- Konu Sahibi pembekuvars30
-
Tavsiye gibi tavsiye puahahhaYersen de yala önce bi, fetişlerin aşkina vdvdg
Sormamış.Çok zenginmiş.
Ne dedi acaba?Sen 3 gün yıkama ayaklarını,sonra mı buluşalım.
Yaa öyle demeyeydin iyiydi bende Yeşil paket doritosu küçükken emerek yerdimYersen de yala önce bi, fetişlerin aşkina vdvdg
Doritos u emip yalamadan yiyen de zaten ne biliyimYaa öyle demeyeydin iyiydi bende Yeşil paket doritosu küçükken emerek yerdimbende Doritos yeşil paket fetişimiyim yoksa ah access ....
Hayır ayak fetisi biliyordum da b.. gibi kirli ayak fetişini ilk defa duydum genelde hep temiz bakımlı ayak sevenlerini duyuyoruz bir şekilde saygı duyuyoruz da ya kirlisini görünce öğkkk oldumDoritos u emip yalamadan yiyen de zaten ne biliyimhepimizin icinde bir kokmus ayak fetişi olabilir
Calci zaten atti golü gitti, harbiden o neydi be örk tam unutmuştum
Ya nasıl bı iletişim şekliniz var bunları yüz yüze mi mesajla mi söylüyor? Biri bunları söylese kalkar giderdim .Benim tuhafıma giden de o oldu kirli ayakla terli ayakla gelmemi istemesi
Ya nasıl bı iletişim şekliniz var bunları yüz yüze mi mesajla mi söylüyor? Biri bunları söylese kalkar giderdim .
Çok fazla anlam yuklemissiniz, canı istemiş silmiş bu kadar takılı kalmayınYazdı bunu yüzüme söyleyemez zaten instadan yazdı bence cesareti yok bi de sanırım sevgilisi var ki onla yapamadıklarını milletle yapıyor yoksa niye silsin beni
Calci zaten atti golü gitti, harbiden o neydi be örk tam unutmuştum
Aman sonuçta onun bu saçma sapan isteğini gerçekleştirmemişsin ya sen ona şükret, şu an sen onu engelledin mi ne durumda sosyal medyadaBenim tuhafıma giden de o oldu kirli ayakla terli ayakla gelmemi istemesi
Seni Allah bildiği gibi yapsin derim, daha da bisey demem gari bxbdhdhbu video mu
Calci genelde kan vb salgılı ped resmi koyduklarinda aynı duyguyu yaşar ve keşke kusma emojisi koysalar beğene derdim ama artık senin bu video yorumuna da gelsin istiyorumbu video mu
Seni Allah bildiği gibi yapsin derim, daha da bisey demem gari bxbdhdh
Calci genelde kan vb salgılı ped resmi koyduklarinda aynı duyguyu yaşar ve keşke kusma emojisi koysalar beğene derdim ama artık senin bu video yorumuna da gelsin istiyorumbide otomatik oynatıyor benim tel görüyorum direkt
Ay son cümleye otomatik kahkaham cinladi sessiz evde, dikilicek simdi millet ayaga jxhxhxhCalci genelde kan vb salgılı ped resmi koyduklarinda aynı duyguyu yaşar ve keşke kusma emojisi koysalar beğene derdim ama artık senin bu video yorumuna da gelsin istiyorumbide otomatik oynatıyor benim tel görüyorum direkt
Igrenc kiz bildigin, yok böyle bi kusuk video hxhxhdh
Aman sonuçta onun bu saçma sapan isteğini gerçekleştirmemişsin ya sen ona şükret, şu an sen onu engelledin mi ne durumda sosyal medyada
Kiri ne zaman yalattin kizWhatsaap insta engeli çaktım benden uzak ayak sevdasına yakın yani kiri yalarken midem bulanıyor ya zaten kafa buldum dedim isimsiz sıfatsız geleceğim ayağımın kirini terini yalayıp emeceksin ya bakkalcı Hüseyin abiden farkın kalmaz dedim ya çok dalga da geçtim o benle geçtiyse de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?