- 12 Temmuz 2006
- 3.531
- 2.071
- 698
Ben de sevmem şerbetli tatlı:)
Çok nadiren yerim
Bitter hiç mi hiç yemem yiyemem:)
Selam kızlar...
Yemek seçerim diyecek kadar bir sıkıntım yok ama genelde herkesin yediği şeyleri sevmediğimden problem oluyor.
Normalde insanlar en azından benim çevrem soğan sarımsak, maydanoz falan yemez... hani bunları anlıyorlar... bense et sevmem, çikolatalı şeylerden hoşlanmam hele çikolata parçası varsa hiç yemem, sevmem gibi...
Zaten az da yerim ama insanlardaki bu yedirme huyunu ve yemeyince bozulma huyunu anlamıyorum.
Yani size biri yemeğe gelse ve yemese çok mu bozulursunuz? Yahut 5 çeşit yapmışsınızdır 3'ünü sevmez ama 2'sini yer...
Ne zaman kayınvalideme gitsek 12 çeşitten aşağı yapmıyor. Hepsinden bir parça alsam bile şiştikçe şişiyorum, birinden almasam beğenmedin mi diye bozuluyor...
Annem de misal bunca yıllık annem et sevmediğimi bildiği halde yemeyince kızıyor. Kimsw bozulmasın diye yedikçe de 1 hafta midemin kendine gelmesini bekliyorum...
Bir yere gitmek istemiyorum sırf bu yüzden, özellikle arkadaşlara çaya falan gitsek gün gibi sofra kuruluyor. İnsanların ay rejimde misin, aman hiç de bişey yemedin, sana yapanda suç gibi söylemlerinden sıkıldım... nasıl davranmak gerek bilemiyorum.
Hhaha bayramlardaki çektiğim eziyetin haddi hesabı yok benim de. Nasıl bir cins olduğumu kısaca özetliyeyim: Ekmek yemem, unlu bir şey hiç yemem, şeker kullanmam, içinde şeker olan hiçbir şeyi yemem, pirinç yemem, patates yemem, soğan sarmısak yemem. Siz hayal edin gerisini.
Zorla baklava yedirmeye çalışanlar, bir taneden nolacak diyenler, yemeyince inatlıkla, gıcıklıkla suçlayanlar, psikolojik baskı yapıyorlar resmen. Bir kere yemeyeceğim dersem, yemem yani, keşke şunu anlasalar...
Hımm, ekmek ve unlu mamulleri yemiyorum. Ciddi manada ağzıma sürmüyorum, un tek besin kaynağı değil ki. Şekere gelince de kahvemi, çayımı şekersiz içiyorum. Bitter çikolata hariç, ağzıma şeker sürmem.Benimde yiyemediğim biçok şey var ama gerçekten ben sizin ne yediğinizi çok merak ettim..hani pirinci patatesi soğanı anlıyorumda, unsuz şekersiz nasıl oluyor..yanlış anlamayın cidden merak ettim sadece..
Meyve yiyorum, ama günde 1 porsiyonu aşmamak şartıyla. Şekerden kastım çay şekeri, hiç kullanmadığım.Bi rahatsızlık nedeniyle değilde tercih ettiğiniz için bu beslenme şeklini benimsemeniz ne güzel.. unsuz bişey düşenemedim ne bileyim meyve geldi sadece aklıma.ama onda da şeker var:) ..önceleri bende şekerli şerbetli gıdalar,balık,kırmızı ve beyaz et tüketmekte zorlanıyodum..zamanla aştım..şuan kısmende olsa tüketebiliyorum..sizin beslenme şekliniz hem bana çok ilginç imkansız gibi geldi hemde böyle hani fresh sağlıklı rahat geldi hoşuma gitti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?