İnsanlarla yemek yiyemiyorum :(

Kulak tıkacı tak

Hadi ağız şapırtayma neyse de abinin kaşık tutuşuna bile taktıysan bazı şeyleri abartıyorsundur.

Annem biz çocukken kızıp sofradan kalkınca "keyfin bilir ekmeğe küsen çabuk barışır" derdi. Barışırdık valla..

Ya ne tatlı ne içten bir anlatım bu. Bana yaşattın adeta! O sofradaydım bir an. (Bir de sesli güldüm)
Taktıkça o sesler büyür. Battıkça batar. Başka şeylere odaklan yemek yerken. Tv falan aç ne bileyim. Ahahahaaa yine güldüm. Diliyle napıo naapıo?!!!!

Gerçekten babamı görseniz o sofradan çığlık atarak kaçarsınız kahvaltıda yanına bir gittim simit susamı dudaklarının kenarında krem peynir çocuk gibi ağzına dağılmış

Allah o babayı hastalanıp da senin eline düşürmesin ne diyeyim.

Diş problemi olan insanlarda olur o..

Şaşırmamak gerekiyor aslında.. O şekilde kimin yanında yeseler insanın önce bi midesi bulanır yani eğer anlamıyorlar küsüyorlar laf yapıyorlarsa onların yanında yemek yememeye devam edeceksiniz başka çözüm var mı bilemicem..

Ben bu kısma takıldım, ekmek ağza nasıl sokulurki başka?
Yemeğe oturduğunuzda karşınızdakine bakmamaya çalışın, dikkatinizi farklı yere yönlendirin
Öyle değil dürüm dediğimiz şeyi yapıp onu hamster gibi ağızlarına sıkıştırıyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…