İnsomnia....

İşte ben hep dinlenmeden , yorgun ve mutsuz kalkıyorum.
Bebekler gibi uyuduğum geceler anca içtiğim geceler.
Onda da 2 de yatıyorsam 8 de gözüm açılıyor yahuu

Bendeki durumu buydu ama aynı zamanda bipolar bozukluktan da şüphe ediyorlardı cok agir uzun salinimli ilaclar veriyorlardi. Bipolar olsam duzelmezdi saniyorum neticede gecti şikayetlerim anksiyete kaldi sadece. O donem aksine sıfır stresliydim ama gecmiste bilinc altina iteledigimiz seylerde zaman icersinde boyle cikabiliyor aciga. Ben yerimde 5 dakika duramaz masa başında bile ayakta çalışırdim oyle sosyaldimki bir koltukta 5 karpuz hepsine de yetisirdim. Şimdilerde hımbıllığın dibine vurdum

Aiiiy ne güzel kız . Ben severim yerinde duramayan,hop orda hop burda "her eve lazım" hatunları
Ben de bilinçaltından tedirgin uyuyorum galiba

Uyku ritüeli oluşturmaya çalışın kendinize, ılık duş alın, bitki çayı(papatya, anason olabilir) için, güzel bir kitap alıp uzanın uykunuz gelecektir muhtemelen.
Birde uyumamanız için bir sebep varmı? Ailevi, işte yada okulda yaşanan sorunlar vs.bunun gibi sıkıntılarınız varsa kafanıza takmaktan uyumuyor olabilirsiniz belki.

Bazen aynı şekilde 4 saat anca uyuyabiliyorum ama bir dönem 1 2 ay olup geçiyor uykum bölünürse asla uyumaya devam edemiyorum
bu yüzden bebeğim ilk doğduğunda hafıza kayıpları yaşadığım bir dönem oldu
benim geceleri değilde sabah kalktığımda uykum oluyor :) gece hiç uykum gelmez ama sabah ayılamam asla bir uyku düzeni tutturamadım
çok uzmana danıştım ama verdikleri tavsiye hep bi saat belir o saattte kesin yatakta ol uyuyamasanda çıkma yataktan ..... denedimde bunu ama yok olmadı

Bitki çaylarını çok severim. Hep içerim geceleri. İnternette belli bir saate kadar takılıp çıkıyorum. Uyuyana kadar hep kitap okurum zaten. Ama hiç uykum gelmiyor benim ne yazık ki. Hiçbir sebepte yok aslında, her şey yolunda hayatımda.

Anladım. Bekarsınız yada evlisiniz çocuğunuz yok bilemiyorum ama sizin o uyuyamadığınız uykuyu uyumak için neler vermezdim. Gece 4den beri ayaktayım 3 saat uyumuşum dün, bugünde kaçta uyuyabileceğim belli değil. Sizin yerinizde olsam doktora giderdim sanırım, birçok şeyi denemişsiniz çünkü.
Ne diyim hepimize bol uykulu geceler.

Çalıştığınız için mi uyuyamıyorsunuz? Sizinki benden kötüymüş.
Gittim zaten bugün doktora. Üst yorumlarda anlattım canım...
Size de bol uykular diliyorum, ne diyeyim.

Çalıştığınız için mi uyuyamıyorsunuz? Sizinki benden kötüymüş.
Gittim zaten bugün doktora. Üst yorumlarda anlattım canım...
Size de bol uykular diliyorum, ne diyeyim.
Bebeğim var 17 aylık , uyumamak icin her yolu deniyor 1 aydır mücadele halindeyiz.
Çok teşekkür ederim, sizede inşallah.

Uyku bozuklukları için merkezler var..Onlara da gidebilirsin..Uyku sorunları sadece terapiyle biraz zor düzeliyor..Senin vücut o 4 saatlik periyoda alışmış görünüyor..

Ben de 9-10 saatten az uyusam at tepmiş gibi oluyorum
Bıraksalar yataktan çıkmıcam tüm gün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…