İNSANLARLA ANLAŞAMIYORUM

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Psikoloğa gitmeyin o zaman. bir iki arkadaş edinin, bu daha ucuz. Emin olun daha ucuz, bir demlik çay ve kendi ellerinizle hazırlayacağınız kurabiye ve böreğe bakar.
Canım benim böreği yerler kahveyi çayıda içerler arkanı döndüğün anda seni çekiştiriyorlar anladın mı? Toz pembe arkadaşım

Canım benim eskileri karıştırarak trolleme şu mubabbeti boş yapmasan artık samimi sohbet iletişim hani var ya? Sıkılmaya başladım artık.Bu zehir hafiyelik yapmandan kendince
Sohbet muhabbet topiği değil bdv burası

Benim çok arkadaşım var zaten 😉 hatta kaçıyorum bazen görüşmemek için
Serenay bunlar bizi trollüyor sohbette gözleri yok anlamaya çalıştıkları hiç yok herkes ayrı telden ego kasıyor zaten böyleleri sebep insanlar birbiriyle anlaşamıyor

Canım benim böreği yerler kahveyi çayıda içerler arkanı döndüğün anda seni çekiştiriyorlar anladın mı? Toz pembe arkadaşım
Çevreni değiştir 🤷🏻‍♀️ benim akrabalarım böyle, anlaşamıyorum.

Ama arkadaş çevrem var, zıtlaşıyoruz bazen ama, kusurlarımı, hatalarımı bana söylüyorlar. Ben de kendimi eleştiriyorum, hatalarımı görüyorum ve kendimi düzeltmeye çalışıyorum.

Eleştiriye açık olunca da üzerine çullanan insanlar var ama ya
Benim çok basit konularım oldu, beni çok eleştirenler oldu. Ama saldırmadım açıklamaya çalıştım. Konu sahibi direkt konudan gidin vs diyor. Pek eleştiriye açık gibi gelmedi bana.

Neden mi?
Yazdığınız mesajlar anlaşılmıyor.
Size gayet iyi niyetle öneri sunan üyelere gereksiz çıkışlarda bulunuyorsunuz.
Genel yorumum bir insan etrafındaki herkesle iletişim sorunu yaşıyorsa, onda problem vardır. Herkes kötü bir tek siz iyi olamazsınız.

Rica ederim insanlardan çok karakter beklediğini düşünüyorum insanlar biraz affedersin bit yavrusudur. (y. İle başlayıp K ile biten )

Herkes herkesle genelde çıkar için görüşür. Birbirlerine muhtaçtır insanlar. Sosyalleşmek için insanlara muhtacız. O yüzden mükemmel dost arama. Kakara kikiri yap geç işte.
İnan ki ceza almayacağını bilse çoğu kişi arkadaşlarını boğazlar.

Benim çok arkadaşım var zaten 😉 hatta kaçıyorum bazen görüşmemek için
Şu üstteki yazıyı yazanın arkadaşının, bir seveninin olacağını sanmıyorum.

Çevreni değiştir 🤷🏻‍♀️ benim akrabalarım böyle, anlaşamıyorum.

Ama arkadaş çevrem var, zıtlaşıyoruz bazen ama, kusurlarımı, hatalarımı bana söylüyorlar. Ben de kendimi eleştiriyorum, hatalarımı görüyorum ve kendimi düzeltmeye çalışıyorum.
Böyle olsunlar canımı yesinler ama malesef afedersin ama kaşı gözü ayrı oynuyor dün nefret edip bugün canım diyorlar,çevremi 10 yıldır değiştiremediğim için malesef böyle saçma sapan durumlar oluşuyor

Neden mi?
Yazdığınız mesajlar anlaşılmıyor.
Size gayet iyi niyetle öneri sunan üyelere gereksiz çıkışlarda bulunuyorsunuz.
Genel yorumum bir insan etrafındaki herkesle iletişim sorunu yaşıyorsa, onda problem vardır. Herkes kötü bir tek siz iyi olamazsınız.
Herkesle yaşamıyorum,ama genel olarak insanların karakter sorunlarıno diğerleri gibi belkide sizler gibi görmezden gelemiyorumdur olamaz mı ? Bu arada pek bir iyi niyet göremedim eleştiriden başka buna sizde dahilsiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X