İnsanların yargıları ve dış görünüşüm?

Sizin bana karşı zorunuz mu var? Fazla çirkinleşiyorsunuz. Konuyu hala ve hala okumamışınız. 10. Takımda yarisiyorum genelde forumu da sadece onun icin kullaniyorum yani onu oraya yazmam cok normal cogu cuma yarismacisinda görebilirsin. Fotografi da burdan merak edildigi, istendigi icin koyuyorum, koyucam da. Bu seni zerre ilgilendirmiyor. Kazen mümkünse konumda bana yönelik başka bir şey yazmasını istemiyorum. Kırıcı oluyor, çirkinleşiyor.

İşte durumu özetleyen bu. İstediğim bu objektif bakıs açısıydı teşekkür ederim

Kardeş anlıyoruz seni cımbızla yorum çekmiyoruz
Biz anlıyoruz Da sen kendini güzel anlat
Oyle de alıntılayıp atara bağlama :) herkes ıstedıgımı yazar bizim yorumumuz bu burası farklı yorumlardan oluşan bi köşe ise eleştiriye açık ol ki nitekim sana saygısızlık eden ben dahil kimse Yok .fotoyu motoyu Bırakta.. Milleti önemseme diyoruz sağlığın ıcın iyi olmuş işte daha ne

Rica ederim canim hep mutlu ol :)
Burayi da fazla sallama bazilari var sirf ariza cikarmak icin yaziyorlar her konuda oluyor bu gormezden gel olsun bitsin :))
Iyi haberlerini bekliyorum

Canım kusura bakma öncelikle kırdıysam ama bana da hak verin. Karşılaştığım muamele hiç de hoş değil. Herkes istediğini yazamaz. Karşısındakileri düşünmek zorunda mesela ben bunu yazarken seni kırmış olmaktan cekiniyorum.

Anladım haklısın senin fiziksel özelliğinle dalga gecen insanlardan kop
Hiç zayıflayamayan biri de olabilir istesede kilosunu vermeyen böyleleri yüzünden hayata küsen ..bilmiyorum güzelliğine güvenme bir sivilce yeter zenginliğine güvenme bir kıvılcım .. sözü ne kadar doğru ..
Ama insanın kalbi güzel olsun En önemlisi o
Ayrıca sağlık ıcın zayıfladın kendin ıcın zayıfladın
Kendine yeni bir sen yarattıysan çevrenide yeniden kurabilirsin
Çünkü onca kiloyu veren sen
Azimli olduğunun bir kanıtı seni kıran insanları çıkar at hemen su dakika
Tek basına dahi kalsan at gitsin benı bugünün ıcın degıl yarınım ıcın seven insan olmalı yarının ne getireceğini bilmiyorum çünkü

Yanlış alıntıladın beni sanırım? Ben bu savunmayı yapmanı icap ettirecek tek kelime yazmadım zira

Resim kaçıncı sayfada ? Merak ettim ben de bakayım

Resim kaçıncı sayfada ? Merak ettim ben de bakayım
Profilimdeydi kaldırdım şu an
Su serpti bu sözler şu anki ruh halimr :) çok teşekkür ederim o kadar haklısın ki...
Dün burdakilerden yola çıkarak çevremi değiştirme kararı aldim zaten

Profilimdeydi kaldırdım şu an

Su serpti bu sözler şu anki ruh halimr :) çok teşekkür ederim o kadar haklısın ki...
Dün burdakilerden yola çıkarak çevremi değiştirme kararı aldim zaten
Anlaştık :)) birbirimizi yanlış anlamışız degıstır tabi ya senet mi imzaladın omur boyu bunlarla goruscem diye :)

Herseyi gectimde bir anne nasıl kızı tombul diye utanir anlamadım isterse 100 kilo olsun o benim canım ömrüm herseyim

Karakterle alakası yok insanlar dışını begenmediginin iciyle ilgilenmez ne yazik ki. Siz kendinizi nasil iyi hissediyorsaniz oyle kalin sahte insanlari da gormus oldunuz boyle

Tamamen İnan'ın önyargısız fakat çevremde kilolu olup ciddi kilo vermiş insanlardaki gözlemimi yazacağım.
Sanırım kilo vermenin özgüveniyle kendinizi çok beğeniyorsunuz pek tabi ki bu insanların böyle konuşmasını gerektirmez kimse zayıf şişman çirkin güzel diye sınıflandırılmaz fakat kendinizi biraz sakinleştirin bence ve bu kadar takmayın.

Evet insanların davranışları farklı olabilir ama sizde abartıyor olabilirsiniz. Çok yakın arkadaşımda sizin gibi düşünüyor. Oda çok ciddi kilo verdi ve hep neden insanlar beni bu kadar beğeniyor aman şuda bana aşık olmuş. aman eskiden bu bakmazdı neden şimdi böyle diyor ve her seferinde onu sakinleştirip saçma düşündüğünü öyle olmadığını söylüyorum.

Malesef bir çok insan dış görünüşe önem veriyor ikili ilişkilerde hele keşke olmasa ama öyle. Çok kilolu olmak sağlık dışında dünyanın sonu değildi. Sakin olun sizi çok çok kıran öyle insanlardan uzak durun ama kendinizide bu kadar yüceltmeyin bence. Naçizane çevremdeki gözlemim bu.

Ohoo sen dunyadaki en zor seyi kilo vermeyi basaran birisi olarak bunlara mi takiliyorsun. Birak asikta olsunlar , hatta daglari bile delsinler.
Hee nolur kilo alirsan yine verirsin nolcak

Arkadaşlar yalnız şuna bi açıklık getirelim. Ben bu forumda 10. Takım Cuma Zayıflama Yarışması'ndayım. Konu sahibi olan arkadaş Cansu da benimle aynı yarışmada. Ve bana da, diğer arkadaşlara da, hatta kendisine de motivasyon amaçlı koydu o before after profil resmini. Bizim isteklerimiz doğrultusunda yaptığı bi şeydi o.

Sırf burda konu açıp size soru soracak diye neden kaldırmalıydı ki koymasını istediğimiz fotoğrafı?

Gerçi konu açmadan önce bana sorsa ben kaldırmasını söylerdim. Zira bu forumdaki kadınların konu sahiplerini nasıl düşman gibi görüp kavga çıkarmaya çalıştıklarını ondan daha iyi biliyorum.

"15 kiloyla aman aman değişmezsin ki" diyen arkadaşlar valla 2 kilo alınca veya verince bile hemen anlaşılıyor.
Seni tebrik ederim,ben de 13 kilo verdim yazın,gerçekten davranışlar değişti,hala vermem gereken 13 kilo var,onu verince ben de biliyorum gene davranışlar değişecek,insanlar daha çok saygı duyacak.
Yani ne diyeyim ki ben iyice soğuttular beni insanlar,kimseyle konuşmak bile istemiyorum.Ye kürküm ye misali...

insanların çoğu pakete önem veriyor. sen bunun için canını sıkma, kiloluyken de karakterine bakmıyorlardı şimdi de bakmıyorlar. elbet karşına karakterine bakan arkadaşlar ya da bir aşk çıkacaktır bir gün. sen kendine bakan, kendini geliştirmeye, kültürlenmeye çalışan bir insan ol. kendine hobiler falan bulmaya bak. kurslara git, etkinliklere git. yeni insanlarla tanışıp, yeni ortamlara gir. kendini o ortama hapsetme. karşına seni hakeden insanlar çıkacaktır elbet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…