- 18 Ekim 2014
- 7.977
- 37.014
- 748
- Konu Sahibi pembekuvars30
-
Kızzz ayağını yalatıp yalatıp devamı yok mu dedin adamaAynen o
Bana ayak yapma deseydiniz keşkeAynen o
Ferhat ile Şirin daha uygun. Dağlar delmiş, ihtiyaca binaen. Numara silmemekle aynı çaba sonuçta.leyla mecnun aşkı olacak ben yazdım şimdiden buraya
Insanimizin akli seviyesi her gecen gun geriye gidiyor, sekil A'da gorundugu gibi.Merhaba bir beyle tanıştık kendisiyle 3 kez buluştuk ve kendisini 3 aydır tanıyorum kendisinin isimsiz sıfatsız fuckbodyy tarzı bir isteği oldu kabul etmedim ve geçen yine öyle konu açmaya çalıştı oralı olmadım ve ben ilişki istediğimi açık açık söyledim ve kendisi evlilik gibi güdüsü olmadığını ve seks ihtiyacı için zaten kızların geldiğini söyledi ve ben de bana uygun olmadığını anladım ve konuşmayı kestim ve sonra bu beyfendi beni instadan hep takip hem de takipçiden çıkarmış ama numarayı silmemiş sizce neden olabilir numarayı silmemesi tuhaf değilmi
Kızzz ayağını yalatıp yalatıp devamı yok mu dedin adama
Başka ayaklara geçmiş o demekki boşver sen rehberi falan.
hahashahahFerhat ile Şirin daha uygun. Dağlar delmiş, ihtiyaca binaen. Numara silmemekle aynı çaba sonuçta.
Mecnun da dağ delmemiş miydiFerhat ile Şirin daha uygun. Dağlar delmiş, ihtiyaca binaen. Numara silmemekle aynı çaba sonuçta.
bunun ayak fetişi yoksa bu olabilir ya ben okeyledim gibiYalatmadım diye gitti de olabilir
Sonuçta gitmiş ötesi var mı.Yalatmadım diye gitti de olabilir
Sizi fuckbuddy yapmak istiyormuş hanımefendi bu size yetmeyecekse beğenseniz de bir şey olmaz gibi sanki.Beğendiğim için olabilir mi
Merhaba bir beyle tanıştık kendisiyle 3 kez buluştuk ve kendisini 3 aydır tanıyorum kendisinin isimsiz sıfatsız fuckbodyy tarzı bir isteği oldu kabul etmedim ve geçen yine öyle konu açmaya çalıştı oralı olmadım ve ben ilişki istediğimi açık açık söyledim ve kendisi evlilik gibi güdüsü olmadığını ve seks ihtiyacı için zaten kızların geldiğini söyledi ve ben de bana uygun olmadığını anladım ve konuşmayı kestim ve sonra bu beyfendi beni instadan hep takip hem de takipçiden çıkarmış ama numarayı silmemiş sizce neden olabilir numarayı silmemesi tuhaf değilmi
Sizin bildiğim kadarıyla cinsel hayatınız yok. Buna rağmen nasıl FB teklif ediyorlar size
Rainyy olsa bu çocuğun yakasını bırakmazdı
Sizi fuckbuddy yapmak istiyormuş hanımefendi bu size yetmeyecekse beğenseniz de bir şey olmaz gibi sanki.
Ben de rehberimden kimseyi silmem bu durumda şuan 1000 civarı yürüdüğüm insan var gibi.
Siz buna niye bu kadar takıldınız. O silmediyse sen engelle sil ne yani iki lafın belini büksün yatağa yol mu yapsın.Merhaba bir beyle tanıştık kendisiyle 3 kez buluştuk ve kendisini 3 aydır tanıyorum kendisinin isimsiz sıfatsız fuckbodyy tarzı bir isteği oldu kabul etmedim ve geçen yine öyle konu açmaya çalıştı oralı olmadım ve ben ilişki istediğimi açık açık söyledim ve kendisi evlilik gibi güdüsü olmadığını ve seks ihtiyacı için zaten kızların geldiğini söyledi ve ben de bana uygun olmadığını anladım ve konuşmayı kestim ve sonra bu beyfendi beni instadan hep takip hem de takipçiden çıkarmış ama numarayı silmemiş sizce neden olabilir numarayı silmemesi tuhaf değilmi
Bilmiyorum, ben yaşayamayacağım aşk hikayelerini kıskançlığımdan okumuyorum.Mecnun da dağ delmemiş miydi
Neyse canım sonuçta hiçbiri numara silmeme olayının yanına bile yaklaşamayan fedakarlıklar
Sonuçta gitmiş ötesi var mı.
Siz buna niye bu kadar takıldınız. O silmediyse sen engelle sil ne yani iki lafın belini büksün yatağa yol mu yapsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?