• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnsanlarla Sınırları Çizmek

TeraziHanim

Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2017
182
108
18
32
Merhaba, özellikle iş yerlerinde vs olur ya böyle ortalığı durduk yere karıştırıp ona sevinen tipler , onlardan kendinizi nasıl kolluyorsunuz? Ben mesela iş dışında insanlarla muhabbet etmemeye çalışıyorum çünkü muhakkak ortalığı karıştıran teyzeler vs oluyor, mesela işinizi gerçekten iyi yapıyorsanız bir şekilde özel hayattan girmeye çalışıyorlar masum numarası yapıp, yönetime şikayet etsek onlarda çok yaptırım uygulamıyor ki internetten gördüklerim üzere hemen her iş yerinde böyle tipler var sanırım, ne yapılması gerek sizce ?

evet her iş yerinde var.
ne yapıyorlar mesela şikayet ettirecek kadar önce onu anlat çünkü ters tepebilir sana

evet her iş yerinde var.
ne yapıyorlar mesela şikayet ettirecek kadar önce onu anlat çünkü ters tepebilir sana
Ya mesela diğer konuda da açtım, doğru insan konusunda sürekli ama sürekli her boş anda yok mu biri diyorlar, böyle çarpık gülümsemeyle yapar ya kötü kalpli kadınlar, onun dışında sürekli hepsi birbirinin arkasından konuşuyor, şefe biz çok çalışıyoruz diyorlar, lak lak yapmaktan ortaya iş çıkmıyor vs , sonra fazla mesaiye kalınmak durumunda kalınıyor, ama kalan arta zamanlarda sürekli özel hayata girme çabası ben özellikle anlatmıyorum soyutladım ortamdan , onlarda iyice farkındalar, daha çok sormaya başlıyorlar.

sakın anlatma zaten en doğrusunu yapıyorsun
bana annemin arkadaşları hep sorardı , kendi çocukları evlendikten sonra iyice artmaya ve baskı oluşmaya başladı.
ama bu kadınlarda hep toplanıp kocalarından dert yananlar.
bende bir gün gayet sakin bir şekilde geldiğinizden beri kocalarınızı yerden yere vuruyorsunuz belli ki mutsuzsunuz -ki zaten söylüyorlar şu veya bu sebepten mutlu olmadıklarını- ben evlenipte niye başımı yakayım Allah aşkına bekarlık sultanlıktır demiştim. bir daha kimse bişey diyememişti evleniyorum dediğimde de şaka yaptığımı sandılar artık nasıl korkuttuysam :KK54:
patron görüyor mu bu durumu yani çok büyük ihtimalle görüyor benden söylemesi ama nerde böyle fitne fesat bir insan var onları tutar patronlar çünkü patrona yaranmak için illa birinin bir noksanını anlatıp satarlar o kişiyi.

senin ilk etapta yapacağın bilmem ne hanım veya işte abla iş yerinde nasıl hitap ediyorsanız birbirinize siz beni sürekli böyle sıkıştırdığınıza göre evliliğiniz çok güzel heralde çünkü ben daha evliiliğinde mutlu olan göremedim de sonra ne şanslısınız de. orada bir durur zaten yada iyice offf aman şöyle mutluyum böyle mutluyum der. o zaman da istisnalar kaideyi bozmaz ya ben böyle çok mutluyum valla de. sen bir dene devam ederiz sonra geliştirmeye :)
ama ilk etapta şikayet yoluna gitme bu sefer daha çok kuyunu kazarlar hem tetikte ol hem de çok minnoş görün onları çok sevdiğini sansınlar ;)

sakın anlatma zaten en doğrusunu yapıyorsun
bana annemin arkadaşları hep sorardı , kendi çocukları evlendikten sonra iyice artmaya ve baskı oluşmaya başladı.
ama bu kadınlarda hep toplanıp kocalarından dert yananlar.
bende bir gün gayet sakin bir şekilde geldiğinizden beri kocalarınızı yerden yere vuruyorsunuz belli ki mutsuzsunuz -ki zaten söylüyorlar şu veya bu sebepten mutlu olmadıklarını- ben evlenipte niye başımı yakayım Allah aşkına bekarlık sultanlıktır demiştim. bir daha kimse bişey diyememişti evleniyorum dediğimde de şaka yaptığımı sandılar artık nasıl korkuttuysam :KK54:
patron görüyor mu bu durumu yani çok büyük ihtimalle görüyor benden söylemesi ama nerde böyle fitne fesat bir insan var onları tutar patronlar çünkü patrona yaranmak için illa birinin bir noksanını anlatıp satarlar o kişiyi.

