sakın anlatma zaten en doğrusunu yapıyorsun
bana annemin arkadaşları hep sorardı , kendi çocukları evlendikten sonra iyice artmaya ve baskı oluşmaya başladı.
ama bu kadınlarda hep toplanıp kocalarından dert yananlar.
bende bir gün gayet sakin bir şekilde geldiğinizden beri kocalarınızı yerden yere vuruyorsunuz belli ki mutsuzsunuz -ki zaten söylüyorlar şu veya bu sebepten mutlu olmadıklarını- ben evlenipte niye başımı yakayım Allah aşkına bekarlık sultanlıktır demiştim. bir daha kimse bişey diyememişti evleniyorum dediğimde de şaka yaptığımı sandılar artık nasıl korkuttuysam

patron görüyor mu bu durumu yani çok büyük ihtimalle görüyor benden söylemesi ama nerde böyle fitne fesat bir insan var onları tutar patronlar çünkü patrona yaranmak için illa birinin bir noksanını anlatıp satarlar o kişiyi.
senin ilk etapta yapacağın bilmem ne hanım veya işte abla iş yerinde nasıl hitap ediyorsanız birbirinize siz beni sürekli böyle sıkıştırdığınıza göre evliliğiniz çok güzel heralde çünkü ben daha evliiliğinde mutlu olan göremedim de sonra ne şanslısınız de. orada bir durur zaten yada iyice offf aman şöyle mutluyum böyle mutluyum der. o zaman da istisnalar kaideyi bozmaz ya ben böyle çok mutluyum valla de. sen bir dene devam ederiz sonra geliştirmeye :)
ama ilk etapta şikayet yoluna gitme bu sefer daha çok kuyunu kazarlar hem tetikte ol hem de çok minnoş görün onları çok sevdiğini sansınlar