Ben 20 kilo verdim hiç böyle şeyler yaşamadım , bence kilo değil sizin kendinize güveniniz olumlu bir aura oluşturmuştur. 20 kilo artı eksi farkeden hiçbirşey olmadı benim hayatımda , kiloluyken de zerrece dert etmezdim kilomu istediğim anda verebileceğimi biliyordum çünkü , çok şükür herhangi bir sağlık problemim Yok çünkü
Sizin bana karşı zorunuz mu var? Fazla çirkinleşiyorsunuz. Konuyu hala ve hala okumamışınız. 10. Takımda yarisiyorum genelde forumu da sadece onun icin kullaniyorum yani onu oraya yazmam cok normal cogu cuma yarismacisinda görebilirsin. Fotografi da burdan merak edildigi, istendigi icin koyuyorum, koyucam da. Bu seni zerre ilgilendirmiyor.Bana laf çarpmışsınız evet biliyorum hatri sayılır kilo verdim,etrafımdan olumlu yönde tonla tepki aldım ne hissedildiğini biliyorum ama hiç bi alana before after yapıp ya cok uzgunumbana böyle yapiyolar demedim dememde.
Bana göre komik çünkü,benim zaten özgüvenim varken bir başkalarının egomu kasmasi için ekstra çabaya gerek duymam,duyanları da istediğim şekilde eleştirebilirim.
İşte durumu özetleyen bu. İstediğim bu objektif bakıs açısıydı teşekkür ederimSize katılıyorum, arkadas kilo verince kendine guveni artmiş, kendini sevmeye başlamiş, öz saygısı artmış ve tüm bunlar çekicilik katsayısını arttırmiş sonucta daha fazla aranan sevilen biri olmuş, belki kiloluyken bakımsızdı, demode giyiniyordu, alıngandı, insanları kendinden uzaklaştırıyordu.. herkes çevresindekileri eleştirmiş ama konu sahıbi karakter, kişilik ,genel kültür mizah anlayışı vb yönlerden ortalamayı tutturamıyorsa , kompleksli ise ve birde dış görünüş ofsayt ise insanlar da biraz acımasız davranmış olabilirler, hayat biraz böyle birsey ne yazıkki.
Kilolu insanlarınhepsi bu tür şeyler yaşamıyor, bu biraz etrafa saçtığın enerjiyle alakalı bence
Bir deneyde 6 aylık bebeklere değişik insan fotografları gösteriliyor ve güzel olan kişilere bakınca gülümsedikleri, daha uzun süre baktıkları tespit edilmiş.
Kardeş anlıyoruz seni cımbızla yorum çekmiyoruzAy sanki derdime ben çok zayıfım filan yazdım. Anlama zorluğunuz mu var? Onlarca kişi evet zayıfladıktan sonra bende yaşadım bunu yazmıs ama bi sen bi de senin gibiler cımbızla laf çekmekte ustalaşmış. Ben ne yazdım orda? Zayıfım mükemmelim benimle bunun için fotograf çektiriyorlar mi yazdım? Umarım anlayabilirsin (pek umudum yok ama) tekrar anlatıyorum.
Zayıflamadan önce şişmanken fotograf çekerken, kafeye giderken benimle saçma sapan şakalarla dalga geçmiş aşağılamışlardı. 'Cansuyu çağırma kafeyi de yer, cansu fotografa sıgmaz' gibi gibi. Zayıfladıktan sonra bunlar bile degisti. Eskiden hep ben arardim hadi bulusalim diye simdi onlar bi kafeye cagirip aptal şakalarla aşağılamak yerine güzelce sohbet ediyor, fotograf cekiniyor, paylasiyor.
Rica ederim canim hep mutlu ol :)İşte anlatmak istediğim buydu. Ama lafları cimbızladılar. Bende kilo verdikten sonra bu değişim olunca doğal olarak kendimi yalnız, değersiz hissettim herkeste böyle mi diye sordum ama sadece kiloda degilmiş bir sınav bile değiştiriyormuş. Güzel sözleriniz, desteğiniz icin teşekkürler...
Canım kusura bakma öncelikle kırdıysam ama bana da hak verin. Karşılaştığım muamele hiç de hoş değil. Herkes istediğini yazamaz. Karşısındakileri düşünmek zorunda mesela ben bunu yazarken seni kırmış olmaktan cekiniyorum.Kardeş anlıyoruz seni cımbızla yorum çekmiyoruz
Biz anlıyoruz Da sen kendini güzel anlat
Oyle de alıntılayıp atara bağlama :) herkes ıstedıgımı yazar bizim yorumumuz bu burası farklı yorumlardan oluşan bi köşe ise eleştiriye açık ol ki nitekim sana saygısızlık eden ben dahil kimse Yok .fotoyu motoyu Bırakta.. Milleti önemseme diyoruz sağlığın ıcın iyi olmuş işte daha ne
Anladım haklısın senin fiziksel özelliğinle dalga gecen insanlardan kopCanım kusura bakma öncelikle kırdıysam ama bana da hak verin. Karşılaştığım muamele hiç de hoş değil. Herkes istediğini yazamaz. Karşısındakileri düşünmek zorunda mesela ben bunu yazarken seni kırmış olmaktan cekiniyorum.
