instagram aşk ispatlama yeri mi

Sen yine iyisin bnim saçım genetik beyazliyor 14 yaşından itibaren ama arkadaşım gördü direk aradi "ayy meyal senin saçları gördüm çok üzüldüm çok sıkıntı yapma içine atma"tabi ben şok oldum 😂😂

Bir de soyle bir versiyonu var: her koydugunuz story yi once o goren eksiksiz hepsini takip eden ama fotograflarinizi kirk yilda bir begenen, asla telefon acip da bir nasilsin iyi misin demeyen akraba🤡

Şahsen bende önceden fotoğrafı olan birine eğer yakın arkadaşım akrabam vs ise , eşi ile sevgilisi ile fotoğrafını kaldırdığında sebebini sorgularım.. ayrıldınız mı ? aranız mı bozuk ? sorun mu var vs diye..
he beni tabiki ilgilendirmez ama insanoğluyuz sonuçta meraklıyız yani :) ister istemez sorma gereğinde bulunuyoruz.

diğer bir konu ise.. intagramımda 200taneye yakın resim var.. sözümen nişanıma, kınadan düğünüme.. çoğunluğu eşimle hikayelerim vs .. ben seviyorum böyle şeylerii.. mutsuz oldugum halde aa bak ben mutluyum aslında değilim ama siz öyle görün deme şekli değil bana göre :) gerçekten mutlu olduğum için.. sonuçta tek kişi değilim; 2 kişilik bir hayat sürüyorum..
keza aynı şekilde eşimde sürekli benimle resm atar .. bende mesela evli olup eşi ile resim paylaşmayan atmayan insanları mesela anlamıyorum :) evlisin ya.. tek kişi neden resim atarsın ki.. garip geliyor bana .

bilemedim..kişiden kişiye fark var bence. en iyisi herkes nasıl mutlu olacaksa öyle yapsın :D

Ben de seyi anlamadim. Ispat derken ne demek istiyosunuz cogunuz?
Instagram zaten paylasim yeri. Kocamla mutlu oldugum bir ani, arkadaslarimla güzel bir gunumu paylasmayacaksam ne paylasacagim?

Yani sosyal medya kullanip, paylasim yapanlara gicik olmaniz tuhaf degil mi? Sizce de bir terslik yok mu?

Sen boy boy fotograf koyup birden sirf onlari silersen tabii ki kotu bi'sey gelir akla.
Hiç bir zaman boy boy fotograf koymadım bir tane hikayede normal toplu yemek fotografımız vardı bir tanede hikayede eşim ben kız kardeşi olan fotografımız vardı. Gıcık gitmiyorum sadece insanlar tarafından takip edilmemden rahatsız oldum

Bir de soyle bir versiyonu var: her koydugunuz story yi once o goren eksiksiz hepsini takip eden ama fotograflarinizi kirk yilda bir begenen, asla telefon acip da bir nasilsin iyi misin demeyen akraba🤡
O kişiler bendede var özellikle küs oldugum arkadaslarım ilk durumuma bakıyor

işsiz, evliliklerinden başka dünyalarında hiç bir şey olmayan boş beleş insanlar ne ile hava atacak? bende bitiyorum o eşleriyle çekilen fotoların altına sensiz ben bir hiçmişim ay aşkım sen beni almasan ben evde kalırmışım iyiki varsın iyiki evlendil hiç pişman olmadım vs ... ama içlerine gir bak hiç mi yok kv kp tartışması hiç mi yok geçim derdi..

küs olduğunuz arkadaşınızı neden sosyal mecralarda tutuyosunuz ki .ben hiç yapamıyorum. küssem ve geçiçi de değilse bu durum, kesinlikle hayatımı takip etmesine izin vermiyorum

Hiç bir zaman boy boy fotograf koymadım bir tane hikayede normal toplu yemek fotografımız vardı bir tanede hikayede eşim ben kız kardeşi olan fotografımız vardı. Gıcık gitmiyorum sadece insanlar tarafından takip edilmemden rahatsız oldum

Şaka gibisiniz valla. Takip edilmek istemiyorsaniz neden sosyal medyaniz var. Neden fotograf koyuyorsunuz 3 tane bile olsa????O 3 tane fotografi da İNSANLAR GORSUN diye koymussunuz işte basbaya, dogal olarak kaldirinca da gorurler insanlar.

Küs oldugun insanlar durumuna bakabiliyorsa sen izin verdigin icin bakabiliyorlar. İstemedigim hic kimse benim hicbiseyimi gormuyor mesela.

