İnsanlarla yemek yiyemiyorum :(

Laflarınıza dikkat edin babamın başına öyle bir şey gelse allah korusun nasıl yediğini mi düşünücem

Hıhı kesin öyledir.
Ben niye dikkat edeceğim tatlım? sen ne düşündüğüne dikkat et asıl.
Babasını gıyabında bu kadar insan karşısında rencide eden ben değilim ki sensin..

Misofonya olabilirsiniz.

Bu bir hastalık insanları uyarın ama gerekiyorsa tedavi de olun.
Neden,düzgün yemek yesinler istediği için mi?Benim de hiç tahammülüm yoktur ekmek lokmasını gırtlağına kadar itenlere,yemeklerin sindiriminin başladığını görmeye
Görgü kuralları lüks değildir,eskiden de vardı,adabı muaşeret derlerdi.
Ailemde öyle görmedim şükür ki,ama insanlara karıştıkça ne naiflikten kırılan kadınların ağzının kapanamadığını,asaletten ölecek kızların kaşığı şakır şukur ağzına sokup çıkardığını gördüm.
Çocuklarımda da dikkatli davrandım bu yüzden,devlet başkanıyla yemek yeseler bir görgüsüzlükleri olmaz sofrada.
Zor değil,herkes yapabilir,biraz dikkat sadece...

bende de bu takinti kucuk yaslardan beri var.benimki dayanilamayacak seviyede o yuzden boyle agiz sapirdatarak yemek yiyen biriyle asla yiyemem.benim babamda boyle yerdi o yuzden ben asla onunla yemek yemezdim ac degilim derdim.

Ekmek konusuna takanlar öyle değil yufka ekmek arasına bir atıştırmalık koyup dürüm yapıyorlar ya onu hamster gibi ağızlarına tıkıştırıyorlar yavaş yavaş yemiyorlar

Bence sen takinti haline getirdigin icin gözüne batıyor senin. Tabi agiz sapirtadmaya karşıyım sevmem,uyarırım abimle babam olsa yapan. Sende uyar. Yemek yerken yemege odaklan. Insanlar nasil yiyor diye düşünme ve bakma

Kaşık ağza sokulmaz mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…