Yanlış alıntıladın beni sanırım? Ben bu savunmayı yapmanı icap ettirecek tek kelime yazmadım ziraSizin bana karşı zorunuz mu var? Fazla çirkinleşiyorsunuz. Konuyu hala ve hala okumamışınız. 10. Takımda yarisiyorum genelde forumu da sadece onun icin kullaniyorum yani onu oraya yazmam cok normal cogu cuma yarismacisinda görebilirsin. Fotografi da burdan merak edildigi, istendigi icin koyuyorum, koyucam da. Bu seni zerre ilgilendirmiyor.Kazen mümkünse konumda bana yönelik başka bir şey yazmasını istemiyorum. Kırıcı oluyor, çirkinleşiyor.
Ayy seni mi alintilamisim çok özür dilerim superisi96 ya idi sözlerimYanlış alıntıladın beni sanırım? Ben bu savunmayı yapmanı icap ettirecek tek kelime yazmadım zira
Profilimdeydi kaldırdım şu anResim kaçıncı sayfada ? Merak ettim ben de bakayım
Su serpti bu sözler şu anki ruh halimr :) çok teşekkür ederim o kadar haklısın ki...Anladım haklısın senin fiziksel özelliğinle dalga gecen insanlardan kop
Hiç zayıflayamayan biri de olabilir istesede kilosunu vermeyen böyleleri yüzünden hayata küsen ..bilmiyorum güzelliğine güvenme bir sivilce yeter zenginliğine güvenme bir kıvılcım .. sözü ne kadar doğru ..
Ama insanın kalbi güzel olsun En önemlisi o
Ayrıca sağlık ıcın zayıfladın kendin ıcın zayıfladın
Kendine yeni bir sen yarattıysan çevrenide yeniden kurabilirsin
Çünkü onca kiloyu veren sen
Azimli olduğunun bir kanıtı seni kıran insanları çıkar at hemen su dakika
Tek basına dahi kalsan at gitsin benı bugünün ıcın degıl yarınım ıcın seven insan olmalı yarının ne getireceğini bilmiyorum çünkü
Anlaştık :)) birbirimizi yanlış anlamışız degıstır tabi ya senet mi imzaladın omur boyu bunlarla goruscem diye :)Profilimdeydi kaldırdım şu an
Su serpti bu sözler şu anki ruh halimr :) çok teşekkür ederim o kadar haklısın ki...
Dün burdakilerden yola çıkarak çevremi değiştirme kararı aldim zaten
Bu da dert mi diyceksiniz ama bir derdim var.
Zayıfladıktan sonra çevremdeki insanların davranışları çok değişti ve bu beni mutlu etmiyor, üzüyor.
Mesela zamanında 'Cansu senden hoşanıyor.' dendiğinde "Aman benden uzak olsun altında ezilirim." diyen karaktersiz sürekli numaramı istiyor, mesaj atıyor. Cevap vermedikçe peşimi bırakmıyor. Arkadaş buluşmalarında hep dalga geçen insanlar şimdi sürekli çok güzelsin diyip eskisinden daha kibar davranıyor. Eskiden beni kadın olarak dahi görmeyen erkekmisim gibi davranan erkekler şimdi daha centilmen, kibar davranıyor. Hatta seninle gezmeye utanıyorum diyen annem sürekli beni bi arkadaslariyla tanistirma oğullarina gsterme çabalarinda. Benimle gezmek istemeyen kuzenlerim her gittiğimiz mekanda benimle fotograf paylasmak istiyor.
Bunlar kuruntu değil %100 emin olduğum tepki değişimleri ama sorun şurda ki mutsuzum. Mutsuz oldukça da yemek yiyorum geri kilo almaktan korkar oldum.
Mutsuzum çünkü kendimi değersiz hissetmeme sebep oluyorlar. Yalnızca kilom karşımdaki insanların bana karsi olan tüm tavırlarını değiştirdi. Ne yani bu muydu? Ben yalnızca kilodan mı ibaretim? Beni değerli kılan tek şey o tartıdaki rakam mı? Neden kimse karakterimi sevemedi. Aceba ben mi karaktersizim yoksa insana kiloya göre değer mi veriliyor?
Zayıfladiktan sonra sizde de böyle oldu mu?
Bana laf çarpmışsınız evet biliyorum hatri sayılır kilo verdim,etrafımdan olumlu yönde tonla tepki aldım ne hissedildiğini biliyorum ama hiç bi alana before after yapıp ya cok uzgunumbana böyle yapiyolar demedim dememde.
Bana göre komik çünkü,benim zaten özgüvenim varken bir başkalarının egomu kasmasi için ekstra çabaya gerek duymam,duyanları da istediğim şekilde eleştirebilirim.
Ben kilolu hiç olmadım, olsaydım da zayıflayınca before/after şeklinde foto atma gereği duymazdım.
Ama empati kurup anlayabiliyorum.
Konu sahibi 19 yaşında bir kız.
Kim bilir ergenliği ne kadar zor geçti sosyalleşemedi vs.
Biraz empati kurun herkes sizin gibi değil
On numeraa yorumErkeklerin ne kadar ikiyüzlü o...u çocukları olduğunu görmüş oldun.
Türkan Şorayın filmi var Ediz Hunla kız bakımsızken herkes horluyor biraz giyinip kuşanınca herkes peşinde. İğrenç
İğrenmekte haklısın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?