Sanirsin elalem gorsun diye o fotograflari, durumlari atmiyorsunuz gibi millet bakinca rahatsiz olmalar, yok takip ediliyorum tripleri.
Sanki zorla paylasim yaptiriyirlar size

Fotoğraf paylaşmayı da eşimle çektiğim fotoğrafları paylaşmayı da seviyorum. Ama günde 10 tane aşk dolu paylaşım yapmıyorum. Ya da paylaştığım fotoğrafların altına "bakın benim kocam var ve çok aşığız" mesajlı şeyler yazmıyorum. Ya emoji koyarım ya komik bişey yazarım.

Her fotoğraf paylaşan çok mutsuz her fotoğraf paylaşmayan çok mutlu diye bir şey de yok. İnsanlar gönlünce paylaşım yapar veya yapmaz bunu sorgulamak saçma geliyor bana açıkçası.

Sizin durumunuz içinse, var olan fotoğrafları sildiğiniz için sormuş arkadaşlarınız. Ben olsam -eğer çok yakın arkadaşımsa- hayırdır noluyor, bi sıkıntı yoktur inşallah diye sorarım.

Ben de seyi anlamadim. Ispat derken ne demek istiyosunuz cogunuz?
Instagram zaten paylasim yeri. Kocamla mutlu oldugum bir ani, arkadaslarimla güzel bir gunumu paylasmayacaksam ne paylasacagim?

Yani sosyal medya kullanip, paylasim yapanlara gicik olmaniz tuhaf degil mi? Sizce de bir terslik yok mu?

Sen boy boy fotograf koyup birden sirf onlari silersen tabii ki kotu bi'sey gelir akla.
Çok haklısınız gerçekten..
Sosyal medya bu ya.. İnstagram denilen zımbırtıı :D resim, video, şarkı felan paylaşmak için yanii..
Sonuç olarak eşimle gittiğim bir mekanı, bir bağı, bahçeyii, güzel gördüğüm bir objeyi tabiki de eşimle çekinir paylaşırım.
Sonuçta bunun için var o tarz ağlar .. yani bende sizin gibi düşünüyorum.
Bana da mesela evli olup 1 tane bile eşi ile resim paylaşmayan, böyle evliliğini sanki x kişilerden gizliyormuş sanki hayatında birileri varmışta bu sebepten atmıyormuş gibi geliyor :D

ki keza.... bir arkadaşımın eşi yıllarca ( 3 sene ) karısı ile ne fotoğraf ne birşey.. neden ? çünkü manitası varmış :işsiz: yani böyle olmasa bile bana da saçma geliyor arkadaşım..atmak istersen atarsın.. her resim atan mutluluk pozu verende yalandan yere veriyor olmuyor yanii bana göre ..

tabi herkesin düşüncesine saygı duymak gerek.

Fotoğraf paylaşmayı da eşimle çektiğim fotoğrafları paylaşmayı da seviyorum. Ama günde 10 tane aşk dolu paylaşım yapmıyorum. Ya da paylaştığım fotoğrafların altına "bakın benim kocam var ve çok aşığız" mesajlı şeyler yazmıyorum. Ya emoji koyarım ya komik bişey yazarım.

Her fotoğraf paylaşan çok mutsuz her fotoğraf paylaşmayan çok mutlu diye bir şey de yok. İnsanlar gönlünce paylaşım yapar veya yapmaz bunu sorgulamak saçma geliyor bana açıkçası.

Sizin durumunuz içinse, var olan fotoğrafları sildiğiniz için sormuş arkadaşlarınız. Ben olsam -eğer çok yakın arkadaşımsa- hayırdır noluyor, bi sıkıntı yoktur inşallah diye sorarım.
Bende eşim ile atarım ama altına canım kocişkomla kahvaltı keyfisi yazmam mesela :D
ufak bir kalp veya bir çiçek atarım resmin altına yeter li :D

Instagramda fotoğraf paylaşmak hastalık gibi bir sey oldu artik.
Ben ask fotilerini degil de yediğini içtiğini paylaşan gorgusuzleri takipten cikiyorum. Hamileyken az söylenmedim böyle tiplere.

