- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.595
- 798
- Konu Sahibi limonbanyosu
-
Neden en cok nereye guldunuz diye anket yapmadiniz? Buraya gulmekten karnim agridi anca yorum yapabildim vallakaşığı dirilişte dizisindeki adamlar gibi tutuyor
Laflarınıza dikkat edin babamın başına öyle bir şey gelse allah korusun nasıl yediğini mi düşünücem
Elizabeth kraliyet ailesindeyim :))
Elizabeth kraliyet ailesindeyim :))
YaaÖyle değil dürüm dediğimiz şeyi yapıp onu hamster gibi ağızlarına sıkıştırıyolar
Neden,düzgün yemek yesinler istediği için mi?Benim de hiç tahammülüm yoktur ekmek lokmasını gırtlağına kadar itenlere,yemeklerin sindiriminin başladığını görmeyeBu bir hastalık insanları uyarın ama gerekiyorsa tedavi de olun.
Şu kısmı anlayamadım. Bende ekmeği elimle ağzıma sokuyorumelleriyle ekmeği ağzına sokuyolar
Öyle değilŞu kısmı anlayamadım. Bende ekmeği elimle ağzıma sokuyorumbaşka uzuv kullanan varmı ki
Neden,düzgün yemek yesinler istediği için mi?Benim de hiç tahammülüm yoktur ekmek lokmasını gırtlağına kadar itenlere,yemeklerin sindiriminin başladığını görmeye
Görgü kuralları lüks değildir,eskiden de vardı,adabı muaşeret derlerdi.
Ailemde öyle görmedim şükür ki,ama insanlara karıştıkça ne naiflikten kırılan kadınların ağzının kapanamadığını,asaletten ölecek kızların kaşığı şakır şukur ağzına sokup çıkardığını gördüm.
Çocuklarımda da dikkatli davrandım bu yüzden,devlet başkanıyla yemek yeseler bir görgüsüzlükleri olmaz sofrada.
Zor değil,herkes yapabilir,biraz dikkat sadece...
Kaşık ağza sokulmaz mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?