Berrin 90 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 21 Şubat 2017 414 315 18 35 1 Mart 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Cansu-S #141 Etrafinizdaki insanlarin kalitesini gormussunuz. Onlari tanimak icin iyi firsat. Size kilonuzdan dolayi farkli davranmayanlarla samimi olun.
Etrafinizdaki insanlarin kalitesini gormussunuz. Onlari tanimak icin iyi firsat. Size kilonuzdan dolayi farkli davranmayanlarla samimi olun.
_Masalim_ ❤Herşey gönlümüzce olsun❤ Kayıtlı Üye 29 Kasım 2014 22.104 27.504 598 1 Mart 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Cansu-S #142 damdan .!.: Yalnız ben de 15 kilo aldım verdim ama kimse bana çok şişmanladın ya da zayıfladın muamelesi yapmadı Çok büyük kilolar değil ki bu Biraz kolun bacağın incelir bir hadi iki beden de pantolonun Yani altında ezilirim derken birden ay çok ince olunmaz 15 kg ile Genişletmek için tıkla... 15 kiloyu begenmiyomusunuz 60 kiloyla 75 kilolu ayni boydaki kadin ayni durur mu ?
damdan .!.: Yalnız ben de 15 kilo aldım verdim ama kimse bana çok şişmanladın ya da zayıfladın muamelesi yapmadı Çok büyük kilolar değil ki bu Biraz kolun bacağın incelir bir hadi iki beden de pantolonun Yani altında ezilirim derken birden ay çok ince olunmaz 15 kg ile Genişletmek için tıkla... 15 kiloyu begenmiyomusunuz 60 kiloyla 75 kilolu ayni boydaki kadin ayni durur mu ?
D damdan Nirvana Kayıtlı Üye 22 Mart 2012 26.997 62.934 798 Bursa 1 Mart 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Cansu-S #143 _Masalim_ .!.: 15 kiloyu begenmiyomusunuz 60 kiloyla 75 kilolu ayni boydaki kadin ayni durur mu ? Genişletmek için tıkla... Aynı durmaz da foto öncesi yazmıştım ben o yorumu Kimse bana çok kilo aldın ya da verdin demedi farklı davranmadı 15 kg ile Yalnız konu sahibi çok sıkılaşmış farklılaşmış eğer foto ona ait ise
_Masalim_ .!.: 15 kiloyu begenmiyomusunuz 60 kiloyla 75 kilolu ayni boydaki kadin ayni durur mu ? Genişletmek için tıkla... Aynı durmaz da foto öncesi yazmıştım ben o yorumu Kimse bana çok kilo aldın ya da verdin demedi farklı davranmadı 15 kg ile Yalnız konu sahibi çok sıkılaşmış farklılaşmış eğer foto ona ait ise