosunuz.Nişanlınıza çok yüz vermişsiniz her dediğine boyun eğmişsiniz sırf mutlu olmak için he deyip geçmişsiniz ama ilerde de hep içinizde kalmış olcak keşke aileme bu kadar harcatmak yerine ona harcatsaydım diyeceksiniz.Bence oturup konuşun böyle devam etmeyeceğini söyleyin eğer sen bilirsin derse kaçın o adamdan kaçınnnn
Üslubu cok cirkin ya. Ailenize masraf yaptırmayın daha fazla. Onlar size ev, araba alip 10 tane bilezik mi takacaklar da ailenizin yok halinde degmeyen biri icin masraf yapiyorsunuz? Mantıklı dusunemiyosunuz belli. Kendinizi buna layik gormeyin cok daha iyilerini hakediyosunuz hem siz hem aileniz.hemde cok sogudum yarın buluşucaz konusucaz artık gercekten yeter istediğim tek şey değer bilsin benim yaptıklarımı artık görsün ona sorarsanız herkes yapıyor ben ne yapmısım ki
Ailesi tüm gelinlerine taktıgını bana da takacakmıs ben bunu söylememize gerek yok o zaman belki müsaittiniz şimdi değilsinizdir olabilir isterseniz hiç takmayın huzurumuz olsun dedim bunu içten söyledim ama şimdi gecmişe bi bakıyorum bu kız bunu bile söyledi diyip değer bilmiyor yada anlamıyorum bana öı hissettirmiyorÜslubu cok cirkin ya. Ailenize masraf yaptırmayın daha fazla. Onlar size ev, araba alip 10 tane bilezik mi takacaklar da ailenizin yok halinde degmeyen biri icin masraf yapiyorsunuz? Mantıklı dusunemiyosunuz belli. Kendinizi buna layik gormeyin cok daha iyilerini hakediyosunuz hem siz hem aileniz.
Deger bilmeyene bildiremezsin ki. Ailen arkandaymis bak üzmek olmaz falan deme. Bu durumlari biliyolarsa daha cok uzuluyolardir. Adam cok ama cok düşüncesiz saygısız itici bi tip. Ve bunlar unutulmaz evlenirsen hatırlayıp hatırlayıp durduk yere kinlenirsin.Ailesi tüm gelinlerine taktıgını bana da takacakmıs ben bunu söylememize gerek yok o zaman belki müsaittiniz şimdi değilsinizdir olabilir isterseniz hiç takmayın huzurumuz olsun dedim bunu içten söyledim ama şimdi gecmişe bi bakıyorum bu kız bunu bile söyledi diyip değer bilmiyor yada anlamıyorum bana öı hissettirmiyor
Sorsanız beni cok seviyor peki ne yaptın sevgin için deseniz evleniyorum ya der öyle bi zihniyet aslında kötü biri değil ama çözemedim kör mü işine mi gelmiyorDeger bilmeyene bildiremezsin ki. Ailen arkandaymis bak üzmek olmaz falan deme. Bu durumlari biliyolarsa daha cok uzuluyolardir. Adam cok ama cok düşüncesiz saygısız itici bi tip. Ve bunlar unutulmaz evlenirsen hatırlayıp hatırlayıp durduk yere kinlenirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?