İnsanların sayğısızlığı

cankz_009

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2025
13
-2
1
29
Yeni evliyim hem maddi olarak hemde zaten 6 aylık yeni evli olduğumuz için manen çocuk düşünmüyoruz şimdilik, iki tane küçük ırk köpeğimiz var evlenmeden öncede varlardı neyse eşimle bugün parka gidelim dedim hem köpekler gezmiş olur hemde bizde spor yaparız dedik gittik parka, köpekler susamıştır diye çeşmeden su doldurduk, tam o anda yaşlı Bi teyze durdu başımızda, sormaya başladı bunlara evdemi bakıyorsunuz, paraylamı aldınız evlimisiniz, bunlara bakıcanıza çocuk yapın çocuk candır benim 3 tane var, ben emekli hemşireyim çocuklarımın birini amir yaptım birini bilmem ne böyle sayıyo, biz eşimle şaşırıp kaldık, köpeklerimden biri kadına doğru gitti, aman aman git ben hayvan sevmem diyo, çocuk düşünmüyoruz dedi eşim, bende sadece şunu dedim, çocukların nerede şimdi dedim yanındalar mı? Yok dedi geçen hastalandım biri geldi diyo, anca ozaman gelirler zaten dicektim boşver dedim kendi kendime, sonra gidelim dedim eşime arkamızdan Allah hidayet versin size diyo, bende artık dayanamadım Allah sanada akıl fikir versin dedim, bu nedir ya farkındaysanız yaşlı kesim sadece sayğı bekliyor sayğı gösterdikleri yok ama, zaten onların lügatına göre sayğı sadece büyüğe gösterilir kendinden küçüklerin canı yoktur çünkü

Gercekten bi kisim yaşlilarda inanilmaz bi terbiyesizlik var yaslidir diyip susuluyor ya genelde bundan yüz buluyor bu terbiyesizler her şeyin icindeler ama her şeyin.
En son Turkiyedeyken bi adamin masasindada bos sandalye vardi bos mu diye sordum adama hani cunku biri oturuyor olabilir 2 dk kalkmistir. Arkadan yasli bi kadin da basladi soylenmeye boş sandalyeye bos mu diye sorulur muymuş... 🤐
Esim yanimda olmasa agzina edecektim ben artik saygisizlik olmasin kismini geceli cok oldu ama esim duymadi yanimda degildi ben de duyurmadim cunku kadinin da yaninda yasli adam vardi net olay cikardi ben kavgaya baslasaydim sirf o yuzden sustum esim malesef ben delirince sakin olabilen biri degil 😃 insani cileden cikariyolar.
Turkiyeye geldigimde bi tanesi daha yalniz denk gelsin şöyle boş konusan bak noluyor 😄😄 yasli maşli demicem bu bir degil iki degil yani

Back