- 26 Ağustos 2012
- 5.069
- 1.442
- 373
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
az önce bir arkadasımla bu konuyu konusuyordum..tamda üstüne bu konuyu görmek mutlu etti beni :)
taksime gidiyorum adım bası flashlar patlıyo.gazeteciler gelmiş sanıyorum ünlü birisinimi yakaladılar diyorum kendi kendime..meğerse sıkı face takipçileri imiş ellerinden telefonlar fotograf makineleri düşmüyo.. hemen paylaşayım durumumu fotografımı yaaa olmadı yan durayım birde böyle çek..
kimse kusurabakmasın ama görgüsüzlükten yoksun insanlar yaşıyor bunu malesef..
sosyalleşicem derken aslında ne kadar asosyal olduklarının bir göstergesi bence.insan nasıl olmak istiyosa karsı tarafa bunu gösterir çünkü..
huzursuzlugumuzun mutsuzluğumuzun sebebi teknolojiyi ne yazıkki yanlış kullanmakta..
Yurt disinda yasiyorum. Turkiyedeki akrabalar ve arkadaslarla iletisim halinde olmam icin cok iyi bir arac..
Bilgisayara girdigimde her zaman yan sekmede acik durur. Ama girip oye kim ne yapmis falan takip etmem. Neredeyse 300'e yakin kisi var ama benim icin ozel olan tek bi kisi yok aralarinda ((= eskiden sevgilim vardi hic olmazsa onu takip ederdimsimdi bi anlami kalmadi haha.
Tatil fotograflarimi falan eklerim bende ama kimseyi ozendirmemeye calisirim. oyle reklam yapmam herseyi ve yapanlari da hic dogru bulmam. Bazilari artik ictigi kahveden tutun, her insanin yaptigi kicini devirip televizyon karsisinda saatlerce oturmayi bile reklam yapiyor.. ama suslu cumlelerle. Soyle ki: "Simdide sicacik, kopuklu turk kahvem esliginde, turk filmi keyfiiii" ahaha ay ne sinir oluyorum
gittigi her yerde check in yaptiranlar, butun duygularini face e yazanlar, facebook durum guncellemesini gunluk gibi kullananlar falan var.. Insanlarin eski gizemi kalmadi yahu.. Normalde saygi duydugum insanlarin, facebook sayesinde ne kadar salak olduklarini falan anladigim olmustur![]()
Yurt disinda yasiyorum. Turkiyedeki akrabalar ve arkadaslarla iletisim halinde olmam icin cok iyi bir arac..
Bilgisayara girdigimde her zaman yan sekmede acik durur. Ama girip oye kim ne yapmis falan takip etmem. Neredeyse 300'e yakin kisi var ama benim icin ozel olan tek bi kisi yok aralarinda ((= eskiden sevgilim vardi hic olmazsa onu takip ederdimsimdi bi anlami kalmadi haha.
Tatil fotograflarimi falan eklerim bende ama kimseyi ozendirmemeye calisirim. oyle reklam yapmam herseyi ve yapanlari da hic dogru bulmam. Bazilari artik ictigi kahveden tutun, her insanin yaptigi kicini devirip televizyon karsisinda saatlerce oturmayi bile reklam yapiyor.. ama suslu cumlelerle. Soyle ki: "Simdide sicacik, kopuklu turk kahvem esliginde, turk filmi keyfiiii" ahaha ay ne sinir oluyorum
gittigi her yerde check in yaptiranlar, butun duygularini face e yazanlar, facebook durum guncellemesini gunluk gibi kullananlar falan var.. Insanlarin eski gizemi kalmadi yahu.. Normalde saygi duydugum insanlarin, facebook sayesinde ne kadar salak olduklarini falan anladigim olmustur![]()
ya öyle bir şey haline geldi ki ben çok gülüyorum facebook a.... insanlar fotoshop yapıp eyfel kulesine resimlerini koyup facede paylaşıyorlar parise gittim havaları atıyorlardoğmamış çocuğa don biçilmez derlerdi şimdi o değişti doğmamış çocuğa facebook açılmaz oldu
... hiç abartmıyorum daha doğmamış çocuğa face açmışlar annesi girip duvara şunları yazıyor: bilmem kaçıncı ayımdayım annemle babama kavuşma ma şu kadar zaman kaldı gibi hey Allah ım ya komediye bakar mısınız
. çocuklara face açıldığını gördümde doğmamışa açıldığını da görerek bir yaşıma daha girdim
ayrıca en çok güldüğüm olaylar: hayat üniversitesi okuyor, hayat okulu okuyor, YOK ta çalışıyor gibi yazıyorlar ya acaip gülüyorum... ha birde oxford da okuyor yazıyor yaşadığı yer Ankara bu nasıl oluyor acaba nasıl gidip geliyor okuluna
![]()