İnsanlarla yemek yiyemiyorum :(

limonbanyosu

Sabır,bilgeliğin yoldaşıdır
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2018
2.059
631
123
İnsanlarla yemek yiyemiyorum midemi bulandırıyolar en çok abim ve babam,babam o kadar çirkin yiyor ki anlatamam ağzını garip garip şekillere sokuyo diliyle bir şey yapıyor krem peyniri dudaklarına bulaştırıyor höpürdetiyor şapırdatıyor kısaca küçük çocuk gibi yemek yiyor abim ise bu huyunu sonradan çıkardı höpürdetiyor ayrıca kaşığı dirilişte dizisindeki adamlar gibi tutuyor yemek yiyemiyorum onlar yüzünden babam öğle yemeğine geliyor sırf erken kalkıp ondan önce yiyorum babam sofrada çok konuşuyor eleştiriyor sürekli ben çok konuşmadan hazetmem migrenim olduğu için sese gelemem mesela diyelim akrabaya falan gittik ya da köye o kadar iğrenç yiyorlarki elleriyle ekmeği ağzına sokuyolar ağzında ekmek varken konuşup saçıyorlar hele babaannem bir kaç gün bizde kaldı asla yemek yiyemedim aç aç dolaştım napıcam benm

Bu bir hastalık insanları uyarın ama gerekiyorsa tedavi de olun.

Bende de ayni takinti var malesefki

yemek sesine hassasiyet yaygın bir hastalık. bende de var; o yüzden sesli yemek yiyen insanlarla beraber yemek yiyemiyorum hatta tahammül edemeyip bir şekilde ortamdan kaçıyorum. insanları bu konuda uyarma; kaç yaşına gelmiş insanlar artık alışkanlıklarını değiştirmezler. sen kendini geri çekmeye bakacaksın. ortak sofralarda yemeyeceksin mesela. ben genelde yemekli toplantılardan önce atıştırıp gidiyorum; hem bireylerin azıcık ucundan yiyip ortamı bozmuyorum hem de kendim aç kalmıyorum

Ablacim Senin biraz piskolojin bozuk gibi geldi bana .. bugün ard ardina actigin konulara bakacak olursak ..

5-6 yıl sonra bu konuyu tekrar oku :) umursamayacaksın bile.
ne dertler veriyor dünya insana...
ben de hazzetmem iğrenç bulurum ağız şapırtısını ama babaya kızılmıyo ya.
Bayramda memleketime gitmiştim ..oradan köye falan gittik hani sofrada 20 kişi oturduğumuz oldu...yemekte falan emin olun bir kişinin bile ağzını duymadım ... Şapurdatmadıkları için değil benim kafamda 40 türlü dert olduğu için ...

Yumurta kabuğunu beğenmemiş ben tiksinirim ama babam öyle yese tiksinmezdim sanırım. Belli yaşa gelmiş insan bu konuda değişmez. Biraz alışmaya çalış bence

Bazıları cidden feci yemek yiyor ya
Ozellikle yaşını başını almış insanlar,bu benim de dikkatimi çekti
Aklını oyalamaya bak yani başka ne yapilir?
Kac yasinda insanlar dediklerini takmaz
Gerçekten babamı görseniz o sofradan çığlık atarak kaçarsınız kahvaltıda yanına bir gittim simit susamı dudaklarının kenarında krem peynir çocuk gibi ağzına dağılmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…