Herkesin takıntısı başka iste

Oyun oynamayı sevmiyorsan pubg indirmeyeceksin
Yer bildirimi yapmayacaksan swarm indirmeyeceksin
Milletin fotograflarından sıkılıyor bakmayı sevmiyor abartı buluyorsan instagram yüklemeyeceksin
Ne bileyim tiktok bişeyler var yapmayı sevmiyorsan o programı indirmeyeceksin
Orası bi haber sitesi değil forum değil amacı tamamen fotoğraf paylaşmak
Burda yorum yazana forum açana şaşırmak gibi
Bazı yorumlar cok komik gercekten millet amacına uygun uygulama kullanıyor sorun bu sekilde düşünenlerde haberiniz yok istemiyorsanız üye olmayın hadi oldunuz fotograf paylasmayın hadi paylastınız milletin bes on yüz fotografına laf atmayın bakmayın engelleyin listenize eklemeyin vs

insanlar ne yapacağını şaşırmış durumdalar. Geçen pazar amcamın eşi vefat etti. Bizim bi kısım akrabanın kızları daha o gün gezme fotoları filan atıyolar. Yani cenazeye gelmiyosanız da biraz saygılı olun. Eskiden mahalleden biri vefat etse 3 gün tv açmazdık. Bana çok boş geliyor şuan insanların yaptıkları. Göstermeden ibaret herşey. İnsanlık bitmek üzere.

Bende eşim ile atarım ama altına canım kocişkomla kahvaltı keyfisi yazmam mesela :KK70:
ufak bir kalp veya bir çiçek atarım resmin altına yeter li :KK70:

Aynen öyle. Bazı yazılar belli ediyor zaten kendini, birilerine nispet yapmak için yazılmış. Ben öylelerine gülüp geçiyorum sadece. Ama kendi halinde fotoğraf paylaşan insanlar bile yadırganır oldu artık. Madem öyle yukarda H honey bunch ın da dediği gibi fotoğraf görmek ve paylaşmak istemiyorsan instagramı silersin olur biter.

İnstagram face sosyal medya bana çok tehlikeli geliyor. Yaklaşık bir yıldır instagrama fotograf koymuyorum. 7 yıldır da face e koymadım. Evlendim birtane gelinlikli fotografım yoktur. Eşimle fotom yoktur. İnstagramdan tüm arkadaşlarımı çıkardım. Kendi ilgime yönelik yemek spor eğitim vs genel takipçisi yüksek olan birkaç sayfayı takip ediyorum. Bu aşamaya nasıl geldim... eşimin arkadaşının eşi tam bir kezban tripcan ne oldum delisi instada gelsin likelar bi tipti. Bazı kişileri malesef hayatımıza mecbur sokuyoruz. Eşim görüşücez vs baya ısrar edince ben bu kızla mecbur kaldım muhatap olmaya. Neyse instadan eklemiş beni. Daha bir kere aynı ortamda bulunmuştuk. Bir iki ay sonra story atmış ben genel olarak sırayla geçtiği için tüm eklilere bakardım öylesine e bununkide geçiyor story geçişleri otomatik sonuçta. Benim için bi özelliği olmayan bi insan. Arkadaş desen değil tanıdık desen değil. Bana mesaj attı story mi izledin neden fotolarımı beğenmiyosum ben şok:KK57: ben bu kızı sildim.eşimde ekliydi. Bu sefer ordan sürekli laf sokmaya başladı. Gönderimlerden. Ondanda sildim. Eşimle bu yüzden birbirimize girdik.Ex eşimde hödük olduğundan dolayı malesef yıprandık. O gün bugündür ben tiksindim instagram falan kullanmıyorum. Kimsenin kocişiyle olan tatili biz çok mutluyuz imajını görmek istemiyorum.Merak ettiklerimle zaten dışarda sürdürdüğüm bi dostluğum var görüşüyorum. Diğerleri boş iş. Tamamen ego yarışı. Biz şöyleyiz biz böyleyiz. Hele o yeni evlilerin evim çeyizim kocişim tripleri. Gerçekten çekilir dert değil. Asla da açmayı düşünmüyorum.

Bence fotoğraf koymadığınız için değil fotoğraflarınızı kaldırdığınız için sormuşlardır.

Size durup dururken neden foto koymuyorsunuz deseler tamam da, siz fotoğraf koyan bir çiftmişsiniz hali hazırdaki fotoları kaldırınca o soruların gelmesi gayet normal.

Ben de foto koymam , koyanları takip eder beğenir yorum atarım, onların kişisel tercihi eleştirmem asla. Ben foto atmıyorum diye milletin de atmasını eleştirmek ? Tuhaf. Herkes aynı karakterde mi olmalı ?

Ohooo instagram aşk ispatlama yeri, ne kadar elit(!) olduğunu ispatlama yeri,sonracıma en güzel evine sahip olduğunu, dünyanın en muhteşem kocişine-karısına ve yine dünyanın en tatliş bebesine sahip olduğunu kanıtlama yeri.. Çok uzak kalmışsınız günümüzden çookk:KK49:

Back
X