- 17 Kasım 2014
- 1.805
- 1.684
- 83
- Konu Sahibi castleinthesnow
-
Evet çok fazla var farkındayım.farkli bi alan mi secsen..
o kadar cok var ki makyaj guzellik vs..
yinede illa yapacagim dersen farkli biseyler bulmalisin mesela dermo kozmetik urunlerini tanitanilirsin..
gratisten yada watsonstan alinmis urunlerle tanitacaksan cok zor..
Ahahaha aynenEsmer yaglı cıltler ıcın makyaj nasıl yapılır cogu blogger ay benım cıldım cok kuru cok beyaz falan trıplerıne gırıyor
Sabah YouTubeda denk gelip baktım bir tanesine. Kadın dudağına ruj sürmeden önce peeling yaptı, göz altına sürülen bir ürünü dudağına bocaladı, ruju sürdükten sonra kusurları yine göz altı ürünü ile kapattı.Merhaba kızlar
Ben instagram'da makyaj ve güzellik üzerine bir hesap açmak istiyorum bu hesapta da ürün tanıtımı gibi içerikler paylaşmak istiyorum :) Benim için de hem eğlence hem de uğraş olur diye düşündüm. Siz neler görmek isterdiniz? :) Neler önerirsiniz bana
Sabah YouTubeda denk gelip baktım bir tanesine. Kadın dudağına ruj sürmeden önce peeling yaptı, göz altına sürülen bir ürünü dudağına bocaladı, ruju sürdükten sonra kusurları yine göz altı ürünü ile kapattı.
Bu kafalar normal kafalar değil yav yapmayın kendinize böyle şeyler.
He valla şaşkınlıkla izledim.bir ruj sürmek için mi bu kadar eziyete katlandı
Makyajsiz, dogal urunlerle guzellesmenin tarifleri olabilir. Cok makyaj urunu kullanmak iyi degil cilde zarar veriyor bir, cildi yaslandiriyor iki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?