Az önce sokak kedilerime bir şeyler veriyordum. Adamın biri yürürken 'Hep senin yüzünden bunlar arabaların üstüne çıkıp çiziyor' dedi.. Ben tabiböyle kaldım 'Ne alaka' dercesine. Adama da aynı bu yüz ifadesiyle 'Benim yüzümden mi ' dedim. Adam da 'Evet sen geldin geleli arabalar çiziliyor' dedi. Bir şeyler söyleyecektim ama adamın bu düşünme kapasitesiyle anlamayacağını anlayıp sustum hiçbir şey demedim. Sokağın sonuna ilerlerken yanındakilere bir şeyler daha dedi ama anlamadım..
Yahu ben çocukluğumdan beri bu sokakta oturuyorum, bu adamı da ilk defa görüyorum, bir de sen geldin geleli diyor banaBen besliyorum diye arabaları çiziyorlarmış işe bak.. Ben de zaten iyi beslenin aslanlarım, arabaları iyice çizin hadi bakayım diye besliyorum onları Böyle saçma düşünce olur mu ya.. Onlar sokak kedisi adı üstünde sokakta yaşıyor. Araban çok kıymetliyse branda çekiver üstüne akılsız Bunlara kalırsa kuşlar da yaşamasın onlar da arabaların üstüne kaka yapıyorlar. Bu ilk vukuatım değil, son da olmayacak biliyorum ama artık insanların bu saçmalıklarını duymaya dayanamıyorummmmmmm
Allah vicdan vermeyince böyle oluyor. Bir de buna bakın:
https://www.facebook.com/photo.php?...20850353944.188806.21480788944&type=1&theater
Az önce sokak kedilerime bir şeyler veriyordum. Adamın biri yürürken 'Hep senin yüzünden bunlar arabaların üstüne çıkıp çiziyor' dedi.. Ben tabiböyle kaldım 'Ne alaka' dercesine. Adama da aynı bu yüz ifadesiyle 'Benim yüzümden mi ' dedim. Adam da 'Evet sen geldin geleli arabalar çiziliyor' dedi. Bir şeyler söyleyecektim ama adamın bu düşünme kapasitesiyle anlamayacağını anlayıp sustum hiçbir şey demedim. Sokağın sonuna ilerlerken yanındakilere bir şeyler daha dedi ama anlamadım..
Yahu ben çocukluğumdan beri bu sokakta oturuyorum, bu adamı da ilk defa görüyorum, bir de sen geldin geleli diyor banaBen besliyorum diye arabaları çiziyorlarmış işe bak.. Ben de zaten iyi beslenin aslanlarım, arabaları iyice çizin hadi bakayım diye besliyorum onları Böyle saçma düşünce olur mu ya.. Onlar sokak kedisi adı üstünde sokakta yaşıyor. Araban çok kıymetliyse branda çekiver üstüne akılsız Bunlara kalırsa kuşlar da yaşamasın onlar da arabaların üstüne kaka yapıyorlar. Bu ilk vukuatım değil, son da olmayacak biliyorum ama artık insanların bu saçmalıklarını duymaya dayanamıyorummmmmmm
Görgüsüz zır cahiller .
Biri beni doyurdu gidip de arabaları çiziyim mi diyormuş hayvanlar .
Bana da aynı tepkiyi gösterenler var .
Kedilere mama veriyorum .
Ananı babnı doyurmazsın ama diyor alt katta ki pislik kadın .
ne yazık ki bizim insanımız ki bunlar sadece bizim toplumumuzda değil; bir de geri kalmış asya ülkelerinde mevcut..
Kuran'da demesine karşın yine de merhametsizce yaklaşıyor bu tür insanlar unutmayalım ki merhamet etmeyene merhamet edilmez ve Allah demiştir ki hayvanlar benim sessiz kullarım peki siz nasıl müslüman oluyorsunuz
Benim kanımca her ne olursa olsun bu eşya bile olsa hor kullanılmamalı hele ki canlıya saygı duyulmalı ne olur yemeklerinden kalanı versen bi kap su koysan sanki sırtında taş taşıyacaksın..
o yüzden bazen nefret ediyorum kendi toplumumdan beğenmediğimiz Uzak doğulular böcek yiyenler bile kedilerini köpeklerini kuşlarını kendilerinden önce besliyorlar bizzat şahidim.
Aramıza hoş geldin =)))
Maalesef ki onlara anlatmanın imkanı yok, duymamaya çalış ....
Anacım böylelerine kafanı kaldırıp tenezzül bile etmiceksin. İyice tuhaflaşıp gidiyoruz. Sokak hayvanlarının mamasına zehir koyan mı dersin, mamaların arasına çivi karıştıran mı dersin şaşırma yani...
Linki açamayacağım kesin çok kötü bir şey çıkacak dayanamıyorum bakmaya böyle şeylere
Bizim yazlıkta adını Arap koydukları siyah bir köpek vardı.
2 sene falan besledik, bizim sokağa alıştı tabi yabancı kimseyi sokmuyordu. Bizim de işimize geliyordu in cin top oynuyor, yabancı bir tip gelse hemen havlıyordu.
Komşulardan artık hangisiyse zehirlemiş hayvancağızı, kemik koymuşlar bir köşeye içinde de zehir varmış. Attık hemen arabaya veterinere götürmeye ama yolda kasıla kasıla gitti hayvancağız.
Bunu yapan insanlar önümde sürünse ve bir lokma ekmeğime muhtaç olsa yüzlerine bakmam ama o köpek bizim için çok değerliydi. Hiç hayvan insandan değerli olur mu? Oluyor işte, hem de kat be kat...
Bu zihniyete laf anlatamayacağın için "bildiğin yere git" diyeceksin...
Keşke böyle bir şey olmasa da kimse hoş gelmiş olmasa di mi
Bu konuda birşey anlatmak istiyorum. Çook eskiden anneannemin gençliğinde bir komşuları varmış. Anneannem o zamanlar ilaç fabrikasında çalışıyormuş. Fabrikada artan yemekleri de sokakta baktığı köpeğine getiriyormuş. Bir gün anneannemin bu kahrolasıca komşusu köpeğe köfte mi ne vermiş ama içine iğne koymuş kocamanHayvancağız da çırpına çırpına ölmüş Anneannem bunu anlatınca gözlerim dolmuştu. O komşu müsveddesi hala yaşıyor. Geçen haftalarda da bahçesine gelen yavru bir kedinin patilerine sopayla vurmuş ittirmiş bahçesinden çıkarmış. Ben de ara sıra görürsem mama veriyordum o yavruya, öyle görünce şok oldum patilerini. Şişmiş dört patisi de. Şu an bizim apartmanın aşağısına iki tane kedi evi yaptım orda kalıyor, gözleri de şaşı nasıl da tatlı ya O komşu da inşallah öyle çırpınarak ölür başka isteğim yok..
Hem hayvanların yaşam alanını işgal ederler, hem de vır vır konuşup isyan ederler. O hayvanlara yapmadıkları eziyetler kalmaz bu insanların. Utanmasalar Allah'a bunları niye yaratıp rahatımızı bozdun diyecekler o derece. Sonra da dinden imandan bahsederler. Hayvanlara eziyet eden, yok arabamı çizdi, yok saksımı devirdi, yok pencereme zıpladı diye zırlayan insancıklardan nefret ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?