İnsanların hakkınızda ne düşündüğünü takar mısınız ?

Ya kullanıcı adınız yengeç burcunuzda yengeç mi bende yengecim çünkü herşeyi tskıyorum hassas oluyolar siz nasıl başarıyosunuz takmamayı keşke bende öyle olsam
Evet yengecim.ustelik yengeç stelyumum var. Merkurum,şironum, 7. Evim falan da komple yengeç 😅😅 ama çocukken de boyleydim.
Sesim cırtlak diye dalga geçerlerdi , 'sokak çocuğu, böyle eğleniyor. Yazik' derdim içimden. Hiç yani salak salak çocukların benle dalga geçmesini onemesemezdim.
Ablam ve beni dişlarlardi, çünkü annem bizi hep sokağa salmazdi, herkes sokakta kankaligin kitabını yazardı, biz kırk yılda bir çıkınca aralarına almazlardi. Bir köşeye seksek çizer ablamla kendimiz oynardık:)
Bilmem neden boyleyiz...

İnsanların hakkınızda ne düşündüğünü takar mısınız ?
Şayet takmıyorsanız nasıl başarıyorsunuz ?
Ben hiç takmıyorum hiç takan biride olmadım ben kendimi biliyorum derim hep ve yakın çevrem dışında kimseyle sıkı fıkı olmam kimsenin agzina laf vermem kimseyle özelimi paylaşmam

insanlar hakkımda kötü bi şey düşünüyorsa kesin çatır çatır çatlayıp kıskançlıktan kudurduklarından düşünüyorlardır diye yorumluyorum :D :D kendime göre iyiysem, doğru şeyler yapıyorsam ne düşünebilirler ki ancak iyi şeyler düşünürler, kötü şeyler düşünenlere de dediğim gibi dert olmuşumdur yani :süslü:

Ben çok takmıyorum çünkü ben de herkese bayilmiyorum:) ben insanlara uyuz olurken neden insanların bana uyuz olmamasını bekleyeyim ki:) çok yersiz bir beklenti.
Bir de herkeisn beni sevmesi için herkesin suyuna giden, kişiliksiz, ona da he buna da he diyen biri olmam lazım. Öyle biri de asla olmak istemem😅
Siz de hakkınızda kotu düşündüğünü tahmin ettiğiniz insanlar için kendinize diyin ki; ben bu hıyarı seviyor muyum?
Muhtemelen zaten hisleriniz karsiliklidir
Çok güzel ifade etmişsiniz. Ben enerjiye çok inanırım. Dediginiz gibi birini sevmiyorsam muhtemelen o da beni sevmiyordur. O kadar farklı karakterde insan var ki herkesle anlaşmak için bazen alttan almak, taviz vermek gerekiyor. Kimseye değmez açıkçası.😂

Konuya göre değişir. Farkında olmadan ayıp ettiysem veya yanlış bir harekette bulunduysam, bu fark edildiyse rahatsız olurum. zayıfmışım, saçlarım beyazlamış boyatmıyormuşum bu tip yorumlara takılmam

Back
X