Is arkadasim degil. Hayatta ilk kez gordugum birisi. Evli oldugu soylemedim bile.Ne varki bunda iş arkadasın soncta
Bugunlerde kendimi sorgular oldum. Insanlar bana alttan alta istedikleri herseyi sorabiliyor ve ben bunu sonradan dusununce anlayabiliyorum.
Bugun is icin araziye gittik. Sirkette calisanlarin kontrolorlugu gibi birsey deyim. Benim yaslarimda oldugunu tahmin ettigim erkek bir muhendis vardi. Dort bes kisi yemek yedik isi yaptik araziye gittik oturduk cay ictik filan. En son ayrilacagiz biz kuruma donecegiz. O kisi dedi ki ayakustu size de zor oluyordur eviniz uzakta boyle dedi. Yeni atandigimi soylemistim sadece. Efendim dedim. Sizin icin de zor karsi taraf icin de zordur dedi. Baktim sadece. Evli degil misiniz dedi. Evet evliyim dedim. Esimin isini kac yillik evli oldugumuzu sordu ve ben tek tek soyledim. Birisi bana dur desin arkadaslar. Konusurken sacma gelmiyor ama simdi ne alaka niye sordu neden anlattim diyorum. Kendime sinirleniyorum cok.
Bu kisi is arkadasim degil. Ilk kez gordugum birisi.
Ben de tam olarak bu cikarimi yaptim. Konuyu acma sebebin de buydu ama ne var demis arkadaslar. Belki de ben yanlis anladim. Ama evli oldugumu soylemedigim birisi neden karsi tarafa da zor olurdur der ki. Evli degil misiniz diye sordu zaten sonra. Ona ne? Hadi sordu diyelim kac yillik evli oldugumdan ona ne?Ağzınızı aramış zarf atacakmış olmamış baştan evliyim diyince bu sefer anlaşılmasın gibisinden kıvırmak için gibi hani öyle saçma gelen sorular sormuş olabilir.
E tamam işte önce zarf atmış,hayatınızda biri var mı yok mu diyeBen de tam olarak bu cikarimi yaptim. Konuyu acma sebebin de buydu ama ne var demis arkadaslar. Belki de ben yanlis anladim. Ama evli oldugumu soylemedigim birisi neden karsi tarafa da zor olurdur der ki. Evli degil misiniz diye sordu zaten sonra. Ona ne? Hadi sordu diyelim kac yillik evli oldugumdan ona ne?
Ban yemeyi göze alarak yazıyorum geçen instagram'da bir foto gördüm erkek kıza selam veriyor kız hemen sözlüğe girip arkadaşlar toplanın bu gün taciz edildim olayı anlatıyorum yazıyor okur okumaz gözümün önüne geldiBugunlerde kendimi sorgular oldum. Insanlar bana alttan alta istedikleri herseyi sorabiliyor ve ben bunu sonradan dusununce anlayabiliyorum.
Bugun is icin araziye gittik. Sirkette calisanlarin kontrolorlugu gibi birsey deyim. Benim yaslarimda oldugunu tahmin ettigim erkek bir muhendis vardi. Dort bes kisi yemek yedik isi yaptik araziye gittik oturduk cay ictik filan. En son ayrilacagiz biz kuruma donecegiz. O kisi dedi ki ayakustu size de zor oluyordur eviniz uzakta boyle dedi. Yeni atandigimi soylemistim sadece. Efendim dedim. Sizin icin de zor karsi taraf icin de zordur dedi. Baktim sadece. Evli degil misiniz dedi. Evet evliyim dedim. Esimin isini kac yillik evli oldugumuzu sordu ve ben tek tek soyledim. Birisi bana dur desin arkadaslar. Konusurken sacma gelmiyor ama simdi ne alaka niye sordu neden anlattim diyorum. Kendime sinirleniyorum cok.
Bu kisi is arkadasim degil. Ilk kez gordugum birisi.
Oyyy hobileri sorsa mazallah düşünemiyorum.Ban yemeyi göze alarak yazıyorum geçen instagram'da bir foto gördüm erkek kıza selam veriyor kız hemen sözlüğe girip arkadaşlar toplanın bu gün taciz edildim olayı anlatıyorum yazıyor okur okumaz gözümün önüne geldiiş arkadaşı sohbet etmiş işte ne yapsın hobilerini fobilerini mi sorsun
Konuyu gördükçe gülme geliyor yaOyyy hobileri sorsa mazallah düşünemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?