- 23 Şubat 2019
- 1.816
- 940
- 123
- Konu Sahibi pembekuvars30
-
Yedekte tutmak için, çevreye bir bakar eğer bulamazsa gelip size ^Ben de artık ilişki istiyorum^ der sonra da istediğini alıp gider.Merhaba bir beyle tanıştık kendisiyle 3 kez buluştuk ve kendisini 3 aydır tanıyorum kendisinin isimsiz sıfatsız fuckbodyy tarzı bir isteği oldu kabul etmedim ve geçen yine öyle konu açmaya çalıştı oralı olmadım ve ben ilişki istediğimi açık açık söyledim ve kendisi evlilik gibi güdüsü olmadığını ve seks ihtiyacı için zaten kızların geldiğini söyledi ve ben de bana uygun olmadığını anladım ve konuşmayı kestim ve sonra bu beyfendi beni instadan hep takip hem de takipçiden çıkarmış ama numarayı silmemiş sizce neden olabilir numarayı silmemesi tuhaf değilmi
Yedekte tutmak için, çevreye bir bakar eğer bulamazsa gelip size ^Ben de artık ilişki istiyorum^ der sonra da istediğini alıp gider.
Numaranızın kayıtlı olduğunu unutmuş olabilir mi?
Çok aşık sana o yüzden silememiş
Aslında aşık olmuş ama kendisine bile itiraf edemiyor.
Her baktığı yerde seni görüyorken eli titriyor numarayı silmek için.
O yüzden silememiş, kıyamam
Bence gelinlik bakmaya başlamalısın.
kesinlikle katılıyorum. ama gelinlik için erken değil mi? nişan söz elbisesi tarzında bakması gerekmez mi?Aslında aşık olmuş ama kendisine bile itiraf edemiyor.
Her baktığı yerde seni görüyorken eli titriyor numarayı silmek için.
O yüzden silememiş, kıyamam
Bence gelinlik bakmaya başlamalısın.
Merhaba bir beyle tanıştık kendisiyle 3 kez buluştuk ve kendisini 3 aydır tanıyorum kendisinin isimsiz sıfatsız fuckbodyy tarzı bir isteği oldu kabul etmedim ve geçen yine öyle konu açmaya çalıştı oralı olmadım ve ben ilişki istediğimi açık açık söyledim ve kendisi evlilik gibi güdüsü olmadığını ve seks ihtiyacı için zaten kızların geldiğini söyledi ve ben de bana uygun olmadığını anladım ve konuşmayı kestim ve sonra bu beyfendi beni instadan hep takip hem de takipçiden çıkarmış ama numarayı silmemiş sizce neden olabilir numarayı silmemesi tuhaf değilmi
Adamın derdi belli, silmiş silmemis ne farkeder?
Adam niyetini açık açık söylemiş zaten. Belki fikrin değişir yedekte dursun işte bi kiz nmrasi diye silmemis . Bukadar basit. Yoksa zerre değer verdiginden degilMerhaba bir beyle tanıştık kendisiyle 3 kez buluştuk ve kendisini 3 aydır tanıyorum kendisinin isimsiz sıfatsız fuckbodyy tarzı bir isteği oldu kabul etmedim ve geçen yine öyle konu açmaya çalıştı oralı olmadım ve ben ilişki istediğimi açık açık söyledim ve kendisi evlilik gibi güdüsü olmadığını ve seks ihtiyacı için zaten kızların geldiğini söyledi ve ben de bana uygun olmadığını anladım ve konuşmayı kestim ve sonra bu beyfendi beni instadan hep takip hem de takipçiden çıkarmış ama numarayı silmemiş sizce neden olabilir numarayı silmemesi tuhaf değilmi
Adamın numaranızı silmediğinden nasıl emin oluyorsunuz ? Adam ne istediğini açık açık söylemiş. Bu tür adamlarla buluşup, sonra da numara vermeyen erkek ! , buluşmalara istekli olup gelmeyen erkek ! , sırtlan erkek ! vb gibi konular açıyorsunuz.
Adamın istekleri size uymuyorsa; adamın numaranızı silip silmediğine kafa yormanızın sebebi nedir ?
Ne önemi var ki?Merhaba bir beyle tanıştık kendisiyle 3 kez buluştuk ve kendisini 3 aydır tanıyorum kendisinin isimsiz sıfatsız fuckbodyy tarzı bir isteği oldu kabul etmedim ve geçen yine öyle konu açmaya çalıştı oralı olmadım ve ben ilişki istediğimi açık açık söyledim ve kendisi evlilik gibi güdüsü olmadığını ve seks ihtiyacı için zaten kızların geldiğini söyledi ve ben de bana uygun olmadığını anladım ve konuşmayı kestim ve sonra bu beyfendi beni instadan hep takip hem de takipçiden çıkarmış ama numarayı silmemiş sizce neden olabilir numarayı silmemesi tuhaf değilmi
Ayol şimdi bakmaya başlasa anca yetişirkesinlikle katılıyorum. ama gelinlik için erken değil mi? nişan söz elbisesi tarzında bakması gerekmez mi?
Adam niyetini açık açık söylemiş zaten. Belki fikrin değişir yedekte dursun işte bi kiz nmrasi diye silmemis . Bukadar basit. Yoksa zerre değer verdiginden degil
Yani çok abes hiç yatırılmış direk seks sürekli seks konuşmak bence ağır hastalık ya ne bileyim
o zaman fuckboddy olacaksn cnm adam açık açık niyetini söylemişBeğendiğim için olabilir mi
Size de böyle yazarlar inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?