- 10 Ekim 2014
- 32.961
- 148.587
- 798
İnstagram zaten fotoğraf paylaşma platformu degil mi ? İsteyen istedigini paylasabilir,isteyen gösteriş yapar,isteyen hobi olarak kullanir.Siz niye takildiniz bunlara ? Gercekte mutlu olsunlar ya da olmasinlar bu onlarin problemi.
Görmek istemediklerinizi takip etmeyebilirsiniz mesela, ya da sessize alabilirsiniz.Veyahut instagramdan komple çikabilirsiniz.
Bana da orada kayitli olup fotograf paylaşmayan ama herkesi takip edip izleyen tipler daha garip gelmiştir.
Harbiden öyle, instagramin tum amaci fotograf paylasmak ve tum olayi fotograf paylasmak olan bir platforma kayit olup neredeyse hiç veya az fotograf paylaşmanin amaci ne?
Hem milletin ne yaptigini merak edip çatliyorlar sonra da "ayy mutsuz, ayy vicik" ama takip etmeden de duramaz.
Bir insan niye ayda yilda bir kullandigi ve ustune paylasimlardan rahatsiz oldugu biyerde bulunmaya devam eder acaba? Bir dusunelim objektif olarak bence.
Millete mutsuz vs diyorlar ya asil kendileri mutsuz ustune bi de kiskanc.
Baska bir insta konusuna da yazdim. Herkesi bilemem ama evet sahte mutluluk pozlari, sahte ask sozleri yazan bazi tipleri ben de biliyorum, birebir taniyorum. Herkes taniyordur boyle bikac insan ama bu beni sinirlendirmiyor

Zaman zaman tartisma, zor gunler herkeste olur ama kim neden mutsuzken fotograf atsin yani??? Bunu gormek isteyenler kendileri mutsuzken fotograf paylasiyor mu acaba?