İnstadan silen ama numara silmeyen erkek

Doritos u emip yalamadan yiyen de zaten ne biliyim hepimizin icinde bir kokmus ayak fetişi olabilir
Hayır ayak fetisi biliyordum da b.. gibi kirli ayak fetişini ilk defa duydum genelde hep temiz bakımlı ayak sevenlerini duyuyoruz bir şekilde saygı duyuyoruz da ya kirlisini görünce öğkkk oldum hele C Calcifer Calcinin attığından sonra rüyalarıma bile girecek bu

Calci zaten atti golü gitti, harbiden o neydi be örk tam unutmuştum

Benim tuhafıma giden de o oldu kirli ayakla terli ayakla gelmemi istemesi

Yazdı bunu yüzüme söyleyemez zaten instadan yazdı bence cesareti yok bi de sanırım sevgilisi var ki onla yapamadıklarını milletle yapıyor yoksa niye silsin beni
Ya nasıl bı iletişim şekliniz var bunları yüz yüze mi mesajla mi söylüyor? Biri bunları söylese kalkar giderdim .

Yazdı bunu yüzüme söyleyemez zaten instadan yazdı bence cesareti yok bi de sanırım sevgilisi var ki onla yapamadıklarını milletle yapıyor yoksa niye silsin beni
Çok fazla anlam yuklemissiniz, canı istemiş silmiş bu kadar takılı kalmayın

Calci genelde kan vb salgılı ped resmi koyduklarinda aynı duyguyu yaşar ve keşke kusma emojisi koysalar beğene derdim ama artık senin bu video yorumuna da gelsin istiyorum bide otomatik oynatıyor benim tel görüyorum direkt

Ay son cümleye otomatik kahkaham cinladi sessiz evde, dikilicek simdi millet ayaga jxhxhxh

Whatsaap insta engeli çaktım benden uzak ayak sevdasına yakın yani kiri yalarken midem bulanıyor ya zaten kafa buldum dedim isimsiz sıfatsız geleceğim ayağımın kirini terini yalayıp emeceksin ya bakkalcı Hüseyin abiden farkın kalmaz dedim ya çok dalga da geçtim o benle geçtiyse de
Aman sonuçta onun bu saçma sapan isteğini gerçekleştirmemişsin ya sen ona şükret, şu an sen onu engelledin mi ne durumda sosyal medyada

Kiri ne zaman yalattin kiz hani yol 2 saatti. Olsun ama güzel konusmusun seftali ye bastirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…