Instagram beğeni mevzusu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence söyle bütün kızları silsin, hesabının şifresini sana versin. Aaa dur ya siz konuşmuyordunuz bile di mi

Işte burda anlatmak istediğimi siz anlamadınız. Ben hoşlanıyorum zaten. O hoslaniyo demedim.
Ama önüne gelene like atan adam hakkında soru işaretlerim var.
Boşa mı dusunuyorum onu bunu sormaya calisiyorum

Siz başkalarına bakamıyorsunuz ama o baya rahat bakıyor anlaşılan . Bu sizi şimdiden üzüyorsa sonradan gözyaşlarınız pıt pıt pıt yani

Bence sizi instagramına eklemesine çok anlam yüklemişsiniz. İnstagram bazı kesim için sevgili bulma platformu. Mesela Facebook öyle değil. Facebook’ta gerçek kimliğini paylaşıyorsan ve hesabındakilerin çoğu akraban, arkadaşın ise anı defteri, albüm görevinde oluyor. İnstagram ise ünlülerin fanları tarafında takip etmesi için kurulmuş bir sosyal medya. Paylaşılan şey “fotoğraf” Yenilen, içilen, giyilen nesneler. Bu süreçte İnflucerlar, fenomenler türedi. Az bir kesimde instagramı sevgili bulmak için kullanıyor. Sizin bahsettiğiniz bey bu gruptan. Beğeni atıyor ki fark edilsin. Kendine geri dönenlerle şansını değerlendiriyor.
Boş yere kuruntu yapmamanız açısından Silmeniz daha faydalı sizin için.

Sanırım. Çünkü epey zamndır ondan adım bekledim. Iyice sıkıcı ve saçma bir hale geldi

Aranızda ask yok sevgili muhabbeti yok bir şey yok sadece takibe almış biri
ister beğenir ister beğenmez aranızda bir şey yokken bunu sorgulamak sorun yapmak ta ne oluyor anlmadim

Işte önceki konumda yazmıştım. 2 sene önceden bir konu. Ben hoşlandım adım bekledim fln. Hanı su like olayını da görünce burda danışmak istedim.

Işte önceki konumda yazmıştım. 2 sene önceden bir konu. Ben hoşlandım adım bekledim fln. Hanı su like olayını da görünce burda danışmak istedim.
Anladım ama adamın size ilgisi olsa bir ay olmuş takibe alalı bu süre içinde.bir adım atardı
Siz kendi kendinize bir anlam yuklemisiniz ama bu sadece sizi uzer
Adam bekar istediğini yapar like atar konuşurda onu bağlayan bir şey yok
Siz onun bir şeyi değilsiniz oda sizin bir şeyiniz değil

Valla hoşlandımda onunda sevmesini bekledim, istedim işleri maalesef çok yaş. Sizden elektrik alamıyorsa isterse 100 yaşına gelsin genede alamaz bu yüzden siz kafanıza taktığınızla kalır çok üzülürsünüz. Ayrıca sizde sevilmeyi haketmiyor musunuz?

Kesinlikle de ışte doğru düzgün baska biri çıkmayınca, burda takildim kaldım, iyi birinin gelip unutturmaşı lazım onu, aramızda bisey bile geçmedi cok saçma ama durum bu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…