Bizim yazlıkta adını Arap koydukları siyah bir köpek vardı.
2 sene falan besledik, bizim sokağa alıştı tabi yabancı kimseyi sokmuyordu. Bizim de işimize geliyordu in cin top oynuyor, yabancı bir tip gelse hemen havlıyordu.
Komşulardan artık hangisiyse zehirlemiş hayvancağızı, kemik koymuşlar bir köşeye içinde de zehir varmış. Attık hemen arabaya veterinere götürmeye ama yolda kasıla kasıla gitti hayvancağız.
Bunu yapan insanlar önümde sürünse ve bir lokma ekmeğime muhtaç olsa yüzlerine bakmam ama o köpek bizim için çok değerliydi. Hiç hayvan insandan değerli olur mu? Oluyor işte, hem de kat be kat...
Bu zihniyete laf anlatamayacağın için "bildiğin yere git" diyeceksin...
Aynı konudan muzdaribim.
Bizin bulundğumuz site biraz şey nasıl desem, tiki dolu.
Herkesin köpeği kedisi vs. var.
Biz kendi kedimizin dışında diğer sokak hayvanlarını da besliyoruz.
Gel gelelim burda ki tikicanlar bu durumdan rahatsız oluyolar.
Tepkiler can sıkıcı boyuta geldiği için de gece çıkıp hepsini doyuruyoruz.
Gündüz hayvancıklar aç,biz perişan oluyoruz.
Be tikicanlar be sonradan görmeler;
"Biz sizin fifilerinize bişey diyormuyuz??" diyesimiz var ama yemiyor tabii.
Neymiş kendi hayvanları rahatsız oluyormuş muş!!
Çöpleri karıştırıyorlamış mış!!
Hayvan aç doyur o zaman karnını da karıştırmasın çöpleri!!
Arabalarının üzerine çıkıyorlarmış mış!!
Sinirlerim zıpladı yaa.
Konu sahibi arkadaşım malesef derler.
daha küçk bir kızken ve bahçede annesiz kedi yavrularını beslerken, yöneticimizin " bunları attıracağım buradan haberin olsun" demesiyle ilk kez karşılaşmıştım, hayvanlara zerre merhameti olmayan insanlarla. her dönmede karşıma çıktılar. kimisi koyduğumuz su kaplarını attı, kimisi kömürlükte soğuktan korumaya çalıştığımız köpek yavrularını şikayet etti kokuyorlar diye,kimisi ayakları tutmayan babamın beslemeye çalıştığı küçük yavruyu belediyeye şikayet edip şehrin çöplüğüne attırdı, kimisi de ailemin yaşadığı yerde onlarca sokak hayvanını zehirledi. içlerinde 9 yavrusuna süt veren bi anne de vardı.
nasıl can verirler bilmem ama ilahi adaletin tecellisini görmek beni üzmezdi diyorum sadece...
bu arada alakasız ama kimseyle paylaşamadım buaraya yazayım. çok üzgünüm. geçen ekşi sözlükte bir konu vardı.
yavru köpekle futbol oynayan kızlar diye...
yavru köpeği top olarak kullanıyorlarmış, tekmelerle birbirlerine pas atarken gülüşerek öldürüyorlarmış yavruyu. izleyemedim. ama konuyu okuyunca bile lanet ettim böyle pisliklerin dünyada olmasına
Ben de bir forumda görmüştüm böyle bir başlık ve sizin gibi açamadım.. Kaldıramıyorum çünkü..
daha küçk bir kızken ve bahçede annesiz kedi yavrularını beslerken, yöneticimizin " bunları attıracağım buradan haberin olsun" demesiyle ilk kez karşılaşmıştım, hayvanlara zerre merhameti olmayan insanlarla. her dönmede karşıma çıktılar. kimisi koyduğumuz su kaplarını attı, kimisi kömürlükte soğuktan korumaya çalıştığımız köpek yavrularını şikayet etti kokuyorlar diye,kimisi ayakları tutmayan babamın beslemeye çalıştığı küçük yavruyu belediyeye şikayet edip şehrin çöplüğüne attırdı, kimisi de ailemin yaşadığı yerde onlarca sokak hayvanını zehirledi. içlerinde 9 yavrusuna süt veren bi anne de vardı.
nasıl can verirler bilmem ama ilahi adaletin tecellisini görmek beni üzmezdi diyorum sadece...
biz de kedi beslediğimiz için annemle akrabalar tarafından hafiften dışlanmış durumdayız. doğru düzgün gelmezler kedi tüyü bulaşır diye
biz de kedi beslediğimiz için annemle akrabalar tarafından hafiften dışlanmış durumdayız. doğru düzgün gelmezler kedi tüyü bulaşır diye
benim arkadaşlardan bazıları da " ama evde besleyemem piiiissssssss" diyor
yahu benim kedim iki senedir bir kere bile yıkanmadı, melek gibi kokuyo.( sevdiğimden bana öyle gelmiyo, kedisi olmayan arkadaşlara bu açıklamam) sen iki gün yıkanma bakalım nasıl kokacaksın paçoz
pismişşş
benim arkadaşlardan bazıları da " ama evde besleyemem piiiissssssss" diyor
yahu benim kedim iki senedir bir kere bile yıkanmadı, melek gibi kokuyo.( sevdiğimden bana öyle gelmiyo, kedisi olmayan arkadaşlara bu açıklamam) sen iki gün yıkanma bakalım nasıl kokacaksın paçoz
pismişşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?