İnstadan yazısmasını gördüm

Duysun tabi bilmek hakkı ama sebebi konu sahibi olmasın.

Şiddet uygularsan haklyken haksz duruma düşeceğini bliyorsun değil mi ?

Niye koruyayım ya kadın benle arkadas oldu birde utanmadan bida görüsmemi istemede yolluymus her halınden belliymis bakmıssın ki görmüssün demistim haklı çıktım allah belalarını verbin

Hayır önce delilleri alaağım sonra rezil edeceğim ailesine döveceğim ikisinide yuva yıkanında yuvası olmasın layık olduklaro gibi yasasınlar

Nasıl yapılıyor bilsiyorum ki bana özelden yazsanıza

Dövmeden gidersem içim soğumaz ki benle arkadas olmaya çalıstı utanmaz utanmdan benim çocuklarımın yüzüne baktı çocukları arkadas etti
Hayır kesinlikle böyle birşey.yapma.. Şiddet suç.. Kadın seni şikayet etse kocamla beni aldattı demen pek birşey ifade etmez çünkü şiddet uyguladın.. Kanunlar hakkınızı bizimle arayın diyor.. Sakince delilleri topla sonra git mahkemeye ver... Çok dikkatli olmak zorundasın.

Evet kesinlikle haklısınız. Yüzünüze gülüp arkadan iş çeviren kadınların yanına kalmamalı
Eş müsveddesine yapmanız gerekeni düşünmüşsünüzdür zaten

Ama o pislik kadınların da burnundan gelmeli
2 çocuğu olduğunu bile bile erkeğe yanaşamaz. Erkek adam değilmiş evet ama erkek yanaşsa bile bakamaz

Yalnız şiddet uygulamayın sakınnn
Haklıyken haksız konuma düşmeyin çocuklarınız var

Önce tehditlerle başlayın eşine söylicem diye,biraz tutuşsun

Zaten telefonuna şifre bir de yetmedi whatsappına parmak izi şifre koyan adam zaten aldatıyorum diye bağırıyormuş. Bence kendinizi çok üzmeyin, maskesini düşürmüşsünüz.

Önemli olan şu saatten sonra yapılacak olanı yapıp terketmek. Kadından önce suçlu olan kocanız çünkü.

Kocam olacak iti de benzeteceğim tabi kadının benemle arkadas olmaya çalısması peki esim ısrarla yollu o kadın görüsmeni istemiyorm diyodu hep
Bazı bayanlar bu gibi durumlarda kadınlara saldırıp hırslarını onlardan almaya çalışırlar ve bunun dışında eşlerine birşey yapmazlar.Ama sizin bir sonra ki paylaşımınızı okudum çok doğru bir karar vermişsiniz.Rezil edin ikisini de sonra arkanıza bile bakmayın.Allah yardımcınız olsun

Kadını benzetmek yerine kocanızı benzetin.
Boşanmak gibi bir düşünceniz varsa lütfen elinizden geldiğince deliller toplayın elinizin altında bulunsun.
Ve kocanızla bu durumu konusun, karsı tarafın kocasının ögrenmesini saglayın.

Üzüldüm adınıza.

O kadınında kocanında haddini bildir ve tabiki boşan

Sagolun böyle ön yargılı yaklasımlar canımı yaktı ama tesekkür ederim

Akıllı davranirsan maddi manevi kazanırsın.. delilleri toplamadan kıyamet koparmak aleyhine olur .. akıllı ol.. kimseye söyleme gördüğünü ..
Çulsuz kiramı ödese yeter ben kendi ayaklarım üzerine dururum dipnot kocalarınızın 2 kaşığı varsa 1 ini kırın ben saçımı süpürge ettim her seyine katlandım da bu bile oldu yaranamazsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…