- 18 Ekim 2014
- 7.977
- 37.014
- 748
- Konu Sahibi pembekuvars30
-
Valla böylesi aşk Mecnunda bile yok, ne yapsan sönmez artıkO yüzden ben konu açtım aşkını nasıl söndüreyim diye
Aman nasil olsa niyeti belli. Bence yedekte tutmak istemiş. Yazarsa şaşırmaMerhaba bir beyle tanıştık kendisiyle 3 kez buluştuk ve kendisini 3 aydır tanıyorum kendisinin isimsiz sıfatsız fuckbodyy tarzı bir isteği oldu kabul etmedim ve geçen yine öyle konu açmaya çalıştı oralı olmadım ve ben ilişki istediğimi açık açık söyledim ve kendisi evlilik gibi güdüsü olmadığını ve seks ihtiyacı için zaten kızların geldiğini söyledi ve ben de bana uygun olmadığını anladım ve konuşmayı kestim ve sonra bu beyfendi beni instadan hep takip hem de takipçiden çıkarmış ama numarayı silmemiş sizce neden olabilir numarayı silmemesi tuhaf değilmi
ahh doğru zaman dilimini hesaplayamadım hiç anlamam bu işlerden, evde kaldım da bir miktarAyol şimdi bakmaya başlasa anca yetişir
Oyuzden bosver ,hic bulaşma bisey sorma adama nrmmi niye silmedin gibiBende öyle düşünüyorum
kesinlikle katılıyorum. ama gelinlik için erken değil mi? nişan söz elbisesi tarzında bakması gerekmez
beğenmişmişmişşş konu sahibiO silmiyorsa sa sen silmelisin konu sahibesi
Ee herkes konu sahibi kadar çok talep görmüyorahh doğru zaman dilimini hesaplayamadım hiç anlamam bu işlerden, evde kaldım da bie miktar
Rehberde olman bir şey ifade etmez de ondan. Ama instada paylaşımlarını, hikayelerini vs artık görme diye silmiş işte.
Bir de çok merak ettim ayak fetişti olan mı bu?
Sizin daha önce de böyle bir konunuz vardı. Erkekler sizden bekaret istiyor ama siz ısrarla sepetle aşağı sallandırmıyorsunuz. İletişimi kesiyorsunuz ama onlar numaranızı hiç silmiyor. Bu kısır döngü hayatınızda hep böyle devam mı ediyor yoksa yine aynı kişiden mi bahsediyorsunuz?
leyla mecnun aşkı olacak ben yazdım şimdiden burayaAdamın kaybedecek vakti yok gibi.
Bence bu evlenme teklifi sayilir!Merhaba bir beyle tanıştık kendisiyle 3 kez buluştuk ve kendisini 3 aydır tanıyorum kendisinin isimsiz sıfatsız fuckbodyy tarzı bir isteği oldu kabul etmedim ve geçen yine öyle konu açmaya çalıştı oralı olmadım ve ben ilişki istediğimi açık açık söyledim ve kendisi evlilik gibi güdüsü olmadığını ve seks ihtiyacı için zaten kızların geldiğini söyledi ve ben de bana uygun olmadığını anladım ve konuşmayı kestim ve sonra bu beyfendi beni instadan hep takip hem de takipçiden çıkarmış ama numarayı silmemiş sizce neden olabilir numarayı silmemesi tuhaf değilmi
Yaa koptumSizin daha önce de böyle bir konunuz vardı. Erkekler sizden bekaret istiyor ama siz ısrarla sepetle aşağı sallandırmıyorsunuz. İletişimi kesiyorsunuz ama onlar numaranızı hiç silmiyor. Bu kısır döngü hayatınızda hep böyle devam mı ediyor yoksa yine aynı kişiden mi bahsediyorsunuz?
Hahahahaahah ay geldim 2 dk ekrana bakmayım dedim mesai başlamış hemen okuyup geliyorumDepresif Penguen mesaiye geç kalıyorsunuz bakın bildireceğim artık sizi ???
Oyuzden bosver ,hic bulaşma bisey sorma adama nrmmi niye silmedin gibi
hemen lütfenn bekliyorumHahahahaahah ay geldim 2 dk ekrana bakmayım dedim mesai başlamış hemen okuyup geliyorum
Gerçekten tam bir ßad qirL sünüzOoo onlar tarih oldu bu başkası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?