instagram aşk ispatlama yeri mi

Kaldırdığınız için soruyorlar ben olsam bende merak ederdim ama sormazdım o ayrı.
Benim nişanlımın sosyal medyası yok, whatsapp profil fotosu bile yok sevmiyor bu olayları dolayısıyla sözlendiğimizde onunla foto atmadım.Ama o kadar çok soruldu ki ‘neden paylaşmıyorsun’ diye yanlış birşey düşünmesinler diye bir tane attım.Sinir ettiler beni.

Önce fotograf koyup sonra kaldırmanız çok dengeli bir davranış değil. Çok normal sorulması. Başkalarının mutluluğuna mı kafayı taktınız. Bırakın onları size ne ki? Isteyen istediğini paylaşır.

Siz fotoğraf paylaşıp aşkını ilan edenleri yargılamayın, onlar da fotoğraf koymayanı, koyup da kaldıranları yargılamayın. Kardeş kardeş yaşayın

Gerçekten şaşırıyorum. Ben sosyal medyada eşimle olan tüm fotograflarımı kaldırdım. Zaten çok nadir fotograf çekilen çiftiz. Eşim çok yoğun çalışan biri fotograf çekilmeyi sevmiyor. Mutlulugumu dışarı yansıtmıyorum. İnsanlar sürekli mesaj atıyor sıkıntımı var boşanıyrmusun aranız mı bozuk. Aldatıldın mı? Tüm arkadaslarımın profilini düğün fotografları var. Eşlerininde öyle ama ben sevmiyorum bu tarz fotografları.. Gerçekten fotograf koyanlar çok mu mutlu bendemi sıkıntı var.. Fotograf koymayan insanlar mutsuz mu oluyor
Fotoğrafları kaldırdığın için soruyolar muhtemelen

Biz de cok cok nadir hikayede paylasiriz.
Ben gözden nazardan korkuyorum acikcasi.
Cocuklarimini da cok paylasmiyorum.

Benim anlamadigim ayni evde yasayan insanlar neden dogum gunu evlilik yildonumu gibi ozel gunleri oradan kutlar.
Bu adam yada kadin yada cocuklariniz eve gelmiyor mu
Yuzune soylesene.

1 fotograf hikayedeydi bir tane normal fotograf koymuştum ordada eşimle kız kardeşi vardı öyle abartılı fotograf hiç koymadım aşk ispat eden şeyler yoktu

Çoğu şov... Kutlamaları nda alınan hediyeleri bile oradan kutluyorlar... Eşleri yanında değil sanki sarılarak teşekkür etsenize neyin şovu bu... Örnek yengem arası yok amcamla aşırı mutlu pozları var herkes imrenir gerçeği ise az kişi bilir... Takılmayın resimlere anınızın tadını çıkarın =)

Sanki musmustlu sıfır sorunlu olanlar mı paylaşıyor. Orada sadece mutlu ( görünen) anlar paylaşılıyor. Gerçek hiçbir zaman o kadar kusursuz olamaz.
İlgisizlikten ölen arkadasım, hayatının adamını bulmuş gibi yorumlarla nişanlısı ile mutluluk? anlarını atıyor. Oysa gerçeği bilmesem ne kadar özenilecek bir çift derim.

Bknz:melis kyg.uraz kyg bknz: ezgi kaan eyuboglu bknz: miray daner kubilay aka.
Amann Allahim gozlerimi kanatiyolardi bunlarinornek ver onlar gibi mi olalim de. Bir gunde ayriliyorlar ben bu olayi anlamadim anlamayacagim
Esimle sadece bir tane dugun fotomuz var. Birde dogasi guzel olan bir yerde yemek yemistik o resim var. Onda sadece dugun fotomuz var. Yani ikimizede hos gelmiyor vicik vicik. Tabi bu bizim kendi fikrimiz. Mesela yedigim icitigim ayri gitmeyen canimi verecek kadar sevdigim dostum 17 yillik. Sadece 5 yaa 6 resmimiz var onlaroda cikartmis albume koymusuz. Her ozel gunlerde kiziyoruz birbirimize neden guzel yerlerde resim cekmedik diye. Neden cunku cok guzel vakit geciriyoruz aklimiza gelmiyor. Gulmekten konusmaktan aglamaktan. Ben buna inanir bunu soylerim.

Gerçekten şaşırıyorum. Ben sosyal medyada eşimle olan tüm fotograflarımı kaldırdım. Zaten çok nadir fotograf çekilen çiftiz. Eşim çok yoğun çalışan biri fotograf çekilmeyi sevmiyor. Mutlulugumu dışarı yansıtmıyorum. İnsanlar sürekli mesaj atıyor sıkıntımı var boşanıyrmusun aranız mı bozuk. Aldatıldın mı? Tüm arkadaslarımın profilini düğün fotografları var. Eşlerininde öyle ama ben sevmiyorum bu tarz fotografları.. Gerçekten fotograf koyanlar çok mu mutlu bendemi sıkıntı var.. Fotograf koymayan insanlar mutsuz mu oluyor

Sosyal medya kullanmıyorum, hiç kullanmadım kafam rahaaaattttt:))))

Çünkü insanlar son zamanlarda sosyal medya endeksli bir yaşam biçimini benimser oldular. Buna bazen biz de dahil oluyoruz.ama bazı paylaşımlara da kıl olmuyor değilim. Misal liseden bir arkadaş var sürekli yiyip içtiğini story yapıp duruyor. Tabi ki de gizleyebilirim hikayelerini görmeyebilirim nitekim yine de kıl oluyorum işte 😃

Henüz bir kocam yok ama sevgilim oldu.Onunla paylaşmadım fotolarımızı.Paylaşan çiftlere saygı duyuyorum ve aynı saygıyı da insanlardan bekliyorum.İlişkimi ve duygularımı sosyal medyaya yansıtmam.Sevmiyorum ben.O yaşadıklarımız sadece ikimize özel bir anı olarak kalmalı.

Eşinle olan tüm fotoğraflarını bir anda kaldırdıysan yakın gören insanlar tabi sorar.Çünkü bu gercekten de bir problem olduguna işarettir sen olsan sen de öyle düşünürsün

Oda arkadaşım 1 sene boyunca her gun sevgilisini farkli farkli tiplerle boynuzladı, ama gorsen saga sola ask destanları yazıp boy boy foto koyuyor. Neler karistirdigini bilmesem buyuk ask hikayesi filan sanardim :confused: sosyal medya cok yaniltici olabiliyor yani. oraya bakip degerlendirmek cok dogru degil.

Tabiki de ispat yeri degil kimseye birsey kanitlanamak zorunda da degilsiniz. Bende mutlulugumu pek paylasmayi sevmem zaten bizi bilen bilir derim hatta nazar degmesin diye pek paylasimda yapmam. Ama arada guzel cekilmis woww dedirtecek sevdigim kisiylede fotografimi koyarim sonucta sosyal medya zaten bunun icin kullaniyoruz arada paylasmayacaksak ne anlami var ki.

Esimin de benim de yok. Sevmiyoruz o tarz foto paylasmayi. Telde de durum paylasmayi da sevmem..bazilari surekli yok surdayim, yok bunu yiyorum, bana yersiz geliyo, yapanlari yargilamiyorum, benim tarzim degilll

Tabi ki foto paylaşmak zorunda değilsiniz ama olanı kaldirmak bir degisk geldi bana ben birinde görsem aaa bir sıkinti mı var kaldırmış derdim

Back
X