- 19 Mayıs 2020
- 47.886
- 215.287
- 598
- Konu Sahibi pembekuvars30
-
Ahahhah evet, adam zengin olmasa "ööööfff pis sapık .s" diye engeli basardı.Adam zengin olmasa, siz de 22 Kasım'da konu açarken başlığa " Ayak fetişi olan erkek" değil de "Ayaklara takıntılı sapık vb" yazardınız belki de.
Burada adamın ne istediğinden daha önemli bir sorun var; aradan geçen 3 aya rağmen, sizin hâlâ bu adamın peşinde olmanız.
Foruma açtığınız konularınız gerçekse; ortaya çıkan görüntü ve insanlarda bıraktığınız izlenim hiç hoş değil.
Yalat yalat nereye kadar?Temizlenene kadar.Sevgilliğe dönmeyeceğini söyledi ondan hanfendi yalat yalat nereye kadar ve hep evine ben gideceğim evi bana 1 saat uzakta git gel 2 saat ne kazancım var
Ahahhah evet, adam zengin olmasa "ööööfff pis sapık .s" diye engeli basardı.
Netflix de bi belgesel varAdam zengin mi o da belirsiz. Bir dönem: arabaya, kıyafete bakan bazı kadınların hikayeleri haberlere konu olmuştu. Neden mi ? Kandırılmışlar. Zengin sandıkları adamlar: sanayide çalışan, müşteri arabalarını izinsiz kullanan adamlar çıkmıştı.
Netflix de bi belgesel var
Tinder avcısıydı sanırım adı
Gül gül ölmüştük
Aynı sizin hikaye
Bı ayak avcısı ama.Bu adamlar; tinder avcısı kadar zahmete de girmemişler.
Bence konu sahibinin pedikür borcu çıkar adama.
Ahahhah evet, adam zengin olmasa "ööööfff pis sapık .s" diye engeli basardı.
Her yol ayağa çıkıyor.fakir ayağı yaptı
Ayagi mi kirli istiyo?Kusura bakmayın ancak adam sizinle aklınca eğlenmiş gibi duruyor.
Gerçekten kirli istiyordum vb diyorsa da; adamın gerçek amacı neydi Allah bilir.
zengin olduğunu çok sonra öğrendim ama ondan önce fakir ayağı yaptı parasına gelmeyeyim diye ama ben çoktan hoşlanmıştım çok kültürlü biri
Ee biraz malzeme kalsın.Ne yalanacak?Ayagi mi kirli istiyo?
E bu turuncu doritos ama…Yok fetiş kirle terli ayak seviyor
Abi bu nasi bi konu ya hdhdhdh, bu kadar sacmalik seviyesi benim rüyalarda bile yok xvvxgxgSevgilliğe dönmeyeceğini söyledi ondan hanfendi yalat yalat nereye kadar ve hep evine ben gideceğim evi bana 1 saat uzakta git gel 2 saat ne kazancım var
Of örk iğrenç, gercek mi la bu konuYok fetiş kirle terli ayak seviyor
Ayak konusunda mı kültürlü? Adam size yalama, seks muhabbetinden başka bir şey yapmamış ne konuştunuz da çözdünüz allasen kültürünü.zengin olduğunu çok sonra öğrendim ama ondan önce fakir ayağı yaptı parasına gelmeyeyim diye ama ben çoktan hoşlanmıştım çok kültürlü biri
+Ayak konusunda mı kültürlü? Adam size yalama, seks muhabbetinden başka bir şey yapmamış ne konuştunuz da çözdünüz allasen kültürünü.
Fetiş öyle bir şey değil ama. Adam sizi kandırmış. Ayakların kokuyor kirli, vajinan kokmuyordur diye kunduna getirecek siziYok fetiş kirle terli ayak seviyor
Atomu parçalamışlarAyak konusunda mı kültürlü? Adam size yalama, seks muhabbetinden başka bir şey yapmamış ne konuştunuz da çözdünüz allasen kültürünü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?