Bence söyle bütün kızları silsin, hesabının şifresini sana versin. Aaa dur ya siz konuşmuyordunuz bile di mi
O kişiler beni doldurmaya çalışıyolar sanmistim. Bazı sorunları olmuş aralarında. Kötülüyolar sanmistim
“Boşa mı zaman kaybediyorum” derken ilişkiniz var mı o kısmı anlayamadım?
Belki arkadaşlarıdır?
Bekar, sevgilisi olmayan adam istediğine like atar çünkü.Işte burda anlatmak istediğimi siz anlamadınız. Ben hoşlanıyorum zaten. O hoslaniyo demedim.
Ama önüne gelene like atan adam hakkında soru işaretlerim var.
Boşa mı dusunuyorum onu bunu sormaya calisiyorum
Bence sizi instagramına eklemesine çok anlam yüklemişsiniz. İnstagram bazı kesim için sevgili bulma platformu. Mesela Facebook öyle değil. Facebook’ta gerçek kimliğini paylaşıyorsan ve hesabındakilerin çoğu akraban, arkadaşın ise anı defteri, albüm görevinde oluyor. İnstagram ise ünlülerin fanları tarafında takip etmesi için kurulmuş bir sosyal medya. Paylaşılan şey “fotoğraf” Yenilen, içilen, giyilen nesneler. Bu süreçte İnflucerlar, fenomenler türedi. Az bir kesimde instagramı sevgili bulmak için kullanıyor. Sizin bahsettiğiniz bey bu gruptan. Beğeni atıyor ki fark edilsin. Kendine geri dönenlerle şansını değerlendiriyor.
Boş yere kuruntu yapmamanız açısından Silmeniz daha faydalı sizin için.
Bekar, sevgilisi olmayan adam istediğine like atar çünkü.
Önceki konunuzu bilmiyorum.Önceki konumda da anlattım adım atmasını fln bekledim uzun zaman
Yasiniz 18'lerde degilse bence beklemeyin bu kadar. Yolunuza bakin.Önceki konumda da anlattım adım atmasını fln bekledim uzun zaman
Valla isterse olur, kime ne?Likesavar da olmasin ama.
Aranızda ask yok sevgili muhabbeti yok bir şey yok sadece takibe almış biri
ister beğenir ister beğenmez aranızda bir şey yokken bunu sorgulamak sorun yapmak ta ne oluyor anlmadim
Anladım ama adamın size ilgisi olsa bir ay olmuş takibe alalı bu süre içinde.bir adım atardıIşte önceki konumda yazmıştım. 2 sene önceden bir konu. Ben hoşlandım adım bekledim fln. Hanı su like olayını da görünce burda danışmak istedim.
Zaten çok çapkın diyorlarmış, kızları beğenmesine niye bu kadar şaşırdınız ki
Valla isterse olur, kime ne?
Valla hoşlandımda onunda sevmesini bekledim, istedim işleri maalesef çok yaş. Sizden elektrik alamıyorsa isterse 100 yaşına gelsin genede alamaz bu yüzden siz kafanıza taktığınızla kalır çok üzülürsünüz. Ayrıca sizde sevilmeyi haketmiyor musunuz?
Adamın öyle bir endişesi yok ki.Kredisinden yer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?