- 24 Kasım 2017
- 182
- 108
- 18
- 32
- Konu Sahibi TeraziHanim
-
Ya mesela diğer konuda da açtım, doğru insan konusunda sürekli ama sürekli her boş anda yok mu biri diyorlar, böyle çarpık gülümsemeyle yapar ya kötü kalpli kadınlar, onun dışında sürekli hepsi birbirinin arkasından konuşuyor, şefe biz çok çalışıyoruz diyorlar, lak lak yapmaktan ortaya iş çıkmıyor vs , sonra fazla mesaiye kalınmak durumunda kalınıyor, ama kalan arta zamanlarda sürekli özel hayata girme çabası ben özellikle anlatmıyorum soyutladım ortamdan , onlarda iyice farkındalar, daha çok sormaya başlıyorlar.evet her iş yerinde var.
ne yapıyorlar mesela şikayet ettirecek kadar önce onu anlat çünkü ters tepebilir sana
Süper :) Haklısınız.sakın anlatma zaten en doğrusunu yapıyorsun
bana annemin arkadaşları hep sorardı , kendi çocukları evlendikten sonra iyice artmaya ve baskı oluşmaya başladı.
ama bu kadınlarda hep toplanıp kocalarından dert yananlar.
bende bir gün gayet sakin bir şekilde geldiğinizden beri kocalarınızı yerden yere vuruyorsunuz belli ki mutsuzsunuz -ki zaten söylüyorlar şu veya bu sebepten mutlu olmadıklarını- ben evlenipte niye başımı yakayım Allah aşkına bekarlık sultanlıktır demiştim. bir daha kimse bişey diyememişti evleniyorum dediğimde de şaka yaptığımı sandılar artık nasıl korkuttuysam
patron görüyor mu bu durumu yani çok büyük ihtimalle görüyor benden söylemesi ama nerde böyle fitne fesat bir insan var onları tutar patronlar çünkü patrona yaranmak için illa birinin bir noksanını anlatıp satarlar o kişiyi.
senin ilk etapta yapacağın bilmem ne hanım veya işte abla iş yerinde nasıl hitap ediyorsanız birbirinize siz beni sürekli böyle sıkıştırdığınıza göre evliliğiniz çok güzel heralde çünkü ben daha evliiliğinde mutlu olan göremedim de sonra ne şanslısınız de. orada bir durur zaten yada iyice offf aman şöyle mutluyum böyle mutluyum der. o zaman da istisnalar kaideyi bozmaz ya ben böyle çok mutluyum valla de. sen bir dene devam ederiz sonra geliştirmeye :)
ama ilk etapta şikayet yoluna gitme bu sefer daha çok kuyunu kazarlar hem tetikte ol hem de çok minnoş görün onları çok sevdiğini sansınlar
bizim iş yerinde bu teyzelerin erkek versiyonu var. düşman başına. iş harici konuşmamaktan başka yapacak bişey yok.
+1
Erkekler daha fena.
Şefimiz, kaşlarını mı aldırdın sende bi değişiklik var, ay onun saçları yağlanmış, berikinin kocası ne garip tip diye sürekli milletin özel hayatıyla ilgili dedikodu yapar. Kadınların adı çıkmış sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?