Haklısınız sonuna kadar...Karsi taraf hakli falan degil.
Ama yeter sen de kendini ezdirme artik bu kadar.
Bana sesini yukseltme deyip cekip gidemiyosan o masadan daha cok cekersin insanlardan.
Taciz mi? Siz taciz ne demek bilmiyorsunuz sanırım!Ben de ayni tepkiyi verirdim.
Derdimi sıkıntımı sorunumu paylasmayi sevmem.
Bir sormussunuz tamam. Iki neyse. Uc ne oluyor?
Bu insanlik degil taciz.
Madem benim sormam onu rahatsız ediyor,niye yanımda yüksek sesle ofluyor?Öyle ofluyordu ki sanki bana yardım et der gibi. Ben ondan hiçbir şey yapmasını beklemedim. Sadece, "Teşekkür ederim ilgine, evet bir derdim var. Ama bunu anlatmak istemiyorum."dese bir daha ağzımı açmazdım. Ama hem oflayıp hem de bir şeyim yok niye soruyorsun diyor.Sizce karşı taraf ne yapmalıydı?
Merhaba herkese. Bugün birkaç arkadaşımla buluştuk. Toplam 4 kişiydik. Bir ara iki arkadaş bir şey almaya gittiler. Biz diğer arkadaşla yalnız kaldık. Bu arkadaş telefonuna bakıp oflayıp puflamaya başladı. Yüz ifadesi de çok üzgündü. Ben de üzüldüm ve : " Ne oldu canım,iyi misin?" diye sordum. Yüzüme bile bakmadan, yok bir şey dedi. Aradan iki dakika geçti geçmedi bu kızın suratı daha da düştü. Beti benzi attı. Ben de yine sordum. Canım bak iyisin değil mi,diye. Yok bir şey dedim ya dedi sertçe. En sonunda ağlamaklı gibi oldu. Ama bir görseniz suratını. Ben de yaklaşıp usulca sordum tekrar. Canım bak belli ki bir şey olmuş, söyle ne oldu,ne canını sıktı dedim. Yeter be yeter diye bana öyle bir bağırdı kiYoldan geçen insanlar bile dönüp bize baktı. Çok kırıldım. Gözlerim doldu. Ben senin iyiliğin için sormuştum diyebildim sadece. Bir sorarsın iki sorarsın, bir şey yok dedik sana işte dedi. Yine aynı ses tonunda tabii. Ben inanılmaz kırıldım... Haksız mıyım, insanlık suç mu oldu? Ha belki özel bir şeydir saygı duyarım. Ama bana her şeyi bütün çıplaklığıyla anlatmak zorunda değil sonuçta. Evet canım, canımı sıkan bir durum var ama sana anlatamam dese başımın üstüne. Böyle bir muameleyi hak etmediğimi düşünüyorum.
Madem benim sormam onu rahatsız ediyor,niye yanımda yüksek sesle ofluyor?Öyle ofluyordu ki sanki bana yardım et der gibi. Ben ondan hiçbir şey yapmasını beklemedim. Sadece, "Teşekkür ederim ilgine, evet bir derdim var. Ama bunu anlatmak istemiyorum."dese bir daha ağzımı açmazdım. Ama hem oflayıp hem de bir şeyim yok niye soruyorsun diyor.
Saygısızlık mı?Onun yaptığı ne peki?Yanımda bir insan ağlamaklıyken ben hiçbir şey olmamış gibi oturamam. Ama demek ki oturmak gerekiyormuş.
Madem benim sormam onu rahatsız ediyor,niye yanımda yüksek sesle ofluyor?Öyle ofluyordu ki sanki bana yardım et der gibi. Ben ondan hiçbir şey yapmasını beklemedim. Sadece, "Teşekkür ederim ilgine, evet bir derdim var. Ama bunu anlatmak istemiyorum."dese bir daha ağzımı açmazdım. Ama hem oflayıp hem de bir şeyim yok niye soruyorsun diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?