İnsanların davranışları

Yarın evlendiginiz ve cocugunuz oldugunu bir dusunun lutfen
Çocuğunuzun ve sizin belki de keyfi değil mecburi ihtiyaçları suanki nisanlanizin keyfi harcamalarindan daha önemsiz olacak. Yazık etmeyin kendinize boyle bir adam konuşsanız da anlamaz oyle sanıyorum ki.

Anlamıyor ki zaten en sonunda gecen gün patladım erkek adam yapmaz bu yaptıklarını dedim ağır gelmiş kendisine konusmadık bi süre ya en güzel zamanlar derler nişanlılık için ben hiç bi güzelliğini göremedim ki ama en sinir olan tarafı anlamıyor göremiyor olması ayrılırsak karşısına benim gibi biri çıkmayınca o zaman anlayacak illa etrafına bi bakar insan ya

Atın nişanı.. yol yakınken dönün.. bu herifle bi ömür geçmez.. hele ki kendi ayaklarınız üstünde durmuyorsanız açlıktan yokluktan hasta olursunuz.. adam mı kalmadı Allah aşkına..

Yaşadıklarımdan ve öğrendiklerimden ve çevremde gördüklerimden yola çıkarak tek cümle söylüyorum.
Erkeklere acımayacaksın kardeş.
Hele cimri adamla ömür geçmez inan.
Kendini ve aileni ezdirme...
Mutlu olursun inşallah...

Gercekten dogru söyluyorsun ah bide uygulayabilsem hemen yumuşayıveriyorum of offfff

Anlattıkların tek bir şeye işaret ediyor.

Bu adamla ancak Mutsuz evlilik seni bekliyor.

Bile bile lades deme bence. Nisan bozmaktan daha üzücü olur boşanmak ya da mutsuz evlilik yapmak..

Evlilik bir son değil. Asıl koca bir başlangıç. Böyle bir eşle evlilik yoluna çıkılması büyük riziko

Hata sende.
Böyle adama gidip 2.el gelinlik alıyorsun.
Gidip herşeyin uygununu almaya çalışıyorsun.
Madem herkes üstüne düşeni yapacak oda yapsın da kaçmasın.
Daha ne olsun da ne demek ya.
Valla sinir oldum.
Allah kolaylık versin.

Daha önce bir nisan attığınız için tekrar bozulursa elalem ne der mantığıyla bu adama koz vermişsiniz.ben öyle hissettim.birakin sizi kaybetmekten korksun.siz mutsuz olduğunuzda ailenizin gözünde paranın ne önemi olacak

ailemin alacagını bildiği için 800 cok diyorum tamam diyor 650 liralık göndermiş en sonda hayır alınır ailem beni mahcup etmez ama bu düşüncesizlik nedem
şımartöışsınız da ondan
ne demek gelinliğin ucuzunu seçmek kiralamak istediğinizi yapacaktınız
herşeye söylenerek enerjinizi söndürmüş
aklınızı başınıza alın

Keşke birileri sana cimri bir adamla hayatın geçmeyeceğini anlatabilseydi.... Mutsuzluk sebepleri
1- Nankörler
2- Cimriler

Saat mi istiyor?? Acaba size ne kadarlık takı takacakmış sizde bunu sorun

Aldatmayacak ruha sahip ne demek ? Maalesef herkeste aldatma potansiyeli var

sende o zaman gelinlikten vazgeç gerçekte olması gerekeni al. eşyaları da bir kere alacağız de kalitelisini al.
devir değişti cidden kızların yaptıkları nazın bin kat fazlasını neden erkekler yapar oldu?
adam cimri, düşüncesiz, anlayışsız ve en kötüsü merhametsiz.

kötü huy değil vicdan sizdeki, oda bunu çok iyi biliyor belliki kullanıyor durumu.Çok taviz vermişsiniz buluşmalarda okadar yol tepip yanına gitmekte ne demek, daha orta bi yol bulunamazmı niye hep siz gidiyorsunuz ? yada nasıl her seferinde buna izin veriyor.Merhametini sevdim demişsiniz ama zerre merhamet yok bu adamda

erkekleri toplumu bu duruma yine biz bayanlar getirdik, kendi ayaklarımız üzerinde durucaz diye diye her işi kadın yapar her yükü kadın omuzlar algısı yarattık.Halbuki istediğimiz tek şey kadın erkek eşitliğiydi dime ?

ailemin alacagını bildiği için 800 cok diyorum tamam diyor 650 liralık göndermiş en sonda hayır alınır ailem beni mahcup etmez ama bu düşüncesizlik nedem

canım nişanlının davranışları hoş değil, pazarlık yapıyor resmen, nedir bu yani. biz de nişanlıykn nişanlım 2.000 TL ye bir saat beğendi, bende dedim ki, annem 700 TL verdi onu geçemezsin :) oda dediki üstünü ben tamamlayım 2 binliği alayım çok beğendim onu dedi, sonrada yok öylede annenlere ayıp olur dedi ve bütçe neyse o fiyatlık saati aldı. sennikinin pazarlık yapması ilginç. adetten diyip insanlar saat alıyorlar adam en iyisini aldırmanın derdinde. gerçi böyle kızlarımızda çok var.

ama nişan döneminde bu maddi konular çok konuşuluyor biliyorum, benim eşimle bile sorunlar oluyordu ki, birine anlatsam hayatta inanmaz, öyle paraya pula değer vermeyen bir insan. ama işte bu kadar çok paralar harcanınca insanda değişik tepkiler gösterebiliyor.

onu en iyi tanıyan sensin. her zaman mı böyleydi? yoksa maddi sıkıntılar yüzünden mi tuhaflaştı? kararını vermen lazım. bizim aramızda valizin bile lafı olmuştu düşün :)) ama sonra dedimki yaa ben bu adamı kaç yıldır tanıyorum normalde hayatta böyle şeyler konuşmaz, strese girdikçe saçmalamaya başladı diye kendimi telkin ettim ki dediğim gibiymiş, evlenince eski haline döndü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…