- 23 Aralık 2018
- 4.833
- 12.046
- 138
- Konu Sahibi Summer-girl
-
bu duyguları ne tetikledi
Ne yaşadın bacım Selena'daki Hades olmuşsun
Pardon, dalga geçmek istemedim ama cidden yazdıklarınız abartı geldi. Yarına karşı bir umudunuzun olmamasını anlarım ok ama kötülükten beslenmek bir yetişkin için tuhaf değil mi?Size komik gelmesi ne aci.
Sizin moda az kaldı sizi çok iyi anlıyorum yoruldum bıktım bu hayattan herşeyden herkesten ,buda geçecek diye diye ömrümüz geciyo geriye bakıyorum boş yaşanmış bir hayat.Insansi duygularimi kaybediyorum, nefretle bakiyorum herkese artik.
Amcam vefat etti, birlikte o kadar animiz olan insanin olumu hic etkilemedi beni. Normalde duygusaldim, gozyaslarim pit pit dokulurdu ama hissedemedim hicbir sey.
Deprem soylentileri hortladi yine, onlari her duydugumda nasil keyifleniyorum sormayin. Olecegiz cunku.
Her biten gun mutluluk veriyor cunku ebediyete yaklasiyorum. Aldigim nefesin sonsuz olmadigini bilmek mutlu ediyor.
Kotu seylerden besleniyorum artik sanirim.
Ne oldum dememeliymis insan. Igrenc bir karakter olan benim bu hale gelecegim aklima gelmezdi ama oldum iste.
Tum guzel duygularin oldugunun resmidir bu.
Ben de geçtim o süreçtenYalnizligim, hastaliklar, hayal kirikliklari, vs.
Yalnizligim, hastaliklar, hayal kirikliklari, vs.
İnsanın hayatında öyle dönemler oluyo hayata bakış açınızı değiştiren bir olay başımıza geliyo ve bir anda zor şeylerin içinde buluveriyoruz kendimizi. Ölmek için dua ettiğim çok gün oldu . Herkesten her şeyden nefret ettiğim ki bunlar benim karakterimde kalbimde hiç olmayan şeyler diye düşünürdüm varmış hem de çok kuvvetli.Insansi duygularimi kaybediyorum, nefretle bakiyorum herkese artik.
Amcam vefat etti, birlikte o kadar animiz olan insanin olumu hic etkilemedi beni. Normalde duygusaldim, gozyaslarim pit pit dokulurdu ama hissedemedim hicbir sey.
Deprem soylentileri hortladi yine, onlari her duydugumda nasil keyifleniyorum sormayin. Olecegiz cunku.
Her biten gun mutluluk veriyor cunku ebediyete yaklasiyorum. Aldigim nefesin sonsuz olmadigini bilmek mutlu ediyor.
Ne oldum dememeliymis insan. Igrenc bir karakter olan benim bu hale gelecegim aklima gelmezdi ama oldum iste.
Insansi duygularimi kaybediyorum, nefretle bakiyorum herkese artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?