• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

instagram aşk ispatlama yeri mi

sl_12

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2017
2.028
2.288
83
Gerçekten şaşırıyorum. Ben sosyal medyada eşimle olan tüm fotograflarımı kaldırdım. Zaten çok nadir fotograf çekilen çiftiz. Eşim çok yoğun çalışan biri fotograf çekilmeyi sevmiyor. Mutlulugumu dışarı yansıtmıyorum. İnsanlar sürekli mesaj atıyor sıkıntımı var boşanıyrmusun aranız mı bozuk. Aldatıldın mı? Tüm arkadaslarımın profilini düğün fotografları var. Eşlerininde öyle ama ben sevmiyorum bu tarz fotografları.. Gerçekten fotograf koyanlar çok mu mutlu bendemi sıkıntı var.. Fotograf koymayan insanlar mutsuz mu oluyor

herkesin kendini ifade etme şekli farklı. ben instagram yoğun kullanırım ama genelde benim için mikroblog gibidir. sevgilimle her gün bişi paylaşmam.

Once koyup sonra kaldirdiginiz icin soruyorlar bu normal bence
Ve tabiki herkes fotograf koymak zorunda degil
Hele bir de cift hesabi acip sosyal medyada kendini duyurmaya calisanlara deli oluyorum ya komik geliyor ve samimiyetsiz

Kişiye göre değişen bir durum, yorum yapmayı çok doğru bulmuyorum. Kimi sever paylaşmayı kimi sevmez, rahatsız olduğum durumlar varsa da gönderi ve hikayeyi gizleyi seçip sessize alıyorum, saçma sapan paylaşımları görmüyorum.

Çok güzel paylaşımlar yapıp aşk sözcüklerinden geçilmeyen nice profile sahip çiftler boşanıyor ,yakın zamanda çokça gördük böyle ünlülerin olduğunu da. Hatta ünlüye gerek yok birbirini çok sevdiğini düşündüğüm birkaç çift instagramda aşk böceği durumundayken yakın zamanda boşanma kararı aldı. O yüzden instagrama boy boy fotoğraf atmak bana göre mutlu bir evlilik kıstası değil :21:

Fotoğraflarınızı kaldırdığınız için sormuşlardır. Garipsemedim ben.

Ayrıca isteyen foto paylaşır istemeyen paylaşmaz.
İsteyen mutluluğunu gösterir istemeyen göstermez.

Bence hiç birini yargılamamak lazım 😊

Sosyal medya mutluluk maskesi takan çok
Sevmiyorsanız koymazsınız bu kadar basit
Ama bizim millet mutlaka bir şey arar inanmaz
Benim sosyal medya 1 tane var o kadar
Farzedelim boşanıyorsunuz kime ne allah korusun tabi

Facebook ilk oluştugu zamanlarda kaliteliydi .2007 ye denk geliyor sanirim.Yillar gectikce çaptan düştü .Şu an yaş grubu yuksek kişiler kullaniyor ülkemizde cogunlukla.Ben Facebook 3_4 yil cok kullandim ilk zamanlar.Sonra kapadim.Şimdi instagram var sadece.Oradan da story ile cogunlukla paylasim yapiyorum ve cok arkadasima gizli.Neden derseniz dedikodu ,gösteris, mutlu olmayi lanse etmek ,laf paylasip sokmak orda da hakim maalesef.Bir de tehlikeli ya .Neden derseniz; sizin gercekte neler yaşadiginizi bilmiyorlar moraliniz yerine gelmis bi foto atmişiniz ,ooo hayat sana güzel yorumlari ,icin icin kiskanmalar cok fena yani.Nazar bile olasi.Cılkı çıktı yani .Paylaşmayinca da sizin gibi ,nooldu icine cekildi,derdi mi var vs .Resmen tiyatro gibi oyun sahnesi oldu sosyal medya .

