- 4 Kasım 2024
- 1.312
- 378
- 43
- 25
- Konu Sahibi dahadogurmam12
Daha önce de buraya bu konuyu açmıştım şöyle bir durum var arkadaşlar benim kızım 14 ay 13 günlük bugün tam ..ve hala yürümüyor 15 gün öncesine kadar ayakta durmaya bile korkuyordu ayakta durmaya Alıştırdım Ayakta duruyor bir elinden tutarsam yamuk yumuk da olsa yürüyor iki elinden tutarsam da bana doğru gelip yürüyor koltuklara tutunup kalkıyor sıralıyor kendi kalkıyor yani koltuklara tutunup ama kendi ayağa kalkmıyor tek başına ayağa kalkmıyor. Ancak ben dikersem kalkıyor dediğim gibi sıralıyor her yere tutunup kalkıyor ama maalesef ayağa diktiğim zaman kendi adım atmıyor çok korkuyor Yani bir kere attırdık adım, koltuğa doğru iki adım attı kendisi fakat onunla kaldı daha da adım atmıyor ve insanlar sürekli bir problemi olabilir gibi şeyler söylüyorlar yürüme sınırının 18 ay olduğunu biliyorum fakat insanların yorumları çok canımı sıkıyor ona yardım etmek için sık sık ayağa dikip koltuğa sevdiği bir oyuncağı koyup gel gel diyorum ama asla kendi adım atmıyor elinden tutarsam yürüyor ben ne yapmalıyım sizce nasıl bir yol izlemeliyim kendi haline mi bırakmalıyım daha çok mu uğraşmalıyım bu konuyu çok kafama takmaya başladım insanlar da ayrıca canım sıkıyorlar