İnsanların davranışları

Iyi biri demissin A Aysusuay Nisandan sonra degistiyse eger ailesi yönlendiriyor buyuk ihtimal. Oğlum onu iste bunu iste diye. Bu bile ayrılmak icin sebep inan

Öncelikle cok tesekkur ederim ne güzel anlatmıssın eşinle size maşallah diyorum evet haklısın aslında böyle değildi harcamalar onu yıprattı ama farkında değil ki başkasıyla evlense cok daha fazla harcayacaktı çünkü inanın hiç birşey istemedim herzaman onu düşündüm istediğim tek şey bunun bilincine varması

Aslında merhametli diye onu sevmiştim inanır mısın Evet neden erkekler böyle oldu kızlar artık fedakar olan çabalayan cogu erkek inanılmaz şımarmış durumda

Aslında merhametli diye onu sevmiştim inanır mısın Evet neden erkekler böyle oldu kızlar artık fedakar olan çabalayan cogu erkek inanılmaz şımarmış durumda

Bu anlattiginiz olumsuzluk ileride sorun teskil edecek bir sey bence. Peki ya diger durumlari nasil?

asla evlenmemelisin o adamla. bunu sen de biliyorsun. gücünü topla ayrıl. yoksa ya mutsuz bir evlilik yapacak devam edeceksin ya da boşanacaksın ki o daha zor. nişan atmak çok daha kolay.
seni ve aileni küçük gören birisiyle evlenmek istiyorsan sen bilirsin.

konu sahibi gider evlenir, gelir burda bizim başımızın etini yer kocam şöyle kocam böyle diye. öyle bi pasiflik sezdim kendisinde.

konu sahibi gider evlenir, gelir burda bizim başımızın etini yer kocam şöyle kocam böyle diye. öyle bi pasiflik sezdim kendisinde.
Gereksiz şikayet etmeyi sevmem yalnızca dertleşmeye ve fikir almaya ihtiyaç duydum yazıklarımı okuma ve yazma önemli değilsin ki

Durumu yok desem tamam da mütevazi de değil. Bencil ve ukala buldum ben. Aklına takılan çok soru var ve endişelerinde haklısın. Evlenince geçer mi yoksa alışır mısın kendine sor.

Siz niye buluşmaya onun ayağına gittiniz ki. Ya orta yolda bulusulunur yada erkek senin ayağına gelir. Bu alışmış senin fedakarlıklarına ... Bu fedakarliklarina alıştığı için de bu verdiğin değeri de görmüyor seni de takmıyor. Sen de seçerken pahalı secseydin madem herkes gereğini yapmalı. Kiralık gelinlikten vazgeçtim evimde tutabilcegim çocuklarıma gösterebilecegim bir gelinlik istiyorum de bakalım alacak mı :) e görev alması gerek.

Siz niye buluşmaya onun ayağına gittiniz ki. Ya orta yolda bulusulunur yada erkek senin ayağına gelir. Bu alışmış senin fedakarlıklarına ... Bu fedakarliklarina alıştığı için de bu verdiğin değeri de görmüyor seni de takmıyor. Sen de seçerken pahalı secseydin madem herkes gereğini yapmalı. Kiralık gelinlikten vazgeçtim evimde tutabilcegim çocuklarıma gösterebilecegim bir gelinlik istiyorum de bakalım alacak mı :) e görev alması gerek.

Yol yakınken dön derim

Üstelik birde beğendiği damatlık 1200 lira ve illa ki onu istiyor ne yapacağımı bilemiyorum artık

Hobaa kiz gibi damatmis masallah genelde kadinlar erkekleri yolar ya burda tam tersi damat gelini yolmaya calisiyor
Anasindan 800liralik saatle cikmis zaar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…