- 7 Ağustos 2015
- 630
- 262
- 103
Anlamıyor ki zaten en sonunda gecen gün patladım erkek adam yapmaz bu yaptıklarını dedim ağır gelmiş kendisine konusmadık bi süre ya en güzel zamanlar derler nişanlılık için ben hiç bi güzelliğini göremedim ki ama en sinir olan tarafı anlamıyor göremiyor olması ayrılırsak karşısına benim gibi biri çıkmayınca o zaman anlayacak illa etrafına bi bakar insan yaYarın evlendiginiz ve cocugunuz oldugunu bir dusunun lutfen
Çocuğunuzun ve sizin belki de keyfi değil mecburi ihtiyaçları suanki nisanlanizin keyfi harcamalarindan daha önemsiz olacak. Yazık etmeyin kendinize boyle bir adam konuşsanız da anlamaz oyle sanıyorum ki.
Gercekten dogru söyluyorsun ah bide uygulayabilsem hemen yumuşayıveriyorum of offfffYaşadıklarımdan ve öğrendiklerimden ve çevremde gördüklerimden yola çıkarak tek cümle söylüyorum.
Erkeklere acımayacaksın kardeş.
Hele cimri adamla ömür geçmez inan.
Kendini ve aileni ezdirme...
Mutlu olursun inşallah...
şımartöışsınız da ondanailemin alacagını bildiği için 800 cok diyorum tamam diyor 650 liralık göndermiş en sonda hayır alınır ailem beni mahcup etmez ama bu düşüncesizlik nedem
Aldatmayacak ruha sahip ne demek ? Maalesef herkeste aldatma potansiyeli varBen daha önce nişanlanıp ayrıldım evlenmeme 1 ay kala o beni aldatmıştı onun damatlığı herşeyi alınmıştı şimdi aynı şeyi aileme yaşatmak istemiyorum gerçi babam arkandayız diyor ama yine de olmaz işte yaşlı insanlar bu adamı da aldatmayacak bi ruha sahil diye istedim daha öncekinden dolayı offff y
kötü huy değil vicdan sizdeki, oda bunu çok iyi biliyor belliki kullanıyor durumu.Çok taviz vermişsiniz buluşmalarda okadar yol tepip yanına gitmekte ne demek, daha orta bi yol bulunamazmı niye hep siz gidiyorsunuz ? yada nasıl her seferinde buna izin veriyor.Merhametini sevdim demişsiniz ama zerre merhamet yok bu adamdaYarın bu konusmayı yapıcam ama inanın kafam o kadar karışık ki birde bende cok kötü bir huy var genelde herzaman kendimi hatalı görürüm 2 cümle kursa haklı cocuk derim aslında huyum kötü değil ama hep kötüye kullanılıyor o nedenle tam olarak kendimi nasıl ifade edeceğimi bilemiyorum
erkekleri toplumu bu duruma yine biz bayanlar getirdik, kendi ayaklarımız üzerinde durucaz diye diye her işi kadın yapar her yükü kadın omuzlar algısı yarattık.Halbuki istediğimiz tek şey kadın erkek eşitliğiydi dime ?sende o zaman gelinlikten vazgeç gerçekte olması gerekeni al. eşyaları da bir kere alacağız de kalitelisini al.
devir değişti cidden kızların yaptıkları nazın bin kat fazlasını neden erkekler yapar oldu?
adam cimri, düşüncesiz, anlayışsız ve en kötüsü merhametsiz.
ailemin alacagını bildiği için 800 cok diyorum tamam diyor 650 liralık göndermiş en sonda hayır alınır ailem beni mahcup etmez ama bu düşüncesizlik nedem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?