İnsanlık Kabahat Mi Gerçekten?

Kesinlikle katılıyorum. Beni anladığınız için teşekkürler. İnsanlar ne kadar kötü niyetli olmuş gerçekten. Bazı arkadaşlar yazmış,dedikodu malzemesi mi arıyorsun diye. O kız orada öyle bir durumdayken ben dedikodu malzemesi arasam insan olduğumdan şüphe ederim zaten.

Sırf yorum yapmış olmak için yazmayın?
Güzel dille açıklayanda kabahat.
Burada sana laf anlatan herkes senden büyük.
Sen bu dille daha çok terslenirsin.

Sırf yorum yapmış olmak için yazmayın?
Güzel dille açıklayanda kabahat.
Burada sana laf anlatan herkes senden büyük.
Sen bu dille daha çok terslenirsin.
Bütün konularımda benim aleyhime olan tüm yorumları beğeniyorsunuz. Merak ettim, beni ne kadar tanıyorsunuz acaba?

o an ruh hali kötüydü demek ki bazen hepimiz yapabiliyoruz bunu çünkü aşırı birikme sonucu oluyo o da sanırım acısını bu sekılde patlayarak cıkarmıs bosver uzme kendını ınsanlık olur oyle seyler :)

beti benzi attı diyorsunuz belli ki canı gerçekten çok sıkılmış
ama anlatmak o anda paylaşmak istememiş
bazı insanlar -misal ben- acımı ilk önce kendim yaşayıp hazmedip paylaşmayı severim ilk anda kimseye anlatmam
evet kaba davranmış ama siz de çok ısrarcı olmuşsunuz
bi kere sordunuz yok bişe dedi bence tekrar tekrar sormamalıydınız
onun tavrı da hatalı ama o anki üzüntüsüne verin bence
üzgün olunca insanlar tepkilerinde aşırıya kaçabiliyorlar

bir kere sormuşunuz yok birşey demiş demekki canını sıkan ama size anlatmak istemediği bir mevzu var ortada neden ısrarla sormaya devam ettiniz ki?
ben sizi hatalı gördüm bana da ısrarla sorsalar bende terslerdim karşımdakini.
anlatmak isterse zaten kendisi anlatır..
sizinki iyi niyetin ötesinde merak olmuş biraz bence..

İlk sormanız insanlık ama diğerleri meraktan gibi olmuş. Belki öyle düşünmediniz ama karşı taraf o üzüntüyle yanlış anlamış olabilir. Siz de ona göre davranın bırakın kendi kendine üzülsün.

insanlik yapmak kabahat kardesim kabahat

Arkadaşınız sizinle arasına bir sınır çizmiş, siz de bu sınırı 3 kez geçmeye çalışmışsınız. Bile isteye saygısızlık yapmadıysanız, karşınızdakini okuyamıyorsunuz, sizinle iletişim kurarken kullandığı iletişim kodlarını çözemiyorsunuz demektir.

Örneğin, 2. kez sorduğunuzda sesini yükselterek cevap vermiş ya, bu şu anlama geliyor 3. kez sorduğunuzda sesini daha çok yükseltecek. Bunu içgüdüsel olarak bilmiyorsanız bile bu yaptığınızın yanlış olduğunu söyleyenlere kulak verip kendinizi bu konuda geliştirmelisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…