Gerçekten şaşırıyorum. Ben sosyal medyada eşimle olan tüm fotograflarımı kaldırdım. Zaten çok nadir fotograf çekilen çiftiz. Eşim çok yoğun çalışan biri fotograf çekilmeyi sevmiyor. Mutlulugumu dışarı yansıtmıyorum. İnsanlar sürekli mesaj atıyor sıkıntımı var boşanıyrmusun aranız mı bozuk. Aldatıldın mı? Tüm arkadaslarımın profilini düğün fotografları var. Eşlerininde öyle ama ben sevmiyorum bu tarz fotografları.. Gerçekten fotograf koyanlar çok mu mutlu bendemi sıkıntı var.. Fotograf koymayan insanlar mutsuz mu oluyor
Hakkaten bi garip oldu sirf kendı resmini koyunca kocayi sevmiyor ya da kesin kavga edildi anlaşılıyor....gecen tanidigim bi cift dikkatimi cekti benim de arkadasim kocasiyla fotoları kaldırmış haberini aldim ki boşanmislar ilginc algı böyle oldu😓

İnsanlar zaten artık reel yaşamaktan vazgeçip sanalda yaşamaya başladılar. Aynı evin içinde farklı odalarda watsap kullananı gördüm ben. Arada gittiğin yerlerde çekildiğin resimleri atmak neysede ben asıl eşinin gözüne bakarak sadece ona söylediğinde anlamı olan güzel sözleri, yüzüne söylemeyip eşiyle çekildiği resmin altına açıklama olarak yazanlara ne diyeceğimi bilemiyorum. Bu neye kime ispat. Ya da kime nispet. Hadi her şeyi geçtim nazardan da mı korkmuyorsun. Bende eşimde bu konuda baştan karar aldık birbirimize söylediğimiz sözler anlar bize özel. Bizden başka kimsenin bilmesine gerek yok yani. Bir ara inste bir yeni gelin akımı vardı artık kusacaktım. Biz evliliğin tüm safhalarını yedikleri yemeklere kadar biliyorduk. Allahtan biraz duruldu millet.

Isteyen istediği kadar foto paylaşsın canımmmm
Bize en fazla beğenmek yada beğenmemek düşer
Tercihimi sorarsan ben ilişkimi insanların gözüne soka soka yaşamayayı sevmem
Düşün ya ölüm döşeğindeinsanları paylaşıyorlar
Bundan ötesinde yok zaten

Sosyal medyanizda eşinizle fotograflariniz varmiş sonucta ve fotograflar varken hepsini birden kaldirirsaniz tabi ki insanlar sorar ne bekliyorsunuz ki?

İnsanlar fotograf koymadiginizdan degil, eşinizle olan mevcut fotograflari kaldirdiginiz icin sormuşlar. Ayrica İnsanlarin esleriyle fotograflarinin olmasi cok normal, nasil arkadaslarimizla, ailemizle fotografimiz oluyorsa eşimizle de olur elbet.

Fotograf koymak istemeyebilirsin, fotograf cektirmeyi sevmeyebilirsin ama instagramda ne işin var yani o zaman? 40 yilda bir cektirdigin fotograflari koymak ve milletin fotograflarina laf etmek icin mi instagraminiz var?

Kesinlikle sonradan kaldirdiginiz icin bunlara maruz kaldini. Bende yakin bir arkadasim bunu yapsa bir problem mi var diye sorarim.
Ayrica gercekten bazi ciftlerin aşırı sevgi yumagi hallerini sevmesem de sosyal medya platformu nede olsa o kadar rahatsizsam cikartirim takipten yada sesszi e alirim olur biter. Herkesin kendi tercihleridir saygi duymak gerek

sizin durm icin değilde bende icigini cicigini her bir b.ku sosyl medyada yayınlayanlara sinir oluyorum.kime neyi niye neden ispatlamaya çalışıyorsunuz arkadaşım. etrafımda okadar cokki böyle tipler.hele bir tanıdık var yeni araba almışlar kadın arabayi kullanıyor belliki yeni de kullanmayı öğrenmiş eşide yan koltukta onu çekiyor videoya.kadin arada bir kameraya bakip guluyor filan.sonra aklınıza gelen tüm sosyal medya hesaplarına vatsap durumlarına dek onu koyyrolar.bana aşırı aşırı itici geliyor.niye boyle birsey yapmak zorundasiniz kime neyi niye ispatlamak zorundasiniz.sebebiiii neydikiiii diyorum kendi kendime.😂😂bilemiyorumki bende mi sorun.😂😂

Back
X