İnstadan silen ama numara silmeyen erkek

pembekuvars30

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2019
1.816
940
123
Merhaba bir beyle tanıştık kendisiyle 3 kez buluştuk ve kendisini 3 aydır tanıyorum kendisinin isimsiz sıfatsız fuckbodyy tarzı bir isteği oldu kabul etmedim ve geçen yine öyle konu açmaya çalıştı oralı olmadım ve ben ilişki istediğimi açık açık söyledim ve kendisi evlilik gibi güdüsü olmadığını ve seks ihtiyacı için zaten kızların geldiğini söyledi ve ben de bana uygun olmadığını anladım ve konuşmayı kestim ve sonra bu beyfendi beni instadan hep takip hem de takipçiden çıkarmış ama numarayı silmemiş sizce neden olabilir numarayı silmemesi tuhaf değilmi

Yedekte tutmak için, çevreye bir bakar eğer bulamazsa gelip size ^Ben de artık ilişki istiyorum^ der sonra da istediğini alıp gider.

Aslında aşık olmuş ama kendisine bile itiraf edemiyor.
Her baktığı yerde seni görüyorken eli titriyor numarayı silmek için.
O yüzden silememiş, kıyamam
Bence gelinlik bakmaya başlamalısın.
kesinlikle katılıyorum. ama gelinlik için erken değil mi? nişan söz elbisesi tarzında bakması gerekmez mi?

Adamın numaranızı silmediğinden nasıl emin oluyorsunuz ? Adam ne istediğini açık açık söylemiş. Bu tür adamlarla buluşup, sonra da numara vermeyen erkek ! , buluşmalara istekli olup gelmeyen erkek ! , sırtlan erkek ! vb gibi konular açıyorsunuz.

Adamın istekleri size uymuyorsa; adamın numaranızı silip silmediğine kafa yormanızın sebebi nedir ?

Adam niyetini açık açık söylemiş zaten. Belki fikrin değişir yedekte dursun işte bi kiz nmrasi diye silmemis . Bukadar basit. Yoksa zerre değer verdiginden degil

Beğendiğim için olabilir mi

Ne önemi var ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…