Yok kendimi anlatamamışım çünkü bu çok uzun bir süreçti. Kuzenlerim zamanında bi kafeye filan gittiğimizde 'aman dikkat sandalyeyi kırma' tarzında şakalar (!) yapan, 'aman cansuyu çagırma şimdi kafeyi de yer' diyen tiplerdi. Beni kolay kolay bi yere çagırmaz, fotoğraf çektiklerinde fotoğrafa almazlardı şimdi durum gerçekten tam tersi. Sizin dediğiniz gibi abartı bi değişim oldu... Bu da daha değersiz hissettiriyor.Ye kürküm ye sözünün ye ince belim ye versiyonu.
Ama yine de biraz abartı var sanki durumunuzda. Yani sırf zayıf olduğunuz için neden kuzenleriniz sizinle fotoğraf çekmek istesin ki? Yani angelina falan olmanız lazım bunun için. Siz de biraz zayıflamanıza fazla değer atfetmiş olabilirsiniz sanki ben böyle hissettim.
Çevrem rezil insanlar. İşte orda çok haklısınız. Kilo verirken sağlık için vermeye başlamıstım son kilolarım kaldı daha simdiden böyle ama işte insan ister istemez kilolu olunca hiçe sayılıp zayiflayinca değere binince kendi karakterini sorguluyorBenim de arkadaşım obez.Müthiş güzellikte ve orantıda bir yüzü var.Ama ona maalesef size eskiden davranıldığı gibi davranılıyor.
Tepkilere kızıp da yemeye başlama tekrar,sen de bir alemsin.Eskisi gibi davranmalarını mı istiyorsun.
Yaşın nedir bilmem ama daha küçük olduğun çevrenden belli oluyor ya da çevren rezil insanlardan oluşuyormuş.Onları değiştir önce.
Kilo vermedeki amacın ne idi o zaman?Davranışların değişmesi mi yoksa sağlığın ve görüntünü güzelleştirmek mi?
Hepsi olmuş işte.
Ayrıca kilo vermekle kendine verdiğin değeri ortaya çıkarttın.Diğerleri de değer vermeye başladı işte.
15 kilo olmak üzere.. Yagdan verdim şimdi profilime before after koyarim görebilirsinizKaç kilo verdiniz ki bu kadar değişim oldu.
İşte bende bundan üzülüyprumBende 78 kilolardaydim suan 56 kiloyum cevremde bole degisimler olmadi ben kiloluykende pesimden kosanlar olurdu degisen bisey olmadi yani hatta keske yuzumden kilo vermeseydim gene oyle tontis kalsaydım diyorum :)
Sende kafana boyle seyleri takma insanların sana nasıl davrandığı senin icin neden bu kdr önemli ki bende onu anlamadim. Guzelliginin keyfini cikar yasinin mutluluklarini yasa .
Yaşama öyle şeyler.Çevrem rezil insanlar. İşte orda çok haklısınız. Kilo verirken sağlık için vermeye başlamıstım son kilolarım kaldı daha simdiden böyle ama işte insan ister istemez kilolu olunca hiçe sayılıp zayiflayinca değere binince kendi karakterini sorguluyor
Duygusal yeme bozukluğu yasiyorum yani eskisi gibi olmak için yemiyorum canim...
Aah ah görebileceğin en saf insan benimdir. Yüzüme pat diye söylenmedikçe kolay kolay çıkarım yapamam annemde yüzüme demisti onu dedigi gün diyete girdim zaten ne yazik ki hicbiri kuruntu değil. Dedigin gibi çevrem belli oldu. Değiştirmem gerekmiş cevremiAslında bunlar senin kuruntun degilse. Sevinmen lazım. Işte bu fark ettigin insanlar hayatında tamda senin düşündügüm gibi kilona gorunusune parana deger veren insanlar. Bunlardan bir bir uzaklaşmalisın bence. Sana sen oldugun için değer vermeliler. Benimde kilolu arkadaşlarım var. Ama gerçekten adam gibi adamlar. Karakterli düzgün insanlar.
Ve o yüzden arkadaşımlar.
Ama senin arkadaşların sana böyle yaklasmıyormuş. Boşver sana birsey kazandırmaz bu insanlar.
Ama annenin davranışı hevesindendir.
Seninle bir yere gitmekten neden utansın. Sen oyle hissetmistirsin canım.
Fotoraftaki sizmisiniz15 kilo olmak üzere.. Yagdan verdim şimdi profilime before after koyarim görebilirsiniz
Degiştirmesen de onlara eskisi gibi değer verme.Aah ah görebileceğin en saf insan benimdir. Yüzüme pat diye söylenmedikçe kolay kolay çıkarım yapamam annemde yüzüme demisti onu dedigi gün diyete girdim zaten ne yazik ki hicbiri kuruntu değil. Dedigin gibi çevrem belli oldu. Değiştirmem gerekmiş cevremi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?