senin ilk etapta yapacağın bilmem ne hanım veya işte abla iş yerinde nasıl hitap ediyorsanız birbirinize siz beni sürekli böyle sıkıştırdığınıza göre evliliğiniz çok güzel heralde çünkü ben daha evliiliğinde mutlu olan göremedim de sonra ne şanslısınız de. orada bir durur zaten yada iyice offf aman şöyle mutluyum böyle mutluyum der. o zaman da istisnalar kaideyi bozmaz ya ben böyle çok mutluyum valla de. sen bir dene devam ederiz sonra geliştirmeye :)
ama ilk etapta şikayet yoluna gitme bu sefer daha çok kuyunu kazarlar hem tetikte ol hem de çok minnoş görün onları çok sevdiğini sansınlar :KK66:
Süper :) Haklısınız.

Ben bu insanlara pislik gibi davranirim.
Yani kötü hicbir sey yapmam ama mesela; gülmem, zorunluluk disinda konusmam, bana takilma cesaretini bulmuslarsa kafami bile kaldirip bakmam, benim oturdugum masaya gelmislerse asla sohbete girmem, goz kontagi kurmam.
Ama asla laf dalasina da girmem, birilerine sikayet edecek kadar onemsemem bile. Bir is konusmak zorunda oldugumda yuz yüze bakabiliriz ama asla 1 adim sonrasını kurmam. Zaten boyle davrandıkça davrandikca karsi taraf ister istemez bir sure sonra muhabbetini kesiyor. Sadece is konusuyor.

Her isyerinde var evet
Sokaktaki iki kisiden biri o dediklerinizden hatta ;) hic bir sey yapmiyorum. Bana sarmadan duramaz oyle tipler ama karsilarinda insan yerine duvar bulunca sasirip geri donuyorlar hahahaha

bizim iş yerinde bu teyzelerin erkek versiyonu var. düşman başına. iş harici konuşmamaktan başka yapacak bişey yok.

Valla böyle insanlar iyi niyetten, kibarlıktan, güler yüzlülükten anlamazlar. Az konuş, sert ol, ciddi dur.
Benim küçüklüğümden beri lakabım Nemrut'tur. Eşim de suratsızım benim der :KK70: halbuki ben ciddiyim :işsiz: böyle olunca pek cesaret edemiyorlar.
Kimseye de özel hayatını anlatma, sadece iş arkadaşların için geçerli değil.

bizim iş yerinde bu teyzelerin erkek versiyonu var. düşman başına. iş harici konuşmamaktan başka yapacak bişey yok.

+1
Erkekler daha fena.
Şefimiz, kaşlarını mı aldırdın sende bi değişiklik var, ay onun saçları yağlanmış, berikinin kocası ne garip tip diye sürekli milletin özel hayatıyla ilgili dedikodu yapar. Kadınların adı çıkmış sadece.

+1
Erkekler daha fena.
Şefimiz, kaşlarını mı aldırdın sende bi değişiklik var, ay onun saçları yağlanmış, berikinin kocası ne garip tip diye sürekli milletin özel hayatıyla ilgili dedikodu yapar. Kadınların adı çıkmış sadece.

yok bu öyle şeylerle gelemez. daha çok işle ilgili suçlarını başkaları üzerine atar ya da gereksiz yere ortalık karıştırıp gerilim yaratır.

aynı zamanda ankarada bi kadınla evli olup iki farklı şehirde de dostu vardır. masaja gider. sonra da hacı hocayım diye geçinir.

Özel hayatımı anlatmıyorum, kimseyle ne iyi ne kötü oluyorum, iş yerinde birbirlerine aksama kadar tatlım bebisim diyen gruplaşma cabasinda olan yapmacik insanlardan özellikle uzak durup mesafeli oluyorum. Insanların mutsuzluğuyla mutlu olacak zayıf tarafını bilip ordan vurmaya çalışacak o kadar kötü insanlar var ki o yüzden ozelimi anlatmamak en özen gösterdiğim konu

Surat asın. Saçma sapan soru sorduklarında surat asın, ters cevap verib ya da hiç vermeyin. Ama doğru soruları sorduklarında, hal hatır sormada falan gülümseyin. Onlar da sınırlarını bilir.

Back
X